Hoş geldiniz sayın ziyaretçi ![]()
MsXLabs.org; forum, günlük, video ve sohbet bölümlerinin yanı sıra; Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları sunmaktadır. Faydalı olmayı ilke edinmiş sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder :) Üye olmak için tıklayınız...
| | Total Video Converter Nasıl Kullanılır? (Resimli Anlatım)#1 (link) |
| MsXLabs Üyesi | TOTAL VİDEO CONVENTER KULLANIMI 1) İLK ÖNCE PROGRAMI AÇIYORUZ... ![]() 2) PROGRAMI AÇTIKTAN SONRA ''NEW TASK''YAZAN YERE BİR KERE TIKLIYORUZ. TIKLADIKTAN SONRA ''İMPORT FİLES''SEÇENEĞİNE TIKLIYORUZ. ![]() 3) İMPORT FİLES SEÇENEĞİNE TIKLADIKTAN SONRA ARTIK NE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORSANIZ (MÜZİK VİDEO) ONU SEÇİN. ÖRNEK: VİDEO ![]() 4)DOSYAYI SEÇTİKTEN SONRA AÇ DİYORUZ SONRA KARŞIMIZA ALLTTAKİ EKRAN ÇIKIYOR ![]() 5) ÜSTTEKİ EKRANDAN ÇEVİRMEK İSTEDİĞİMİZ FORMATI SEÇİYORUZ. ŞİMDİ DE BİR SONRAKİ ADIMA GEÇİYORUZ. ÇEVİRMESİNİ İSTEDİĞİMİZ FORMATI SEÇTİKTEN SONRA ALTTAKİ EKRANLA KARŞILAŞACAKSINIZ. ![]() 6) SON OLARAK İSTEDİĞİNİZ KALİTEYİ AYARLADIKTAN SONRA CONVERT NOW TUŞUNA TIKLAYARAK İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLİYORSUNUZ. İŞLEM BİTİNCE YA BELGELERİM DE YA DA MASAÜSTÜNDE ''PSP''ADINDA BİR DOSYA AÇILACAK ORDA ÇEVİRDİĞİNİZ DOSYAYI BULABİLİRSİNİZ. Benzer Konular:
Etiketler:
|
| | Total Video Converter Nasıl Kullanılır? (Resimli Anlatım)#3 (link) |
| MsXLabs Üyesi |
Thank you for sharing this helpful guide. I am running a iMac, so i use a alternative called AppGeeker wmv to mov converter for mac that works well too. It can convert to and from many audio and video format. |
| Cevap Yaz Yeni Konu Aç |
Total Video Converter Nasıl Kullanılır? (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bigasoft Total Video Converter - Video Düzenleme Programı | ahmetseydi | Yazılım | 0 | 10 Nisan 2013 16:10 |
| Total video converter şifresi nedir, nasıl video birleştirilir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 14 Şubat 2013 13:22 |
| PC Nasıl Toplanır? (Resimli Anlatım) | Gabriella | Donanım | 7 | 8 Kasım 2011 20:42 |
| Total Video Converter - Video Dönüştürme Programı | Tigin | Yazılım | 3 | 28 Mayıs 2011 18:23 |
| Video Avatar v2.2 (Resimli Anlatım) | we come one | Yazılım | 3 | 18 Aralık 2007 09:57 |