Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 01-10-2006   #21 (mesaj-linki)
turk_x
Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın

başlangıçta bilgisayarınızda sadece msn messenger 7.5 sürümü olmalı.işte bu halde arkadaşın da dediği gibi hangi sürücüde msn messenger adlı klasör yüklüyse onu masa üstüne yapıştırın. bu yapılan cinlik sayesinde, yükleyeceğiniz live messenger, 7.5'i silerken masa üstündeki dosyanıza dokunmuyor.işte bu durumda, yani live messenger'i da yükledikten sonra masa üstünde klasörünüzdeki "msnmsgr" adlı uygulamayı isterseniz masa üstüne sürükleyerek live messenger ve 7.5 adlı iki can düşmanını yan yana görme fırsatını yakalamakla birlikte bu iki sürümden istediğinizi istediğiniz vakit kullanabilirsiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 01-10-2006   #22 (mesaj-linki)

Arkadaşlar ben çözdüm olayı. Arekadaşın dedikleri bir yana ben bunu kendim denemiştim olmamıştı. şimdi burada okuyunca yaptım oldu.

1.Öncelikle Eski messengerinizi Program files den bir yere kopyalayın
2.Live mess i kurun
3. Eski messengerin klasör adı "MSN Messenger2" çalışma dosyası da "msnmsgr2.exe" olsun
4. Bu Eski messengeri de program files in içine atın ve oradan masaüstüne bir kısayol yapın.

5. Bu önemli bir nokta! eğer eski messengeri çalıştırmak istiyorsanız ctrl+alt+del sekmesini tıklayın ordan Win Live e ait olan msnmsgr.exe yi sonlandırın.

6. masaüstündeki kısayol olan msnmsgr2.exe yi çalıştırın.

Bu Kadar.
Eski 12-10-2006   #23 (mesaj-linki)
melo_439 - avatarı

oldu sonunda çok basitmiş
ama şunu kaçırmayın en son live kurduktan sonra masaya kopyaladığımız msn messenger 7.5 görmek için ctrl+alt+delete yapıp ordan msnmsgr.exe dosyasını sonlandırıyoruz sonra diğerini açıyoruz arkadaşlar kolay gelsin
Eski 13-10-2006   #24 (mesaj-linki)
koylu38

mrb. ben live işlemini sonlandırdım sonra live dosyasını kopyala yapıstır ile masa userine aldım, sonra ismini degistirdim, sonra program ekle kaldırdan live ı kaldırdım.
sonra 7.5 yukledim, calıstırdım, sonra masa userindeki msn dosyasını actım
live exe dosyasını masa userine attım tıkladım calısmadı.'' işleyici gecersiz'' dio. yardım!!!
Eski 15-10-2006   #25 (mesaj-linki)
ferdi3334

ben bunu nerden dowload edecem
Eski 18-10-2006   #26 (mesaj-linki)
rapyy

KANIDELi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak.

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın.

Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin

Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın.

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım.

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın.

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar.

Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın.

Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin.

Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.

bu arkadsmın dedıklerını aynen uygularsanız olr sna cok tsskr edıorum arkdsm bn yaptm we oldu cok saol ama sace bi sorum war ikisini aynı anda acamazmyız???
Eski 28-10-2006   #27 (mesaj-linki)
pazuzu
Cvp: Aynı anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger (msn çoklu oturum açma)

Arkadaşlar önce msg 7.5 kurun ve denilen gibi masa üstüne kes yapıştır yaptıktan sonra msg 8 kurun böyle daha kolay oluyor daha sonra msg 7.5 ve msg 8 i açabilirsiniz ama bir çoklu oturum yaması kullanın yoksa yalnız msg 7.5 veya msg 8 açık olabiliyor yama ile her ikisinide açabilirsiniz ben bunu kullanıyorum msg 8 için WLMUniversalPatcherPlusPlus091 ikisini birlikte açabiliyorum bunu forumda aratırsanız bulursunuz

Eski 25-11-2006   #28 (mesaj-linki)
llucifera

pekiii şu şekildede de yapılır mı bu iş acaba :
msn live i d sürücüsüne yüklesek ve de msn 7.5 aynı kalsa yerinde olur mu acaba böyle de ?????
Eski 26-11-2006   #29 (mesaj-linki)
tülayaksoy

ben denedim olmadı yapan varsa söylesin
Eski 02-12-2006   #30 (mesaj-linki)
scorpion_erdal

saçma ya bunun olması
hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
coklu msn kur, msn çoklu yapma, oturum kur, çoklu msn kur, çoklu msn yapma,
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 518 1 Gün Önce 23:03
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 6 Gün Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 12 31-08-2009 00:55
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19