Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-07-2007   #81 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

nefertiti17 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
HIC ANLAMADIM VALA

1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM
Messenger Plus! Live kullanırsanız çoktu oturum açabilir ve kişi listesi yöneticisinden sizi kim silmiş görebiilirsiniz.engelleyenleri asla göremezsiniz.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-07-2007   #82 (mesaj-linki)
t_cell
yardım edın lutfeen

coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın
Eski 31-07-2007   #83 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: yardım edın lutfeen

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın
patc silemeniz için programı açıp düzelt işlemi yapınız.çoklu oturum için plus live kullanabilirsiniz.
Eski 31-07-2007   #84 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: yardım edın lutfeen

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

msn i çoklu oturumda kullanmak için illa ki plus live kullanmaya gerek yok. bunun için kullanılabilecek patchler var. mesela A-Patch veya Mess Patch gibi. wlm universal patcher da bazı bilgisayarlarda veya bazı MSN lerde sorun çıkartabiliyor. sizinde dediğiniz gibi oturum açtıktan bikaç dakika sonra kapanması gibi. wlm universal patcher ın çoklu oturum desteğini düzeltmenin bi yolu var ancak pek işe yaramayabilir. patch in exe sine tıklayın ve açılan küçük pencerede düzelt butonuna tıklayın. düzelmez ise program ekle/kaldırdan windows live messenger veya msn messenger ı bulup sol tarafında yer alan değiştir düpmesine basınız ve çıkan pencerede onara tıklayınız. kendisi yapacaktır. daha sonra söz ettiğim patch ler yardımıyla çoklu oturum desteği verebilirsiniz. ayrıca Messenger Discovery Live dan da elde edebilisiniz.
Eski 07-08-2007   #85 (mesaj-linki)
mlhfk
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

böyle bişe olmaz inanmayın
Eski 07-08-2007   #86 (mesaj-linki)
NaZz_

Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım

Son Düzenleyen NaZz_; 07-08-2007 @ 16:40. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-08-2007   #87 (mesaj-linki)
ugur sonmez

live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim
Eski 08-08-2007   #88 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı

ugur sonmez adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

Messenger Plus! Live ile hem çoklu hemde kayıt girdilerini alabilirsiniz.

Windows Live Messenger Plus! Live Final
Eski 14-08-2007   #89 (mesaj-linki)
guMUss

yaa ben biliorumda burdan o programı ekleyemedim

€w€ttt €n s0nuNd@ ßuLdum

Son Düzenleyen guMUss; 14-08-2007 @ 12:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-08-2007   #90 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

NaZz_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım
LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim

Aslında bunu çok garip bi şekilde yorumlayacağım. Bazı programlar yine bazı bilgisayarlarda ya doğru çalışmıyor yada hiç çalışmıyor. Örneğin; başka bi bilgisayarda msn e arayüz yapınca açılıyor. Kendi PC imde aynı şekilde deneyince açılmıyor. Küçük yamaları denemeyin. Zaten açılsa da bi zaman sonra hata verip diğer açık MSN lerde kapanıyor. En iyisi siz Messenger Plus Live veya Messenger Discovery Live ı indirip deneyin. Bunları kullanmak istemezseniz Mess Patch veya A-Patch var. onları deneyebilirsiniz. Not: Tabiki hepsinden de çoklu yamaları elle yapmanız gerekmektedir
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows
coklu msn kullanma, coklu msn kurulumu,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 5 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19