Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 10-11-2006   #11 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)

Dil sorunu yaşayanlar için; daha önce de belirttiğim gibi WLM Mobile uygulamasını telefonunuza kurarken hangi dilde kurulacağını seçebiliyorsunuz.

Yalnızca GPRS bağlantısı için servis sağlayıcınıza ödediğiniz ücret söz konusu.

Daha önce cep telefonunuza bir java oyunu ya da bir program kurduysanız, WLM Mobile uygulamasını da aynı şekilde kuracaksınız. Telefonunuzun modeline göre indirdiğiniz ZIP dosyası içinden çıkan .SIS ya da .JAR uzantılı dosyayı telefonunuza göndermeniz ve kurulumu başlatmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi için bu sayfalara bakabilirsiniz:
Nokia Telefonlarına Symbian veya Java Programlarının Kurulması
Nokia Telefonları için A
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-11-2006   #12 (mesaj-linki)
bernakavak
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)

ya program eminimki çok güzel uzun zamandır cep telime uyumlu messenger arıyordum fakat tüm linkleri sorunsuz indirebiliyorken wlm386 yı indiremiyorum bu sayfayı göremezsiniz üye değilsiniz falan filan diyo,fakat dediğim gibi diğerleri açılıyor ama diğerlerininde bana bir yararı yok lütfen bu konuda bir yardım istiyorum.....
Eski 10-11-2006   #13 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

bernakavak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya program eminimki çok güzel uzun zamandır cep telime uyumlu messenger arıyordum fakat tüm linkleri sorunsuz indirebiliyorken wlm386 yı indiremiyorum bu sayfayı göremezsiniz üye değilsiniz falan filan diyo,fakat dediğim gibi diğerleri açılıyor ama diğerlerininde bana bir yararı yok lütfen bu konuda bir yardım istiyorum.....
Bu bağlantıya tıkladığınız zaman hala 'İzniniz yok' uyarısı mı alıyorsunuz?

http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1162114096
Eski 10-11-2006   #14 (mesaj-linki)
is-mail - avatarı

emeginiz icin cok tesekkürler her yerde bu programi ariyordum!!!!!!!
Nokia N80 de mükemmel calisiyor bir tek görüntülü konusmasi eksik
Eski 11-11-2006   #15 (mesaj-linki)
monroe96

bu meret 6230 i de de çalışmadı yauuuuvv
Eski 11-11-2006   #16 (mesaj-linki)
laplomaxis

teşekkürler arkadaşım eline sağlık
Eski 11-11-2006   #17 (mesaj-linki)
whitedays

Ben bunu kullandım ama japonca bunun ingilizce veya turkçesini bula bilirmisin saygılarımla
Eski 11-11-2006   #18 (mesaj-linki)

bu msn programının 7610 içinde olanı varmı bilgi verirseniz sevinirim
Eski 11-11-2006   #19 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

whitedays adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ben bunu kullandım ama japonca bunun ingilizce veya turkçesini bula bilirmisin saygılarımla
Daha önce de belirttiğim gibi WLM Mobile uygulamasını telefonunuza kurarken dil seçimi yapabiliyorsunuz. Yanlış dilde kurulum yaptıysanız uygulamayı kaldırıp yeniden doğru dili seçerek kurunuz.
gokhancakir55559 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu msn programının 7610 içinde olanı varmı bilgi verirseniz sevinirim
İkinci mesajdaki WLM Mobile 543 dosyası telefon modelinizle uyumludur.
Eski 11-11-2006   #20 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bu programla bende kişi lıstemdekı bir çok kişi gorunmuyor yaklaşık olarak yarı yarıya... Kişi lıstemde normalde 85 kişi bulunurken bu programla gorunen 40-50 kişi yapmam gereken bir ayar varmı ?
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
cep, cepte, live, messenger, mobile, msn, windows, wlm, İçin
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 225 5 Gün Önce 22:20
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile Frenzy Diğer MSN Messenger Programları 8 24-06-2009 15:31
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25