Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler
[Resim]
Eski

4 Mum

4 Gün Önce 03:43 Bia tarafından yazıldı
Dort Mum

Bir odada dört mum sessizce yanıyordu. O kadar derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki odada, aralarında fısıltı şeklindeki konuşmaları bile rahatlıkla işitiliyordu.

1.Mum ‘Ben Barış’ım’ dedi. “Ancak kimse benim sürekli yanık kalıp, etrafıma ışık saçabilmeme yardımcı olmuyor. Artık sönmek üzereyim…” Ve sessizce karanlığa gömülüverir

2.Mum ‘Ben İman’ım der. “Ama artık gerekli olduğuma inanmıyorum.. Yanık kalmamın da bir kıymeti...
Bia - Avatarı
Bia
Heart of Darkness
Bu kategoride: Bıdı bıdı
Yorumlar 4 Bia şu an çevrimdışı
Eski

Sevginin Etkisi

1 Hafta Önce 22:40 Bia tarafından yazıldı
Sevginin Etkisi

Sevgiyi incelediğimizde, onun bitmez tükenmez bir kaynak olduğunu keşfederiz. Bu kaynak sayesinde fiziksel, ruhsal ve tanrısal dünyaların değişik ortamlarıyla haberleşebiliriz. Daha önce de gördüğümüz gibi, tüm enerji titreşimleri kendilerini değişik frekanslarda gösterirler. Demek oluyor ki, sevginin gücü, iç dünyamızın kuvvetlerinden çok daha etkili (yüksek ve hızlı) titreşimler sergilerler. Bu gerçeğin farkına vararak, onların günlük yaşamımızda kendilerini ortaya...
Bia - Avatarı
Bia
Heart of Darkness
Yorumlar 0 Bia şu an çevrimdışı
Eski

Ayaksız Yürümek Kanatsız Uçmak

3 Hafta Önce 14:15 Bia tarafından yazıldı
Ayaksiz Yürümek Kanatsiz Ucmak

Bir gece Şems, Mevlana’yı ararken onu bir havuzun kenarında, derin düşünceler içinde otururken bulmuş. “Ne yapıyorsun?” diye sormuş. Mevlana: “Suyun üzerine yansıyan yıldızları seyrediyorum,” cevabını vermiş. Şems bir an durmuş, sonra da gülerek söyle demiş: “O zaman niye başını kaldırıp, göğe bakmıyorsun?”

Gerçekle yüz yüze geldiğimiz zaman, onu kabul edebilecek kadar cesur, taşıyabilecek kadar güçlü müyüz? Aslında bilgi, beraberinde çok...
Bia - Avatarı
Bia
Heart of Darkness
Yorumlar 1 Bia şu an çevrimdışı
Eski

Negatif Ruh

07-07-2008 04:35 Bia tarafından yazıldı
Malum yaz mevsiminin getirisi; yapiskanligi , bunaltisi , misafiri ve sicagi bana gore bunlardan dogan isyan hissini bir kenera birakirsam + eglence kavramini ayirirsam..
Ohoo oh .. Neler var neler say say bitmes yeterki insan negatif baksin .. Saymayalim =]

Evdeysen duvarlar gelir boylu boysuz uzerine .. Disardaysan bi daralmadir en acik havada kasan..
Kalabaliksindir tek gibi sanarsin , teksindir gelirler sagdan soldan cok sayarsin ..
Nedeni vardir cogu
...
Bia - Avatarı
Bia
Heart of Darkness
Yorumlar 3 Bia şu an çevrimdışı
Eski

Minimalite

05-07-2008 04:57 Bia tarafından yazıldı
06-07-2008 15:01 Bia tarafından güncellendi
Estiler birden hemde eskilerden ..

Bu defterin yuzu asik, yazik bir gundu geride kalan ozumle.
Tek geceydi, bir heceydi, ah cekip selayı duydum aklimin bir kösesi
Neseyi savunur olsa gari, bir tarafi yasini yazdi, tum vebalar harbe cIktI, darbe atti, yorula geldi mantik alemim ve kalemim parca parca, nemli gozlerim, yorgun argin ellerim kolpa yolcu, caresiz dilimden intihar eden ki sozlerim bicareyim.

Harabeyim ki; gunler aldi, kederim yazdi, 24'luk yorgun
...
Bia - Avatarı
Bia
Heart of Darkness
Yorumlar 2 Bia şu an çevrimdışı
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
heart of darkness,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 17:17Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10621309 saniyede (59.41% PHP - 40.59% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR