Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 11-11-2006   #21 (mesaj-linki)
eses_met
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile)

eyw.. kardes emegıne saglık
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-11-2006   #22 (mesaj-linki)
DeusEx

Program iyi güzel de ben Motorola L6 ma kurup yükleyemedim yapan birileri varsa yardım edebilir mi? L6 ya yollayamadım bile dosyayı midwaydi PST idi derken iyice karıştı ortalık.
Eski 12-11-2006   #23 (mesaj-linki)
astalavista

cPanel® arkadaşım, bende panasonic vs3 var, verdigin ilgili program ' vlm384' yükledim ama yapadım, program bende zengin metin belgesi halinde göründü; yardımcı olup anlatabilirsen sevinirim...
Eski 12-11-2006   #24 (mesaj-linki)
eskiya001

ya bu ne dandik bişi msn sayfamdaki kişilerin yarısında çoğu gözükmüyo ne iş biri bişi desin ya böle sap gibin kaldık olmuyo
Eski 12-11-2006   #25 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

eskiya001 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu ne dandik bişi msn sayfamdaki kişilerin yarısında çoğu gözükmüyo ne iş biri bişi desin ya böle sap gibin kaldık olmuyo
Lütfen forum genelindeki üslubunuza dikkat ediniz.

Cep telefonunuzu kullanarak WLM oturumu açtığınızda kişiler için dört grubun olduğunu göreceksiniz:
  • Conversations (Konuşma pencereleri)
  • Online (Çevrimiçi Kişiler)
  • Offline (Çevrimdışı Kişiler)
  • Blocked (Engellenmiş Kişiler)
Ayrıca parantez içinde bu gruplara dahil olan kişiler ve açık pencerelerin sayısı ile ilgili bilgi de veriliyor, grupları göz önünde bulundurarak kişi sayılarını tekrar kontrol edin.
Diğer bir mesele de GPRS bağlantınızın hızı ve kararlılığı, kişi listeniz tam yüklenmiyor olabilir.

Alternatif olarak cep telefonunuzu kullanarak ICQ, Yahoo! ve diğer popüler anlık mesajlaşma ağlarına da bağlanmanızı sağlayan Agile Messenger kullanabilirsiniz:
http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...gile+messenger
Eski 12-11-2006   #26 (mesaj-linki)
DeusEx

Programı kurdum sonunda benim L6 'ama çok uğraştırdı lakin bu seferde program server'a bağlanırken connection hatası verdi ve bağlanmadı. Acaba benim ayarlarda mı bir hata var program gprsle bağlanamıyor?
Eski 12-11-2006   #27 (mesaj-linki)
idahoberk

emeğinize sağlık programı kurdum sorusuz çalışıyor teşekkürler
Eski 12-11-2006   #28 (mesaj-linki)
gercekg

6280 de mukemmel calisiyor.. dil problemi oldu, yuklerken secenek goremedim ama telefon menusunu ingilizce ye cevirdim.. o kadar da olsun yani..
tesekkur ederim...

bir notum da 300 kisiden 70 ini goruyorum, nedir bu, boyle program mi olur? diye soylenenlere.. 1 gun oncesine kadar hic birini cep tel de goremiyordunuz...
birazcik saygili olun lutfen.....
Eski 12-11-2006   #29 (mesaj-linki)
anil1024
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn

oykutonik adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
normal msn listemde 156 kişi var. fakat cepten bu programla girdiğimde 70 küsüre düştü online offline sayısı.
arkadaşım bende de oldu aynısı eğer gruplandırman varsa listende, mesela arkadaşlar iş arkadaşları vs. gibi o gruplara dikkat et telefonda bazen aşşağılara kayabiliyor
Eski 12-11-2006   #30 (mesaj-linki)
red_sonya

7610 çalışmıyomu bu açamadım ben
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
cep, cepte, live, messenger, mobile, msn, windows, wlm, İçin
windows live messenger cep tel,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 225 6 Gün Önce 22:20
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile Frenzy Diğer MSN Messenger Programları 8 24-06-2009 15:31
Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 28-05-2009 14:25