Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler
BİR GELİNCİK HİKAYESİ
GÜNÜN BİRİNDE UZAKLARDA BİR KÖYDE ÇOCUĞU DOĞMADAN KOCASI ÖLMÜŞ VE TEK BAŞINA YAŞAYAN HAMİLE BİR KADIN KENDİSİNE ARKADAŞ OLMASI İÇİN DAĞDA YARALI OLARAK BULDUĞU BİR GELİNCİĞİ EVİNDE BESLEMEYE BAŞLAR.
GELİNCİK VEFALIDIR KADININ YANINDAN AYRILMAZ.
HER NE KADAR EVCİL BİR HAYVAN OLMASADA ZAMANLA OLDUKÇA UYSALLAŞIR.BİR KAÇ AY SONRA KADININ ÇOCUĞU DOĞAR TEK BAŞINA TÜM ZORLUKLARA GÖĞÜS GERMEK VE COCUĞUNA TEK BAŞINA BAKMAK ZORUNDADIR.
GÜNLER GEÇER KADIN BİR KAÇ DAKİKALIĞINADA OLSA EVDEN AYRILMAK ZORUNDADIR.GELİNCİKLE BEBEK EVDE YALNIZ KALMIŞLARDIR.
ARADAN BİRAZ ZAMAN GEÇER VE ANNE EVE GELİR.GELİNCİ VE KANLI AĞZINI
GÖRÜR.
ANNE ÇILDIRMIŞCASINA GELİNCİĞE SALDIRIR VE HAYVANI ORACIKTA ÖLDÜRÜR.
TAM O SIRADA İÇERDEKİ ODADAN BEBEK SESİ DUYULUR.ANNE ODAYA YÖNELİR.VE ODADA BEŞİĞİ BEŞİĞİN İÇİNDEKİ BEBEĞİ VE BEBEĞİN YANINDA DURAN PARÇALANMIŞ YILANI GÖRÜR
Eski

KOMİKÇİKLER(ALINTIDIR)

11-07-2008 04:40 gülümbenim tarafından yazıldı

*

...
MsXLabs Üyesi
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 5 gülümbenim şu an çevrimdışı
Eski

GÜZEL SÖZLER

11-07-2008 04:18 gülümbenim tarafından yazıldı
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum....

» Günden güne yok olmaktayım.. Bütün ışıkları attım bir kenara anlamıyor musun.... GÖKYÜZÜ GÜNEŞ OLSADA SENSİZ YİNE KARANLIKTAYIM.... Seni seviyorum........ Gözlerime bakabilirmisin....

» Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı kadar yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım
...
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 gülümbenim şu an çevrimdışı
Eski

HURAFELER

11-07-2008 03:19 gülümbenim tarafından yazıldı
Diyanet isleri baskanligi, diyanet vakfi tarafindan cikarilan "yaşayan hurafeler" isimli kitaptan ...

*zifaf gecesi gelin ve damat sabunla yikanirsa, sabun aci oldugundan, sonra, aralarina aci ve ayrilik girer..(EN İİSİ ARAP SABUNU)

*.cenaze yikanirken tenesirin altina dokulen su, bir siseye doldurulup habersiz sarhosa icirilirse, sarhos ickiyi birakir.(IYYYK İGRENNC BE)

*.disi agriyan bir kisi mezarliga gider, bir mezartasini isirir ve
...
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 2 gülümbenim şu an çevrimdışı
Eski

YEYEMEYOM DOHTUR BEY!!!!!!!!

08-07-2008 18:45 gülümbenim tarafından yazıldı
Verdiğin perhize budur gayratım,
Bundan başka uyameyom dohtur bey!
Üç sepet yumurta sabah kahvaltım,
Teker teker sayameyom dohtur bey!
İki leğen pilav bir yayık ayran,
İ ster yaşlı olsun isterse yavan,
Yanına kesiyom beş kilo sovan,
Yeyom yeyom doyameyom dohtur bey!

Üç tencere bamya yerim birinci,
Yirmi tas su içip biraz koşinci,
Her yanım sökülür karnım şişinci,
Sağlam göynek giyemeyom dohtur bey!

Şinciye acımdan...
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 4 gülümbenim şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 01:24Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12189102 saniyede (53.79% PHP - 46.21% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR