| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)
Dil sorunu yaşayanlar için; daha önce de belirttiğim gibi WLM Mobile uygulamasını telefonunuza kurarken hangi dilde kurulacağını seçebiliyorsunuz. Yalnızca GPRS bağlantısı için servis sağlayıcınıza ödediğiniz ücret söz konusu. Daha önce cep telefonunuza bir java oyunu ya da bir program kurduysanız, WLM Mobile uygulamasını da aynı şekilde kuracaksınız. Telefonunuzun modeline göre indirdiğiniz ZIP dosyası içinden çıkan .SIS ya da .JAR uzantılı dosyayı telefonunuza göndermeniz ve kurulumu başlatmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi için bu sayfalara bakabilirsiniz: Nokia Telefonlarına Symbian veya Java Programlarının Kurulması Nokia Telefonları için A | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)
ya program eminimki çok güzel uzun zamandır cep telime uyumlu messenger arıyordum fakat tüm linkleri sorunsuz indirebiliyorken wlm386 yı indiremiyorum bu sayfayı göremezsiniz üye değilsiniz falan filan diyo,fakat dediğim gibi diğerleri açılıyor ama diğerlerininde bana bir yararı yok lütfen bu konuda bir yardım istiyorum.....
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...)Alıntı:
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1162114096 | ||
|
| | #14 (mesaj-linki) |
emeginiz icin cok tesekkürler her yerde bu programi ariyordum!!!!!!! ![]() Nokia N80 de mükemmel calisiyor bir tek görüntülü konusmasi eksik | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
bu meret 6230 i de de çalışmadı yauuuuvv
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 98 | 6 Gün Önce 21:20 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-05-2007 21:15 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||