| | #41 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
Arkadaşlar çoklu msn açtık ta saatin yanında ifade kalabalıklığı var en azından bunların rengini değiştirme imkanımız yok mu?
| |
|
| | #42 (mesaj-linki) | |
ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorum ayrıca yamayı çalıştıramıyorum naaptıysam olmadı yardım ediinnn!!!
| |
|
| | #43 (mesaj-linki) | |||||||||
Sifre Yok, Daha Detayli Anlatirsaniz Yardimci Olacagiz. | |||||||||
|
| | #44 (mesaj-linki) | |
çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiorm | |
|
| | #45 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması | |
|
| | #46 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler.. | |
|
| | #47 (mesaj-linki) | |
ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaa | |
|
| | #48 (mesaj-linki) | |||||||||
Ingilizce Plus: Plus > Preferences > Messenger > Main > "Allow me to connect to several accounts simultaneously" Türkce Plus: Plus! > Özellikler > Messenger > Genel > "Ayni anda birden fazla oturum acmama izin ver." Isaretleyin.
| |||||||||
|
| | #49 (mesaj-linki) | |
ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum
| |
|
| | #50 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live mesenger, messenger 2009 çoklu oturum açma yaması, messenger 9 çoklu oturum açma yaması, messenger 9 çoklu oturum yaması, windows live messenger 9 çoklu oturum, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |