Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > BlueNighT
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar. .!!!
Bu Mesaja Puan Verin

Seninle Başladım , Bitsin Seninle

06-05-2008 20:18 BlueNighT tarafından yazıldı

Bu kategoride: Videolar
Yorumlar 1 Günlük Mesajını Email Olarak Gönder
Toplam Yorum 1

Yorumlar

Eski
loafer girl - Avatarı
cok güzell erkk ark ayrılMK ıstedgm zmn dınlemıstım bunuu ve cok ağladım we yine ağlıorum ...

SENİNLE BAŞLADIM BİTSİN SENİNLE...
mesaj-linki
06-05-2008 23:55 loafer girl tarafından yazıldı loafer girl şu an çevrimdışı

Toplam Trackback 0

Trackback'ler

BlueNighT tarafından gönderilen son mesajlar
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09928107 saniyede (36.74% PHP - 63.26% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR