| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
ya ben bunu yüklüyemiyorum
| |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
Mesela yükleme esnasında MSN programlarından tamamen çıktınız mı? Ya da ilk mesajda verilen talimatları harfi harfine uyguladınız mı? | |||||
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
coklu msn ne arı yorum da
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
bunnun zip dosyasını bulamadım yha saolun buldum yükledim deee Son Düzenleyen burakturak27; 23-08-2007 @ 19:08. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
ben bu çoklu oturumu yükleyemedim
| |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |||||
Eğer birden fazla MSN açmak istiyorsanız A-Patch'ı deneyebilirsiniz. Ben kısaca özetleyim.. Programı indirdikten sonra Messenger' dan çıkış yapmanız gerekiyor. (Windows saatinin ordaki MSN simgesine sağ tıklayın ve ÇIKIŞ 'ı seçin) Daha sonra indirdiğiniz paketi çalıştırın. Opsiyonel seçenekleri aşağıda verdiğim linkteki konunun ilk mesajında bulunan resimlere bakarak istediğiniz seçenekleri işaretleyin. Son sayfaya geldiğinizde Sağ Alt tarafta "Apply" tuşuna basarak işlemi bitiriyoruz... Çoklu ortam açma yamasını indirmek için tıklayın... Son Düzenleyen ahmetseydi; 08-09-2007 @ 02:10. | |||||
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
NASI ÇOKLU MSN DOWLAND İNDİRİLİYO | |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |||||
Çoklu oturum için şuraya bakınız; Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | |||||
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaslar. bı sabah msn yı acmak ıstedım 7.5 yuklu bende ve cok acabılıyorum . onlıne olamadım lıve yukletıyordu bende foruma gırdım bu bolumde yazılan konuyu okudum okudum ıyı guzelde okumakla olmadıgını fark ettım kuruyorum 7.5 u sonra lıve yı kuruyorum ama lıve kurulunca 7.5 ucuyor coklu ortam acamıyorum sonra arkama yaslandım daha dıkkatlı okudum bu iş yapılacak ama neden kafam almıyor die dusundum ve yazılanları tek tek yaptım. sonuc bıngooo on yuz msn aynı anda açabılıyorum bırde ben anlatayım ![]() cok basıt anlatacam program files teki 7.5 u masa ustune koyun orada uslu uslu dursun ..Live yi ındırın c dekı program fıles e yukleyın kurulum bıttıkten sonra live yi masa ustune koyun. c dekı program fıles te 7.5 veya live kurulu olmasın.sonra forumumuzdakı bu Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) baslık altındakı programı kurun calıstırın.sonra masa ustundekı live yi tıklayın tıklayın tıklayın tıklayın ıstedıgınız kadar tıklayın bu kadar surcu lısanda bı hata ettıysem affola ,ıyı gunler ıyı calısmalar........ . | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows |
| msn 10 coklu, msn 10 coklu oturum, |
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 6 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |