| | #36 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile)
yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | ||
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile) Alıntı:
QuickIM MSN Messenger Universal Edition / free download Alıntı:
Gerçekten de çalışıyorlar | |||
|
| | #38 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile)
Merhabalar arkadaslar slm, ben bu messnger programından yukledım telefonuma bılgısayardada yukledı gorunuyo ama telefonda bulamıyorum bunu. nereye yukledıgınden haberı olan varmı acaba model motorola V3x tesekkurler
Son Düzenleyen Hi-LaL; 05-01-2007 @ 15:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile) Alıntı:
slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn. | ||
|
| | #40 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte Msn (WLM Mobile) Elimizde o modelde bir telefon bulunmadığı için net bir cevap vermemiz mümkün değil fakat Menü altındaki Ekstralar, Araçlar gibi alt menülere bakmanızı öneririm. Program adı ve sembolü, orjinal Windows Live Messenger ile aynıdır.
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| agile msn jar, cep messenger jar download, cep msn.jar, cepte live msn son sürüm, cepte msn jar, jar windows live messenger, live messenger jar, messenger live jar, msn messenger.jar, telde messenger, telefon msn si jar, windows live jar, windows live messenger cep java, windows live msn jar, windows.live.messenger.jar, |
| Konu Araçları | |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 103 | 4 Gün Önce 00:10 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-05-2007 21:15 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||