Geri Dön   MsXLabs > Günlükler
Sponsor Bağlantılar
Eski

Affedin Beni Hepiniz

1 Hafta Önce 13:31 Elçin tarafından yazıldı
1 Hafta Önce 13:31 Elçin tarafından güncellendi

Affedin Beni Hepiniz
Elçin - Avatarı
^MaViNiN SeSsiZLiĞi^
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 9 Elçin şu an çevrimdışı
Eski

Mahşere 5 Kala...

04-09-2008 10:47 Elçin tarafından yazıldı

karanlık gecemde çöktü hatıralar önüme duygulandım vede yazdım bu satırlar dünüme çektin gittin anlamadım bakmadın ki yüzüme sen olmadan fark edermi yaklaşırım ölüme gönül bahçemin gülüydü...şimdi nerde? seviyorum derdi hep her seferde anladım geçte olsa yalan sevgilerle kalbim kırık dökük parçalarsa şimdi yerde
...
Elçin - Avatarı
^MaViNiN SeSsiZLiĞi^
Yorumlar 1 Elçin şu an çevrimdışı
Eski

Ve Ben, Son Kez Bakıyorum Ardından...

03-09-2008 16:19 Elçin tarafından yazıldı
03-09-2008 16:19 Elçin tarafından güncellendi

Yine gidiyorsun…

hiçbirşey bırakmadan

Ve ben…

son kez bakıyorum ardından…

Bakmayın, yazılarıma sinmiş hüzne.... Şanslı biriyim ben!

...
Elçin - Avatarı
^MaViNiN SeSsiZLiĞi^
Yorumlar 8 Elçin şu an çevrimdışı
Eski

Aşkım Derdin..?

02-09-2008 15:47 Elçin tarafından yazıldı
03-09-2008 11:34 Elçin tarafından güncellendi
flash=http://www.resimkalesi.com/./data/media/25/ask.swf] width='650' height='450'[/flash*

Alıntı..
Elçin - Avatarı
^MaViNiN SeSsiZLiĞi^
Yorumlar 7 Elçin şu an çevrimdışı
Eski

Hayki-Yanımda Yoksun...

29-08-2008 14:51 Elçin tarafından yazıldı

YOKSUN YANIMDA...

Unuttum herşeyi geçmişi sildim uzağım şimdi uçurumlardan kanarken eller tutan birisi var yanarken heryer içinde değiliz
Yada biz olalım farketmez kül olalım alevin sarsın beni dalsın gözlerin kalsın öylece
Yoksun yanımda bitmez bu gece yine üşüdüm bak nerdesin aşkım bu adam böyle olmuyo sensiz duygular artık yok gibi derken
Kanımda deli bir aşk dolanır yanımda olmanı şuan herşeyden herkesten isterdim
...
Elçin - Avatarı
^MaViNiN SeSsiZLiĞi^
Yorumlar 0 Elçin şu an çevrimdışı
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
elçin, gizli oznen olurum, gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen, kalbim ağlasada gülümse inadına, mahşere 5 kala, sedat elçin, sözlerin susmasın aman ha gizli öznen olurm, sözlerin susmasın aman ha,gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen gel.., sözlerin susmasın aman ha....gizli öznen olurum kötü söylesede cümlen, yıldızlardan düşler takıp saçlarına,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12885189 saniyede (66.64% PHP - 33.36% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR