Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-09-2007   #111 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

csuzuner adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar çoklu oturum yamalarını yükledim ama 2 ayrı oturum açınca bağlantı 30sn kadar sonra kesiliyor birden,ne yapmam lazım(,yardımcı olursanız çok sevinirim.

USB modem kullanıyorsanız Messengerlarda ikisinde birden aşırı yükleme yapmasından dolayı atabilir. Ne yazık ki USB modemlerin böyle bir kötülüğü var. Birde messenger ı açtığınız vakit sayfa açılmaları oluyor (messenger tam açılmadığında birisi yazı gönderir veya Windows Live Today veya yamalarla ilgili pencere açılıyorsa bu kimi zaman sizi messenger ın kapanmasıyla sonuçlanır kimi zamanda bağlantınızı devre dışı bırakır.) Yamalardan dolayı da bir ağırlık olduğundan dolayı bir zorluk yaşarsınız. Bana modeminizi ve messenger ınıza tam olarak ne işlem yaptığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 25-09-2007   #112 (mesaj-linki)
nazli_kiz
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

ya bu msn nasil cekiliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinir oldum butun'
sizde insan gibi bisey yapin nolur ya
Eski 25-09-2007   #113 (mesaj-linki)
gadget - avatarı

nazli_kiz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu msn nasil cekiliyo
komsum burada ne kastettin ?
Eski 28-09-2007   #114 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

nazli_kiz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya bu msn nasil cekiliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinir oldum butun'
sizde insan gibi bisey yapin nolur ya
Bu tarz bir şekilde hitap kullanmanız gerçekten üzücü. Çünkü burada herkes emek sarfedip de yardım elini uzatıyor birbirine. Bencillik olmadığının bir kanıtı aslında bu yapılanlar. Mecburiyet altında kimse ezilmiyor. Biraz daha saygılı bir üslup içerisinde davranmak da yarar görüyorum. Belki sizde öyle düşünmüyorsunuzdur sadece yazınıza böyle yansımıştır
Eski 04-10-2007   #115 (mesaj-linki)
Lorna4

yha benCe bunLar boş işLer Microsoft Live Mesenger Son Surumu İçin ÇokLu oturum yaması varSa lutfen paylaşalım ....
Eski 04-10-2007   #116 (mesaj-linki)
[WoL]bL - avatarı

Lorna4 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yha benCe bunLar boş işLer Microsoft Live Mesenger Son Surumu İçin ÇokLu oturum yaması varSa lutfen paylaşalım ....

Boş İş olan nedir Paylasım Yapmak Mı?Burdan Coklu Oturum Acma Yamalarını Bulabilirsiniz

Eski 15-10-2007   #117 (mesaj-linki)
Ugur05

Ya arkadaşlar Msn Messenger 8 versiyonları için çoklu oturum açma yamasını nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Eski 15-10-2007   #118 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

Ugur05 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya arkadaşlar Msn Messenger 8 versiyonları için çoklu oturum açma yamasını nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

WLMUniversalPatcherPlusPlus100.zip (68.0 KB)
Eski 15-10-2007   #119 (mesaj-linki)
mico_mico61

slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bana live messenger in yaması lazım
nasıl bulacam yardımlar için şimdiden teşekkürler
Eski 19-10-2007   #120 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

mico_mico61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bana live messenger in yaması lazım
nasıl bulacam yardımlar için şimdiden teşekkürler

MSN Messenger 7.0 veya 7.5 için

http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1131791195

Windows Live Messenger 8.0, 8.1 veya 8.5 için

http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1180880435
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 5 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19