| | #11 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm) | |||||
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
|
kapali olmasa olmazmi Ben Hep Açik indirmekteyim yoksa Zararimi var ![]() hep ayni yola çikiyu bu nasl hem 7.5 benim bildim kaldirilçak + Liva var bu nasil oçak bilen varmi Son Düzenleyen Blue Blood; 31-07-2006 @ 14:46. Sebep: Mesajlar Birlestirildi. | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
Hem MSN Messenger 7.5'i Hem de Windows Live Messenger'i Bilgisayariniza Indirmeniz Gerekli. Daha Sonra Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun. | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın dostum çok sağol ilk dediğini uyguladım sonuç iyi ama 1 saat uğraştım neyse eline sağlık.arkadaşlar msg plus3 ve msgpluslive3 ü de yükleyin sonuç daha iyi olacak ben öle yaptım açıklamasını yapmak istiyorum musadenizle bütün msn leri program ekle kaldırdan silin sonra iki msn setup dosyasını masa üstüne koyun,ilk önce msn 7.5 i kurun sonra program files ı açın oradaki msn messenger dosyasını masa üzerine kesip yapıştırın adını değiştirin msn messenger 2 -3 yap farketmez.sonra live messenger ı kur .zaten otomatikman 7.5 silinir . masa üzerindeki msn messenger 2 dosyasını aç zaten orda resimdende anlarsın messenger.exe dosyasını masa üstüne kısayol olarak gönder. işlem tamam.msg plus ları da yükledin mi deyme keyfine ama ilk önce 7.5 i aç sonra live msn yi aç çoklu oturum açma yamalarını da unutma kalın sağlıcakla Son Düzenleyen x1bc; 20-08-2006 @ 07:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor ![]() ![]() walla kardeş dediğin aynısını yaptım ama olmuyor yinede saol bana tek msn yetiyor Son Düzenleyen kaniulus; 21-08-2006 @ 17:57. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
olmuyor yaptım masa üstünde gene de msn messenger 7.5 kaldı onu açınca otomatikman 8.0 açılıyor | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
TEŞEKKÜR EDERİM AYNI ANDA MSN 7,5 VE MSN LİVE MESSENGER YÜKLEDİM YALNIZ ARKADAŞLAR PROGRAM YÜKLENİYOR FAKAT İKİSİNİDE AÇABİLMEK İÇİN MSN ÇOKLU YAMA GEREKLİ | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
nee gereği varrr en iisi 7.5 ikiside sonuçta aynı şeyi yapıo ne gereği var yklemenin ikisinide!!! | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
nemi gereği 7,5 ve 8 arasında az da olsa fark var hiç bakmadınmı arkadaşım neden açıp kullanmayalımki öyledeğilmi arkadaşlar
| |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bende live mesenger yama yı yükledim ama çalışmıyo gene eskisi gibi pencerelerde açılıyo bunun inceliği nedir bilenvarsa lütfen yardımcı olsun...
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| coklu msn setup, messenger kur, çoklu msn setup, çoku msn, çoku oturum, |
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 518 | 1 Gün Önce 23:03 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |