Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler > _cesminaz_
Bu Mesaja Puan Verin

Pratik zeka ornegi..

13-12-2007 15:28 _cesminaz_ tarafından yazıldı
Nebraska’da yaşlı bir adam yaşardı.patates ekini için bahçeyi kazdırması gerekiyordu , lakin bu çok zor bir işti.tek oğlu olan david ona yardım edebilirdi fakat oda hapisteydi.yaşlı adam oğluna bir mektup yazdı ve müşkülatını izah etti.
Sevgili David , patates bahçemi kazdıramıyacağımdam kendimi çok kötü hissediyorum.bahçeyi kazmak için oldukça yaşlanmış sayılırım.burada olsan ürün derdim bitecekti.biliyorum ki sen benim için hallederdin.Sevgiler baban...
Birkaç gün sonra oğlundan bir mektup aldı.
Babacığım , babacığım Allah aşkına bahçeyi kazma , ben oraya cesetleri gömüştüm.sevgiler david…
Ertesi gün sabaha karşı 4 te FBI ve yerel çıkageldi ve tüm sahayı kazdı lakin bir cesede rastlamadılar.Yaşlı adamdan özür dileyerek gittiler.Aynı gün yaşlı adam oğlundan bir mektup daha aldı.
Babacığım , şimdi patatesleri ekebilirsin.bu şartlarda yapabileceğimin en iyisini buydu...
Sevgiler david….
Toplam Yorum 3

Yorumlar

Eski
kompetankedi - Avatarı
mesaj-linki
13-12-2007 15:39 kompetankedi tarafından yazıldı kompetankedi şu an çevrimiçi
Eski
_sheytan_ - Avatarı
cok guzelmis tskrler
mesaj-linki
13-12-2007 19:52 _sheytan_ tarafından yazıldı _sheytan_ şu an çevrimdışı
Eski
Turka - Avatarı
mesaj-linki
12-06-2008 01:47 Turka tarafından yazıldı Turka şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

_cesminaz_ tarafından gönderilen son mesajlar
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:33Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.86863208 saniyede (95.27% PHP - 4.73% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR