Arama

Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) - Sayfa 6

Güncelleme: 25 Haziran 2013 Gösterim: 1.119.738 Cevap: 379
lefter12345 - avatarı
lefter12345
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #51
lefter12345 - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım saol böyle bi hizmet için ama bende w550 var uygun moddaki uygulamayı indirip tel. yolluyorum ama kurma gibi bi durum yok hemen uygulamayı başlatıyor ve çince yada japonca bi dille ona rağmen yinede bağlantı kurulamıyor dil ve bağlantı sorunu ile yardımcı olursan çok sevinirim
Sponsorlu Bağlantılar
GeneRaL20 - avatarı
GeneRaL20
Ziyaretçi
26 Kasım 2006       Mesaj #52
GeneRaL20 - avatarı
Ziyaretçi
Selam Paylasımınız qüzeL Basarılarınızın dewamını dilerim.. Bende k700i var kurdum fakat baqlanmıyor connect veriyor neden acaba? ikinciside daha önce hiç cep telefonuma mesenger yüklememiştim bu windows live mesenger la baqlandıqımızda kontur qidiyormu acaba? Şimdiden Yardımınız için tŞkLer...

Sponsorlu Bağlantılar
GeneRaL20
posteriti - avatarı
posteriti
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #53
posteriti - avatarı
Ziyaretçi
ben de 6230i ye kurdum bende de açıyor program ama diğer arkadaşlar gibi kutucuk çıkıyor.Dil desteği falan da bulamadım.Yetkililer bir çözüm lütfen
Bu arada (emsn) daha fazla kontör harcıyor.(Live msn) daha az harcıyor.duyurulur.
kus__gribi - avatarı
kus__gribi
Ziyaretçi
27 Kasım 2006       Mesaj #54
kus__gribi - avatarı
Ziyaretçi
millet bu program sony ericsson telefonlarında çalışmıyor hbriniz olsun
Son düzenleyen Hi-LaL; 5 Ocak 2007 15:29
cihan290 - avatarı
cihan290
Ziyaretçi
28 Kasım 2006       Mesaj #55
cihan290 - avatarı
Ziyaretçi
tşkler
hnhasan - avatarı
hnhasan
Ziyaretçi
28 Kasım 2006       Mesaj #56
hnhasan - avatarı
Ziyaretçi
Peki dostum bu 6230 i nasıl atıcaz ben bir türlü atamadım yani attımda desdeklenmeyen dosya biçimi diyor ne yapabilirim bir fikrin varmı.
ozgunnn - avatarı
ozgunnn
Ziyaretçi
29 Kasım 2006       Mesaj #57
ozgunnn - avatarı
Ziyaretçi
SLM 6280 VAR BENDE AMA BIR TURLU MSN BULAMADIM YARDIM CI OLURSANIZ COK IYI OLUR TEŞEKKURLER ..
falanfilan - avatarı
falanfilan
Ziyaretçi
30 Kasım 2006       Mesaj #58
falanfilan - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende v3i war we yaklasık bir aydıır indirmeye calısmadıım progrm kalmadıMsn Disappointed ..kısaca bu programı v3ide calsıtırabilen warmı nolur bi yardm edin msn adreslerınısı alabılırım yeterki bi yardm edn noluurrMsn Sad Msn Sad Msn Sad Msn Sad
pscopat - avatarı
pscopat
Ziyaretçi
2 Aralık 2006       Mesaj #59
pscopat - avatarı
Ziyaretçi
yaa bu msn çok guzel çok kullanışlı ama normalde msn listemde 300 kişi varsa 200 kişiyi gösteriyor sinir oldum bu duruma.. turbo msn de listeyi kaldırmıyor donuyor. ceptemsn canı sıkıldıgında kopuyor tekrar baglan tekrar kop çok kontor gidior.. msn live a bi çözüm yok mu yaa.. yada listedeki kişilerin hepsini gösterecek ve saglam bi program
soleill - avatarı
soleill
Ziyaretçi
2 Aralık 2006       Mesaj #60
soleill - avatarı
Ziyaretçi
ya allah rızası için şunun 6230 da çalışanı varsa lütfen link yollayın deli oldum ugraş ugraş olmuyo ya Msn Cry Msn Cry Msn Cry Msn Cry Msn Cry