NE KADAR SÖYLESEMDE İNANMAYIN
BEN ONU ÇOK SEVDİM
AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM
BELLİ ETMEDİM....
YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK
ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK
GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM
ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM....
BEN ONU ÇOK SEVDİM
AĞLASAMDA GÜLSEMDE YALANDAYIM
BELLİ ETMEDİM....
YARALI YÜREK BANA SENİN AŞKIN GEREK
ŞİMDİ ONUNLA MUTLUSUN DEMEK
GEL GEL GEL ELLERİ CENNET KOKAN YARİM
HİÇ GEÇMEDİ SENİ SEVEN BU HALİM
SENİ ÇALAN ŞİMDİ MUTLU ŞİMDİ ZALİM
ÇOK ÖZLEDİM SENİ ESMER YARİM....
Son
19-07-2008 16:17 arwen tarafından yazıldı
Son bir kez görmek için yıllar ötesinden geri gelmiştim bir bahar gecesi... Aklımda bir sürü uçuk fantazi hayal ürünü sevgiler ve birisürü sıradan gülüş... Suçuma ortak etmek için bütün sevdalarımı kulaklarını tıkadım anılarımın.. İçimde kimliği belirsiz faili meçhul ölümler... Yüzüm kırılmış aldatılmış bir ifadeyle ıslak kumsallar gibi büyüyen hasretinle yokoluyorum... Hiç bir ezel hiçbir ebet engel olamıyor sonsuz acıma, içimdeki çocuk ölüyor, öldürüyor... Tek zanlısı ben oluyor geride kalan tek yoksulu benim kalbim... Bu kalabalığa uzaktan bakıyorum da ne kadar boşum sanki insanlarla aramda bir cam var kocaman onlardan ayrıyım başka bir evrende yaşıyorum veya bunu yaşamaktan sayıyorum... Ölümü bekler gibi bekliyorum seni... Ondan önce gelmeni diliyorum dileniyorum... Yüzü yok artık hiçbir hasta ruhun, kimliksiz ölümler çürümüş yarınlar ve uzaklığından müzdarip üşüten güneş gibi... Herkez her konuda avukatı oluyorda ölü bedenlerinin ruhlarına bir avukta tutamıyor... Terzi kendi söküğünü dikemiyor... Bütün acılara deva olacağımızı düşünüyoruz da kendi kan kaybımıza engel olamıyoruz...
Toplam Yorum 3
Yorumlar
| | Ölümü bekler gibi bekliyorum seni... Ondan önce gelmeni diliyorum dileniyorum... yazı süperdi cnm sagol.. |
19-07-2008 16:40 YESiLBONCUK tarafından yazıldı
|
| | Hiç bir ezel hiçbir ebet engel olamıyor sonsuz acıma, içimdeki çocuk ölüyor, öldürüyor... Tek zanlısı ben oluyor geride kalan tek yoksulu benim kalbim... Çok güzeldi ablacım saol |
19-07-2008 16:47 Elçin tarafından yazıldı
|
| | Harıka ellerıne saglık.........![]() |
19-07-2008 17:48 GULGECELER tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
arwen tarafından gönderilen son mesajlar
- Sadece Sana... (07-10-2008)
- Sen Gittin Gideli,Güzel bi Cümlem Yok! (29-09-2008)
- sus yüreğim sus (28-09-2008)
- Düş Düşsüzlüğüme (18-09-2008)
- İyi Ki Varsın (16-09-2008)

Harıka ellerıne saglık.........