Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > BlueNighT
Sponsor Bağlantılar
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. .!!!
Bu Mesaja Puan Verin

Git adam gibi birşeyler giy ( Ahmet Çakar )

22-04-2008 13:50 BlueNighT tarafından yazıldı
06-05-2008 20:30 BlueNighT tarafından güncellendi
Ahmet Çakar, programında bayan yarışmacısının elbisesini fazla açık bulunca ...

Önceki akşam Ahmet Çakar'ın sunduğu "Şansa Bak" yarışmasında çok ilginç olaylar yaşandı. Çakar , kıyafetini fazla dekolte bulduğu için yarışmacıyı fırçalayıp elbisesini değiştirtti.
İşte o dialog:
Ahmet Çakar: Ne için geldin buraya?
Selvi: Para almak için
A.Ç: Peki hazır mısın?
Selvi: Hazırım.
A.Ç: Peki şu kıyafetini toparlayıp gelmek istemez misin?
Selvi: Vardı göstereyim dedim.
A.Ç: Beyler (diğer iki yarışmacıya) ikiniz sen ve sen, sadece bana bakacaksınız. Hanımefendiyle konuşmayacaksınız. Kıyafet mi göstermeye geldin buraya?
Selvi: Evet kıyafet göstermeye geldim.
A.Ç: Eğer finale kalırsan Selvi Hanımefendi, bu kıyafetle istemem. Git üstüne bir şeyler giyersin, finalde arada reklam arasında. İstemiyorum kardeşim. Hatta şimdi gidin giyinin.

Kıyafet değiştikten sonra

A.Ç: Git bunu da beğenmedim. Git daha adam gibi bir şeyler giyin kızım.
Selvi: Ay inanmıyorum.
A.Ç: Git üstüne şal al.

İşte o video

Bu kategoride: Fıkralar
Yorumlar 4 Günlük Mesajını Email Olarak Gönder
Toplam Yorum 4

Yorumlar

Eski
MaRCeLLCaT - Avatarı
ahhaha bu adam deli yahu ...

programı sunduğu için kendini dünyanın en güçlü ve akıllısı sanıyor.Karşısındaki insanları azarlayıp aşağılayıp egolarını tatmin etmeye çalışıyor.Ama onunda suçu yok karşısındaki insanların hatası ona bu cesareti veren onlar ....
mesaj-linki
22-04-2008 14:01 MaRCeLLCaT tarafından yazıldı MaRCeLLCaT şu an çevrimdışı
Eski
nünü - Avatarı
kafasına futbol topu gele gele böle oldu zahir..
saçmalıyo hep..
mesaj-linki
22-04-2008 14:07 nünü tarafından yazıldı nünü şu an çevrimdışı
Eski
MelancholiscH - Avatarı
ısledım bu nu ya gul gul öldum
mesaj-linki
22-04-2008 18:54 MelancholiscH tarafından yazıldı MelancholiscH şu an çevrimdışı
Eski
kadirizzzm - Avatarı
adamın her programından bi malzeme çıkar valla
mesaj-linki
13-07-2008 13:32 kadirizzzm tarafından yazıldı kadirizzzm şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

BlueNighT tarafından gönderilen son mesajlar
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ahmet çakar git kıyafet, ahmet çakar git üstüne, ahmet çakar selvi video, ahmet çakarın programındaki bayan,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:44Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10402203 saniyede (51.82% PHP - 48.18% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR