Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-10-2005   #16 (mesaj-linki)

Arkadaş saldırılar çoğalmasın sana bazı gözü uyanıklar temas yerine savaş kolonilerini yolluyabilir kordinatların açık şekilde yazmıssın yinede sen bilirsin

Savunmamı kırmışlar bu arada Büyük kalkan kubbem bile yıkılmış.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 14-10-2005   #17 (mesaj-linki)
NEGROMAN

bizde yeniyizz ama GENERAL ler oyununda 7. liği oynamıştım.. butür oyunları seviyorumm..inş. daha iyi olacağım..ama yardımlarada açığız tabiii (:
Eski 14-10-2005   #18 (mesaj-linki)
SyNeRgY

Alıntı:
aquila adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar 6 evrendeyim 80k puanım var. koordinatlarim 4-288-6 isteyen benle temasa gecebilir.
gel bizim ittifağa adı Demon arat bulursun ben de 6.evrendeyim
Eski 14-10-2005   #19 (mesaj-linki)
MFSOS
14. evrendeyim

14 teyim
yardımsız gidebildiğim yere kadar gideceğim 1 hafta oldu kayıt olalı... puanım 19....puanım ilerledikten sonra bir ittifağa üye olmayı düşünüyorum... hepinize bol şanslar...
Eski 14-10-2005   #20 (mesaj-linki)

şey hoca ben 11.evrendeyim adım zikacu die 305 lerde falan yeni başladım bana detanyum gönderebilirmisin acep okadar 30000 miydi okadar puanı nasıl yaptın yaw?ha bana bu oyunu öğreten mesaj atsana)
Cevap Yeni Konu Aç
Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları kompetankedi Online Oyunlar 17 29-08-2008 22:00
Cirit Nedir? Cirit Oyunu Hakkında Genel Bilgiler NihLe Spor Sayfası 5 31-05-2008 10:30
Tomb Raider: Anniversany MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 1 07-09-2007 20:34
Gölge ve Orta Oyunu Hi-LaL Tiyatro 2 30-01-2007 22:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:46Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10415602 saniyede (55.75% PHP - 44.25% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR