Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > BARIŞ
Sponsor Bağlantılar

Aşk Nedir Sizce

06-07-2008 11:52 BARIŞ tarafından yazıldı
06-07-2008 11:52 BARIŞ tarafından güncellendi
Herkese selamlar benim epey günlük mesajım var bazen düşüncelerimi yazdığım günlük mesajlarım bunlar bazı yazdıklarım babam tarafından haksızlık ve kabalık olarakda söylensede düşününce hak verdiğim ve cezamı beklediğim günlük mesajları bunlar fakat beklediğim halde gelmeyen cezayı gördüğümde ne kadar büyük bir kişilik sahibi olduğunu anlayıp ezildiğim günlük mesajları bunlar o cazayı aklımca ben verdim kendime cok uğraştığım ve verilince sevincten bir kac gün uyayamadığım vib liği bırakmamdı cezam belki hafifti ama benim için çok ağır cezaydı şimdi gene vibim bu sefer hiç düşünmeden yazmak istiyorum günlüğüme çünkü bunlar cevremdeki büyüklerimle paylaşacağım şeyler değil bende siz büyüklerile paylaşayım dedim 1 -aşk nedir bunu cok düşündüm nettede araştırdım
eğer aşk birini görmeyince onu aramak özlemekse ben aşığım...Eğer aşk onu aramaksa ben aşığım Eğer aşk önun sıkıntılı olduğunu görüp o gün neden sıkıntılı diye düşünmekse ben aşığım Eğer aşk onsuz gecen her saniyeyi işkence saymaksa ben aşığım bilemiyorum büyükler tabiki doğru düşünürler ama bu duygularıda anlamaları lazım bence kısıtlanmak ne kadar doğrüki bizi eğri yollara sokmazmı acaba eğer sevdiğimde beni birazcık sevyorsa bunu yapacaktır dimi ben annesinide tanıyorum cok iyi bir insan siz arkadaşsınız öyle kalın demiş kendine göre bir sürü haklı sebebi olabilir bilemiyorum ne olur sevgimi kücümsemeyin veya gececek gözle bakmayın ne demiş atalarımız derdi ceken bilir zaten cok özlüyorumm birde kısıtlamalara gitmeyin neyse ben yazdıkca yazasım geliyor burada sonlandırıyorum yazımı düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurumm herkese iyi ve mutlu günler

SENİ SEVİYORUM
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını
omuzuna koyabilmekse eğer,
sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer,
SENİ SEVİYORUM....

* * * * *

sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer,
sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi
hissetmekse eğer,
sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer,
SENİ SEVİYORUM

* * * * *

sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer
sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle
seni ısıtmaksa eğer,
sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer,
SENİ SEVİYORUM

* * * * *

sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin
kopmasıysa eğer,
sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan
bakabilmekse eğer,
sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer,
SENİ SEVİYORUM
Bu kategoride: BARİŞ IN
Yorumlar 10 Günlük Mesajını Email Olarak Gönder
Toplam Yorum 10

Yorumlar

Eski
Emeğine sağlık arkadaşım
mesaj-linki
27-06-2008 09:15 Misafir tarafından yazıldı Misafir şu an çevrimdışı
Eski
Paylaşımın için tşkkrler BARIŞ konuyun yanlış anlamadıysam ilişkinizin sona ermesini isteyenler var. Bende şuan seninkine benzer bir durum yaşıyorum. Evet büyüklerin söylediklerine saygı duymalı fakat hayatı paylaşacağım insanı seçmekte en doğal hakkımız, benim anlaşabileceğim insanı benden daha iyi kimse tanıyamaz. Arkadaşsınız öyle kalın kısmına gelince çoğu aşklar arkadaşlıktan gelmez mi? Benim diyeceğim bu kardeşim sen karar ver gerisine
mesaj-linki
27-06-2008 09:20 odrii tarafından yazıldı odrii şu an çevrimdışı
Eski
BARIŞ - Avatarı
teşekkürler yorumlarınız için ben arkadaşlığa önem veririm ve seciciydir bu konuda fakat sevdiğim bir insanada arkadaş kalalım demem diyemem bunda büyüklerin insafına ve anlayışına siğinmaktan başka yapacak bir şeyim yok ne yazıkki
mesaj-linki
27-06-2008 09:31 BARIŞ tarafından yazıldı BARIŞ şu an çevrimdışı
Eski
SatanpisT - Avatarı
Aşk her zaman adil değil, sevdiğiniz her insan aslında size karşılık vermez. Gizli gizliye kuyunuz kazıldığında en iyisi bir kurşun da o sahte sevgiye, sevgiliye ayırmaktır! SatanpisT uyandığını, gerçekleri gördüğünü mikrofona haykırırken "Nefret" fırlatıp atıyor içinizdeki sevgiyi, belki kurşundan da süratli bir hızla.
"Bitti" derken biten kurşunların yerini pişmanlıklar, haplar, göz yaşları alıyor. SatanpisT en özel sırlarını haykırırken ; SatanpisT bir sonraki sefer için görkemli bir hoşçakal bırakıyor , yepyeni kurşunlarla geri dönmek üzere...
mesaj-linki
27-06-2008 09:31 SatanpisT tarafından yazıldı SatanpisT şu an çevrimdışı
Eski
iraLoS - Avatarı
Tam bir dolar seksen yedi senti vardı. O kadar, ne bir eksik ne bir fazla. Della, paraları üç defa saydı. Bir dolar seksen yedi sent, o kadar. Halbuki ertesi gün yeni yıla adim atılacaktı.

Della'nin evi, haftada sekiz dolara tutulmuş mobilyalı bir apartman dairesi. Tasvire değer bir hali yok. Tam bir fakirhane. Gözyaşları dindikten sonra Della eline bir ponpon alarak yüzünü pudraladı pencerede durarak apartmanın o kasvetli arka avlusundaki parmaklıklar üzerinde yürüyen bulut renkli kediyi aptal aptal seyretti.

Ertesi günü yılbaşıydı ve kocası Jim'e, hediye alabileceği sadece bir dolar seksen yedi senti vardı. Bu parayı da aylardır yavaş yavaş biriktirmişti. Halbuki simdi hiçbir ise yaramadıklarını görebiliyordu. Sevgili Jim'ine güzel bir şey almak hususunda hülyalar kurarak birçok mesut anlar yaşamıştı.

Pencereden uzaklaşarak kendini aynanın karşısına attı. Gözleri pırıl pırıl parlıyordu, ama yirmi saniye içerisinde rengi uçuvermişti. Saçlarını çözerek omuzlarının üzerine döktü. İftihar ettikleri iki şeyi vardı. Biri Jim'in büyükbabasından kalan altın saat, diğeri de Della'nin omuzları üzerine dökülen saçları.

Della'nin saçları altın renkli bir çağlayan gibi parlayarak ve dalgalanarak dizlerine kadar döküldü ve elbise gibi vücudunu örttü. Bir aralık bir an durdu. Tereddüt eder gibi oldu. Yerdeki kırmızı, tüyleri dökük halıya iki damla gözyaşı aktı. Della, gözlerinin yaşı kurumadan kapıdan firladi.

"MM. Sofronie. Her nevi sac levazımı" ibaresi taşıyan bir tabelanın önünde durdu. Bir hamlede içeri girdi. "Saçlarımı satın alır misiniz?" diye sordu. Madam, saçları pişkin bir alici eliyle yokladıktan sonra "20 dolar" dedi.

Della, "Peki, derhal" cevabini verdi. Ondan sonraki iki saati pembe bir bulut üzerinde uçar gibi sevinçle nasıl geçirdiğini bilmiyordu.

Jim için almak istediği hediyeyi bulmak için dükkanların altını üstüne getirdi. Nihayet bulabildi. Altın saat zinciri. Zincir, Jim'in o emsalsiz saatine layık derecede güzeldi.

Eve gitti, saçlarına baktı. Jim'in bu hayalini beğenmesi icin dua etti. Az sonra Jim kapıyı açıp içeri girdi. Gözlerini sevgilisine dikmiş sadece bakıyordu. Sonra, hediyesini uzattı.

Della paketi açtığında, ipek gibi saçları icin uzun zamandır beğenip alamadığı bir çift tarak gördü. Gözlerinden yaslar süzülmeye başladı. Kendisini toparladı, tatlı bir tebessümle Jim'e hediyesini uzatti. Jim, paketi açtığında saat zincirini gördü. Ama artık saati yoktu. Çünkü,

Della'nin güzelim saçlarına cok beğendiği taraklari alabilmek icin o da saatini satmıştı.
Üzülmediler... Çünkü önemli olan tek sey vardı sevgileri... O da ne satılır ne de satın alınabilirdi...
mesaj-linki
27-06-2008 09:55 iraLoS tarafından yazıldı iraLoS şu an çevrimdışı
Eski
GULGECELER - Avatarı

sevmek; senle iken yere daha sağlam
basabilmekse eğer,
sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi
hissetmekse eğer,
sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer,
SENİ SEVİYORUM
Ellerıne Yuregıne saglık..
mesaj-linki
28-06-2008 12:10 GULGECELER tarafından yazıldı GULGECELER şu an çevrimdışı
Eski
serkaut - Avatarı
aşk bir sudur içiç kudur

