| | #111 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
USB modem kullanıyorsanız Messengerlarda ikisinde birden aşırı yükleme yapmasından dolayı atabilir. Ne yazık ki USB modemlerin böyle bir kötülüğü var. Birde messenger ı açtığınız vakit sayfa açılmaları oluyor (messenger tam açılmadığında birisi yazı gönderir veya Windows Live Today veya yamalarla ilgili pencere açılıyorsa bu kimi zaman sizi messenger ın kapanmasıyla sonuçlanır kimi zamanda bağlantınızı devre dışı bırakır.) Yamalardan dolayı da bir ağırlık olduğundan dolayı bir zorluk yaşarsınız. Bana modeminizi ve messenger ınıza tam olarak ne işlem yaptığınızı söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim. | |||||
|
| | #112 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
ya bu msn nasil cekiliyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinir oldum butun' sizde insan gibi bisey yapin nolur ya | |
|
| | #113 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger | |
|
| | #114 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #115 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger yha benCe bunLar boş işLer Microsoft Live Mesenger Son Surumu İçin ÇokLu oturum yaması varSa lutfen paylaşalım .... | |
|
| | #116 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger | |
|
| | #117 (mesaj-linki) | |
Ya arkadaşlar Msn Messenger 8 versiyonları için çoklu oturum açma yamasını nerden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
| |
|
| | #118 (mesaj-linki) | |||||
WLMUniversalPatcherPlusPlus100.zip (68.0 KB)
| |||||
|
| | #119 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum bana live messenger in yaması lazım nasıl bulacam yardımlar için şimdiden teşekkürler | |
|
| | #120 (mesaj-linki) | |||||
MSN Messenger 7.0 veya 7.5 için http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1131791195 Windows Live Messenger 8.0, 8.1 veya 8.5 için http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1180880435 | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows |
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 5 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |