Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 30-08-2006   #41 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması

Arkadaşlar çoklu msn açtık ta saatin yanında ifade kalabalıklığı var en azından bunların rengini değiştirme imkanımız yok mu?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-08-2006   #42 (mesaj-linki)
_qisem

ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorum ayrıca yamayı çalıştıramıyorumnaaptıysam olmadı yardım ediinnn!!!
Eski 30-08-2006   #43 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live messenger 8.0.0812.00 i kurdum ama çoklu yamasını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşkler..
_qisem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorum ayrıca yamayı çalıştıramıyorumnaaptıysam olmadı yardım ediinnn!!!
Burdan Indirebilirsiniz : http://www.msxlabs.org/forum/attachm...5&d=1150935084
Sifre Yok, Daha Detayli Anlatirsaniz Yardimci Olacagiz.
Eski 30-08-2006   #44 (mesaj-linki)
_qisem

çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiorm
Eski 30-08-2006   #45 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

_qisem adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiorm
Zaten Sifrelenmemis, Sifreye Gerek Yok. WinZip Kullanmaniz Gerekiyor. Zip Dosyasinin Icinde Bulunan WLMUniversalPatcherPlusPlus091.exe'ye Cift Tiklayin ve Calistirin.
Eski 30-08-2006   #46 (mesaj-linki)
CaNaRY - avatarı

bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler..
Eski 30-08-2006   #47 (mesaj-linki)
sergok

ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaa
Eski 30-08-2006   #48 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler..
Windows Live Messenger 8.0.0792.00 ile Uyumludur. Plus! Live Yüklüyse Onun Coklu Oturum Acma Özelligini Aktif Edin.

Ingilizce Plus:
Plus > Preferences > Messenger > Main > "Allow me to connect to several accounts simultaneously"

Türkce Plus:
Plus! > Özellikler > Messenger > Genel > "Ayni anda birden fazla oturum acmama izin ver."

Isaretleyin.

sergok adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaa
Buraya Tiklayin Indirin ---->>>> http://www.msxlabs.org/forum/attachm...5&d=1150935084
Eski 31-08-2006   #49 (mesaj-linki)

ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum
Eski 31-08-2006   #50 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

jayjay_fb adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum
Size Yardimci Olabilmemiz icin Sorununuzu Daha Detayli Anlatmaniz Gerekir. Bu Konudaki Ilk Mesajda Yazan Her Seyi Aynen Uyguladiktan Sonra Hala Olmuyorsa Ya da Takildiginiz 1 Yer Olursa Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
live mesenger, messenger 2009 çoklu oturum açma yaması, messenger 9 çoklu oturum açma yaması, messenger 9 çoklu oturum yaması, windows live messenger 9 çoklu oturum,
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 6 Gün Önce 11:04
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 170 2 Hafta Önce 23:03
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19