Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 14-07-2007   #71 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

merve19942 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
ya ben live messenger da brden çok msn den açmak istiyorum ama arkadşım sen 7.5 ve 8.0 ı brlkte nası açabliris onu anlatmışsın bde live messenger da brden çok oturum açmayı anlatrsan sevnrm...

wlm sürümünüze uygun yamayı indirip resimdeki seçeneği aktif yapıp uygulama demeniz yeterli fakat wlm tamamen kapatın system tray lırdan...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-07-2007   #72 (mesaj-linki)
sensizlik61
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

Kardes seni tebrik ediyorum mukemmel anlatmissin uyguladim ama olmadi ya canim kardesim daha sade ve anlasilir bir sekilde anlatir misin lütfen simdiden tesekkürler
Eski 16-07-2007   #73 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

sensizlik61 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Kardes seni tebrik ediyorum mukemmel anlatmissin uyguladim ama olmadi ya canim kardesim daha sade ve anlasilir bir sekilde anlatir misin lütfen simdiden tesekkürler
Eğer Windows Live Messenger kullanıyorsanız Eğer plus yüklü değilde Plus yükleyin

Bu proğramlarla uğraşma zorunda kalmazsınız...Kullanımı basit...İstediğiniz kadar çoklu oturumda açabilirsiniz..
1.Plus sekmesinden tercihlere tıklıyorsunuz..

2.Yine messenger'a geliyorsunuz..Kırmızı ile işaretlediğim gibi kutucuğu işaretleyip ''Tamam'' diyorsunuz.Bu kadar basit
Eski 17-07-2007   #74 (mesaj-linki)
safakuygur

tesekkurler de lınk yok
Eski 17-07-2007   #75 (mesaj-linki)
Hi-LaL - avatarı

safakuygur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
tesekkurler de lınk yok
Messenger Plus Live yüklemek için tıklayın....

( Not: Bir iki mesaj öncesinde aynı link mevcuttur! )
Eski 25-07-2007   #76 (mesaj-linki)
piyanist

windows live messenger 8.1 çoklu oturum açmanın downloadını bulamadım.Bilen biri bana mesaj tabilir mi ? Lütfen...
Eski 25-07-2007   #77 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

piyanist adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live messenger 8.1 çoklu oturum açmanın downloadını bulamadım.Bilen biri bana mesaj tabilir mi ? Lütfen...
WLMUniversalPatcherPlusPlus100.zip
Eski 27-07-2007   #78 (mesaj-linki)

msn 8 çoklusu
Eski 27-07-2007   #79 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

bahattindemir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn 8 çoklusu
http://www.msxlabs.org/forum/attachm...2&d=1180880435
Eski 27-07-2007   #80 (mesaj-linki)
nefertiti17

HIC ANLAMADIM VALA

1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM

Son Düzenleyen nefertiti17; 27-07-2007 @ 14:27. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows
msn indir,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19