Aşk Nedir?
Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir.
Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir.
Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir.
Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir
Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir.
Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimaktir.Inceliktir.
Aşk, korumaktir. Sorumluluktur.
Aşk, ciddi bir tokalasmayi kikirdamaya dönüstürmektir. Mizahtir.
Aşk, durma yoksa seni öldürürüm lafini duymaktir. Şehvettir.
Aşk, evinizdeki her seyin yerinin degistirilmesini kabullenmektir. Teslimiyettir.
Aşk, sevgilinizin ne oldugunu bütün çiplakligiyla görmektir. Gerçektir.
Aşk, saatin kaç oldugunu bilip aldirmamaktir. Nesedir.
Aşk, sizi kucaklayan kollarin, gittikçe daha çok sarilmasidir.Mutluluktur.
Aşk, gecenin bir vaktinde sen uyu, benim gitmem gerek dediginizde,uyanik kalip seni biraz daha görmeyi tercih ederim cevabini almaktir. Sicakliktir.
Aşk, tanidiginizi zannettiginiz insanin yeni yanlarini kesfetmektir. Tazeliktir.
Aşk, uyandiginizda rüyanizi yaninizda bulmanizdir. Düslerin gerçek olmasidir.
Aşk, kocaman yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.yatagin üçte birine sikismaktir. Yakinliktir.
Aşk, evin anahtarkidan bir kopya daha yaptirmaktir. Güvendir.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, hosçakal dedikten sonra tekrar karsilasacagini bilmektir.Kaderdir.
Aşk, gerindiginde sizlayan vücut lafinin anlamini bilmektir. Derstir.
Aşk, ecza dolabini açtiginda, dismacunu kapagini kapatilmamis bulmaktir. Uyumdur.
Aşk, pencereden disariya baktiginda kiminle oldugunu hatirlamaktir. Düsüncedir.
Aşk, rüzgarin agaçlarin arasinda dolasirken çikardigi sesi dinleyip sevgilisinin yaninda olmadigina hayiflanmaktir.Yalnizliktir.
Aşk, asla anlatilmayacak hikayelerdir.
mesaj-linki
28-06-2008 13:26 serkaut tarafından yazıldı serkaut şu an çevrimdışı
Eski
king nothing - Avatarı
hayat her zaman gulluk gulustanlık degıldır kımı zaman en mutlu olanı yakalarsın kımı zaman hayel kırıklıgı yasarsın ama ask aslında fedakarlık ısteyen zorlu bır yolculuktur kalbıne gıden
bunu yapabılıyorsan zaten asıksın demek onu mutlu oldugunda degıl agladıgında goz yaslarını sılebılmektır ask. ask onu hıc bır karslık beklemeden sevebılmek,aldıgı nefesı kendı nefesın gıbı gorebılmektır.Ama en dogrusu ask sevdıgın ınsan ıcın hayatın butun olumsuzluguna katlanabılmek ve bu yuku tasırken gulumsemeyı karsındakını mutlu kılmayı basarabılmektır.
ask her sekılde guzeldır acısı ıle tatlısı ıle hayatı duserek ogrenmıyomuyuz her sonuctsan bır pay kapmak gerek. bence buldugunda askı doya doya yasa yoksa kaybettıgınde ancak yıldızları sayarsın yıldızların kaymasına ızın verme cunku gokyuzunde kaldıgı surece guzeller bence .
mesaj-linki
29-06-2008 13:28 king nothing tarafından yazıldı king nothing şu an çevrimdışı
Eski
FatihKuLL - Avatarı
Büyük Bir Hiçtir.
mesaj-linki
30-06-2008 00:12 FatihKuLL tarafından yazıldı FatihKuLL şu an çevrimdışı
Eski
Elçin - Avatarı

İŞTE AŞK BU...

Eşini Bulmak...

mesaj-linki
06-07-2008 14:31 Elçin tarafından yazıldı Elçin şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

BARIŞ tarafından gönderilen son mesajlar
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
arkadaş kalalım dedıkten sonra, aşk nedir sizce, aşk aramaksa, aşk bitti arkadaş kalalım dediler, aşk nedir arkadasım, aşk nedir sizce, aşk nedir?sizce?, herkesin seni beğenmesi için dua, seni seviyorum deyince gözleri pırıl pırıl parladı, vib nedir,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:18Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.20608592 saniyede (59.14% PHP - 40.86% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR