| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
cok karisik indirme yollari sunuluyor bu sitede biz haker dehilizki onu yap bunu yap olmuyo daha basitlestirmek lazim bu siteyi nedn yapmislar anlamadim bana bi arkadasim onerdi ama daha hic bi bilgisinden yararlanamadik anlamiyorummmm
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
ya ben bu sölediklerinizi yapamadım daha ilk adımlardan takıldım bende live kurulu.7,5 unda yaması var ama işlemler sekmesinde sölediğin gibi msnmsgr.exe mi ne öle bişi yok yada ben bulamıorum biri cvp yazarsa sevinirim | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN MessengerÇoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger mevcut son çoklu yamayı indirip kurunuz... | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
Arrkadaşlar bu patch nasıl indirecez ben yeni üyyim girişte yaptım ama patch i bulamadım | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın
ya arkadaşlar mrb ben yeniyim. ya bişi sormak istiyorum 2 saattir uğraşıyorm ama bi türlü çoklu msn i yükleyemedim. bana yardımcı olrmusunz...
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
ben yapamadim yapan varsa soylesin su acmayi
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |||||
![]() Messenger Plus! Çoklu Oturum Açma özelliğini deneyiniz. Windows Live Messenger Plus! Live Final | |||||
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
arkadaslar çoklu oturum yamalarını yükledim ama 2 ayrı oturum açınca bağlantı 30sn kadar sonra kesiliyor birden,ne yapmam lazım (,yardımcı olursanız çok sevinirim.
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| messenger oturum açma yardımcısı, msn açma yardımcısı, msn çoklu oturum açma yardımcısı, çoklu msn açma yardımcısı, çoklu oturum açma yardımcısı, |
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 2 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |