Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > arwen
SANA UZAKTAN BAKIYOR ARTIK GÖZLERİM....UMUTMAK O KADAR KOLAYMI SANDIN AYRILIK BANA "AŞK"tır ARTIK...
Kategorisiz Kategorisi olmayan mesajlar
Eski

Mahremini Saçlarımda Gizlediğim Adam

5 Gün Önce 23:40 arwen tarafından yazıldı
Bu senin imtihanın diyor bir ses… Ve diğer bir ses sabretmemi emrediyor. !

İçim bu kadar yıkıkken hangi kent kabul eder beni içine. İçimin içsizliği değil miydi beni kaldırmalara düşüren. Ölüme hiçken geçiyordu dakikalarımız. Kentin kendine sığamaz oldum. Bana dar geldi sebepsiz susmaların…

Saçlarımın mahreminde saklıyordum o adamı. . O adam ki yakasında biriktirmişti günahlarını... Ceketinin iç cebinde gizleyebiliyordu maskesini. Seviyordum onu tenha sokaklarımda.
...
arwen - Avatarı
MAVİ GÜLÜM
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 3 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Ruhum Sensiz Huzursuz !... Gözyaşı'm...

5 Gün Önce 23:38 arwen tarafından yazıldı

Yüreğimden ayrılık şarkıları geçiyorsa ,
Gene adımlarım sana doğrudur.
Kırmızı olur akşamlarım,
Kırmızı felakettir derdin!
Felaket ne demek...
...
Odam mum ışığı,
Denizin kokusunu özlüyorsam,
Gene dümeni sana kırmışımdır
Boğulur musum sana her geldiğimde öyle diyordun!
boğulmak ne demek...
...
...
...
Kaç dümen kırdım
...
arwen - Avatarı
MAVİ GÜLÜM
Yorumlar 3 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Taşınmaz Yüreğin Aşktır Gayrimenkulü...

6 Gün Önce 23:23 arwen tarafından yazıldı
Kırılmaya yüz tutmuş kelimelerin isyanından başlıyorum kendimi aynaların pullu sırrından dökmeye Eski bir hezimetin an be an çoğalan esmerliğinde sızlıyor yalnızlık denilen işgüzâr oyun Sök beni yaranın tınlayıp durduğu beyaz kâğıt hiçliğinin satır önlerinden, gör nasıl hıçkırıp delirecek şair o zaman Nedeni bana kalan susuşun namsızlığı içimizi kötüye çıkaran Ey dağ çiçeği

Uyu ve rüyama kahırlansın hasır altı edilen gözyaşımın tuzu Ömrümden uzun acılarım var Sen uyurken hiç ağladın
...
arwen - Avatarı
MAVİ GÜLÜM
Yorumlar 2 arwen şu an çevrimdışı
Eski

Hoşçakal Mavi Düş

6 Gün Önce 23:02 arwen tarafından yazıldı
Gidiyorum!
Yağmurlar şehrine ıslanmaya
Denizlerin ötesinden,
Buhar olup
Kirpiklerine yağmaya...

Sana bakıyorum
Oturduğum arka koltuktan
Ardıç ağacının altında
Ardıç kuşlarından, ödünç aldığın
Kırık kanatlarını çırpıyor
Saçlarını sallıyorsun...

Kolların yoktu
Bana, son defa sarıldığında
Boynumda asılı kalmış,
Kesmiştim omuzlarından
Şimdi benimle beraber
El
...
arwen - Avatarı
MAVİ GÜLÜM
Eski

Unutmak Zorundayım

1 Hafta Önce 00:16 arwen tarafından yazıldı
biliyorum.. yaptıklarım saçma. biliyorum.. beni kimse anlamıyor. ama öyle bir şey ki bu hayatımda ilk defa yaşadığım,tarifi olmayan o kadar güzel bir duygu ki.ağlamalarıma,üzülmeme,acı çekmeme rağmen o kadar güzel bir a$k ki. bende kendimi anlayamıyorum artık.. herkes gitti,herşey bitti tek sen varsın sanki etrafımda.gördüğüm anda gözlerimin parlamasını sağlayan,gördüğüm anda kalbimin hızlı atmasını sağlayan kişisin SEN.hiç olmadığım kadar mutluyum ve mutsuzum. evet.! hem mutluyum hem mutsuz.ilk
...
arwen - Avatarı
MAVİ GÜLÜM
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 14:50Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11976600 saniyede (54.67% PHP - 45.33% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR