M&M
Arkadaşlar Lütfen Bakar mısınız?
Bugün boxtan Hot'la yasaklandık.
Sebep boxta Askım, Canım vs. gibi sevgi içerikli kelimeleri kullanmamızmış.
Bu kelimeleri kullandığımız için bizden şikayet geliyormuş.
Bizden rahatsız olan arkadaşların gerekcesinide söyleyerek günlüğüme yazmasını istiyorum.
Lütfen Şikayetciyseniz Yazın...
Sebep boxta Askım, Canım vs. gibi sevgi içerikli kelimeleri kullanmamızmış.
Bu kelimeleri kullandığımız için bizden şikayet geliyormuş.
Bizden rahatsız olan arkadaşların gerekcesinide söyleyerek günlüğüme yazmasını istiyorum.
Lütfen Şikayetciyseniz Yazın...
Adminden İzinlidir...
Toplam Yorum 32
Yorumlar
| | ALLAH(c.c.) utandırmasın ![]() |
13-07-2008 17:03 MaXsdesigN tarafından yazıldı
|
| | yasakmış cnm bende bu sebepten geçici bi süre yasak almştm geçen gün ![]() |
13-07-2008 17:09 inloVe tarafından yazıldı
|
| | Daha Gecen Gün Sayısız Küfür Edildi..Okadar Çağırışıma Rağmen Hiçbirşey Yapılmadı..Bunlar Göz Ardı Ediliyorda,Aşkım Cicim Denildiğinde mi Rahatsız Olunuyor Anlamış Değilim.. Yersiz Buldum Bunu..Daha Doğrusu Saçma ! |
13-07-2008 17:31 aRinna tarafından yazıldı
|
| | Kısır düzen sessiz kalmak en iyisi ![]() |
13-07-2008 19:30 SüPeRsiN tarafından yazıldı
|
| | Öpücük smileylerini herkes kullanıyoru o smileylerde kaldırılsın yada kullanılması yasaklansın ---> o halde çok saçma buldum ben bu sebebi ilk zamanlar bende yazı renginden dolayı 2 kez banlanmıştım bunuda belirteyim... |
13-07-2008 19:31 MesirKentli tarafından yazıldı
|
| | Sen sıkma canını abim benim bunlar havadan şeyler boşver ben daiama yanında yım yeterki sen iyi ol her kafadan bir ses çıkar sen kendi düşüncelerin doğrultusunda devam et ![]() |
13-07-2008 20:04 wiron tarafından yazıldı
|
| | Herkes kendine yontuyor: Ama hiç geniş bir bakış açısı getiren yok. 9 yaşındaki bir çocuk, aynı hitapları kullanmaya başladığında ve ailesi bunun sebebinin biz olduğu yönünde şikayete geldiğinde hanginiz mazeret bulmak durumunda kalıyorsunuz?! Hiçbiriniz! Mazeret bulmak durumunda kalan bizler oluyoruz ve bizi bu durumda bırakan sizler oluyorsunuz; "kısır düzen" şeklinde kinaye getirenler. Günlük mesajı sahibi doğru iznimi aldı, ama gerekçelerini de sunmak kaydıyla. Fakat o gerekçeler maalesef geçilmedi. Hani derler ya önce iğne sonra çuvaldız... Ama siz ne serden ne yardan geçiyorsunuz. Küfre o an olmasa bile sonradan çok açık, net ve kesin çözüm getirilir, müdahale yapılır. Ama "aşkım, canım, vb." gibi masumane görünüp an be an geçilen bir mesaj daha sonra hala çocuk yaşında olan ve ebeveynin izinine tabi bir üye üzerinde bir süre sonra normal bir davranış biçimi olarak etki bırakmaya başlarsa, anne ve baba da "Hayrola n'oluyoruz?" moduna gelirse "E pardon onlar aşık" yanıtını kabul etmeme hakkına sahiplerdir; "Aşklarını böyle aleni yaşamak zorunda değiller ve biz çocuklarımızın zaman içinde büyümesini istiyoruz, öyle birden bire hemen değil!" şeklinde itiraz etme hakkına sahiptirler. Sözü geçen çift, evlenmeyi tasarlıyor. Anne - Baba olmayı da nasip etsin Allah onlara. Ama bir an empati de yapsınlar o gün gelmeden. Bu anne-babalar haklılar mı, değiller mi? Düşünüversinler. Günlük mesajı sahibine daha önce dediğim gibi, ben bu sitenin bütün üyelerinden sorumluyum ve bu sitenin sadece 2 üyesi yok. Saygılarımla |
13-07-2008 20:08 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Şimdi ilk olarak anket yapar gibi günlüğüne bu şekil'de bir konu açman çok yanlış bir hareket... Konu'ya gelince %1 bile haklı değilsiniz... Siz durum'a farklı boyutlarda bakdığınız için ve bir Admin'in durumu ne şekil'de değerlendirdiğini bilmediğiniz için tepkinizi normal karşılıyorum... ThinkerBeLL'in de dediği gibi forum'da 2 tane üyemiz yok... 7'den 70'mişe üye bulunmakta bunları sizler daha iyi biliyorsunuz... Sizden rahatsız olanlar olabilir, konuşmalarınızdan rahatsız olanlar olabilir... Kimse size belirtmek zorunda değil bunu... Yetkiliye söyler gereken uyarı yapılır uyulmaması halinde gerekli işlemler yapılır... Admin burda 1 tek kişiyi düşünmüyor... 10-11 yaşındaki bir kız çocuğunu örnek alalım... Anne'si kontrolünde siteye giriyor ve chatbox'da sohbet ediyor ve siz aşkım'lı canım'lı cicim'li konuşuyorsunuz... Peki Anne'si kızının bu tarz kelimeleri bu yaşta görmesini öğrenmesini ister'mi ? Bence hiç bir Anne istemez kızının yada oğlunun bu yaşta böyle kelimeler duymasını yada örnek almasını özenmesini... Ayrıca kimse sizden rahatsızlığını direk size dile getirmek zorunda değil... Uyarı almanıza rağmen aynı şekil'de devam etmeniz ise sizin farklı amaçlarda olduğunuzu gösterir... Açıkcası siz'e yakıştıramadım bu tarz bir davranışı... Her zaman ve her yerde söylendiği gibi 2 tane üyemiz yok... Herşeye sadece kendi açınızdan bakmayın... Karşınızdakinide düşünerek hareket edin... Kimse sizinle aynı düşünceler içerisinde olmak zorunda değil... Kendinizi haklı çıkarmak adına bu tarz konu'ları bu tarz yerlerde oluşturmanıza hiç gerek yok... Saygılar |
13-07-2008 20:54 BrookLyn tarafından yazıldı
|
| | Bence bu,sevgi kelimeleri kullanmadan önce başlayan bi sorun.Şahsım tarafından adminemize yakın olan bir üyeye kutlamalar kısmında eksi puan verdiğimden dolayı bi zıtlaşma başladı ve bana ait olan yani benim yorumuma dahil olan eksi indirildi.Hiç bir şey demedim.Çünkü adminemiz 'kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmayın' şeklinde ibarelerde bulundu.Yalnız eksi verdiğim o üyenin de benle yaşıt ve reşit olmadığını öne sürersek sevgilisi olan şahısla boxtaki konuşmalarını dikkate almıyor gibiyiz..Herkes çevresinden etkilenir.. Kim etkilenmiyor? Haklılıktaki %1lik pay dediğiniz ise hic de azımsanacak bişi degil.Sorun olduğu zaman tabiki tartışma olacaktır.Kendimizi savunmak bize yakışmayan bir davranışsa biz hep kötü tavırlar içine girmeye razıyız.. Ayrıca evde interneti olmayan ve msxlabsa girmeyen hatta ilkokulda olup sevgili olan çok kişi tanıdım çünkü bende ilkokul okudum ve biliyorum.Anne ve babanın insiyatifi kendilerine kalmıştır.Boxu gören ebeveyn forumlara da bakıp görebilir. Çok uğraştıran üyeleri zaten banlama gibi bi yetkiniz de var.Üstelik dikkatimi çok çekti Msxlabsa baglanıp kopamayacağınızı bildiğiniz üyeleri artık önemsemiyor ve benim tabirimle iki günlük üyelere daha cok temas gösteriyorsunuz.Oysaki foruma 1,5 yıldır en çok katkısı olan üyeler tüm bunların aksine biziz.''Her üye eşittir,bunlar kuralarımız''biliyoruz ama kuralda olan uygulanıyor mu orası tartışılır ![]() |
13-07-2008 21:05 MYDMR tarafından yazıldı
|
| | ThinkerBeLL'in verdiği cevabın üstüne daha bişey yazılıyosa ya anlamadınız tekrar okuyun ya da ben bildiğimi okurum diyosunuz... Kısacası: Chatboxda nick kullanılır. Herkesin kişisel msni var sanırım? Yoksa yokmu? |
13-07-2008 21:18 RuffRyders tarafından yazıldı
|
| | Alıntı: Hot Working Girl adlı kullanıcıdan alıntı
Bence bu,sevgi kelimeleri kullanmadan önce başlayan bi sorun.Şahsım tarafından adminemize yakın olan bir üyeye kutlamalar kısmında eksi puan verdiğimden dolayı bi zıtlaşma başladı ve bana ait olan yani benim yorumuma dahil olan eksi indirildi.Hiç bir şey demedim.Çünkü adminemiz 'kişisel sorunlarınızı foruma yansıtmayın' şeklinde ibarelerde bulundu.Yalnız eksi verdiğim o üyenin de benle yaşıt ve reşit olmadığını öne sürersek sevgilisi olan şahısla boxtaki konuşmalarını dikkate almıyor gibiyiz..Herkes çevresinden etkilenir.. Kim etkilenmiyor? Evde interneti olmayan ve msxlabsa girmeyen hatta ilkokulda olup sevgili olan çok kişi tanıdım çünkü bende ilkokul okudum ve biliyorum.Anne ve babanın insiyatifi kendilerine kalmıştır.Çok uğraştıran üyeleri zaten banlama gibi bi yetkiniz de var.üstelik dikkatimi çok çekti Msxlabsa baglanıp kopamayacağınızı bildiğiniz üyeleri artık önemsemiyor benim tabirimle iki günlük üyelere daha cok temas gösteriyorsunuz.Oysaki foruma 1,5 yıldır en çok katkısı olan üyeler tüm bunların aksine biziz.'Her üye eşittir''bunlar kuralarımız'biliyoruz ama kuralda olan uygulanıyor mu orası tartışılır Senin kişisel sorunların ve çekişmelerinle bunun hiçbir ilgisi yok. Ayrıca o konudaki uyarıyı hiçe sayarak hala aynı kişisel sorun ve çekişmeni buraya taşıyor, bu durumla bağdaştırıyorsun. "Admine yakın üye" sıfatı zaten haddi aşan bir ifade ve tamamen yanıltmaya yönelik. Saptamana gelince çok doğru; her üye burada eşit. İşte bu yüzden "2 günlük üye" şeklinde küçümseme hakkına sahip değilsin. Üye olduktan 2 gün sonra da sen 2 günlük üyeydin. Ama sana burada yıllanma şansı tanındı; bu da alaya aldığın bu eşitlik sayesindedir. Ama sanma ki bu seni 2 günlük üyeden daha özel yapıyor. 1.5 yıllık üyeliğinle siteye bulunduğun artı katkıları da ayrıca tartışabiliriz. |
13-07-2008 21:19 ThinkerBeLL tarafından yazıldı
|
| | Tabiki tartışabiliriz.Her üyenin şu kadar konu açma şu kadar foruma yazma limiti şeklinde bi kural varsa bundan sonra (herkes?) gibi biz de ona uyarız adminem merak etmeyin ))) |
13-07-2008 21:28 MYDMR tarafından yazıldı
|
| | Konu ilk başta bir üyenin şikayetiyle başladı. Ailelerin tepkileri işin içine katıldı.(Ailesinin izniyle nete giren bir kişi boxta yazmak için değil kendini ilgilendiren konulara bakmak için net başında olur) Yakında işsizlik sorunu,ekonominin bozukluğu, ab ilişkileri, hatta ünlülerin ayrılması bile bizim boxta yazdıklarımıza bağlanacak. Sorun Kısaca Şu ; CANIM SIKILDI HAKLI OLSANDA BALANIRSIN. |
13-07-2008 21:51 MMDMR tarafından yazıldı
|
| | Aşk özeldir benim bildiğim ve özel hayat 2 kişi arasında kalandır..Kalmalıdır..Aksi halde böyle boxta sürekli aşk nameleri eşliğinde sergilendiği taktirde basitleştirirsiniz bir özelliği kalmaz güzelliğide.. |
13-07-2008 22:23 Pasakli_Prenses tarafından yazıldı
|
| | iki kişinin özeli özelinde kalmalı bence sonucta burda chat odaları var özel mesajlar var özgürlükler diğer bir kişinin hakkının basladığı yerde son bulurmus ![]() i |
13-07-2008 22:26 Cinnamon tarafından yazıldı
|
| | Alıntı: iRonX adlı kullanıcıdan alıntı
Yakında işsizlik sorunu,ekonominin bozukluğu, ab ilişkileri, hatta ünlülerin ayrılması bile bizim boxta yazdıklarımıza bağlanacak. ![]() ![]() |
13-07-2008 23:34 inloVe tarafından yazıldı
|
| | önce biraz haksizlık gibi geldi bana ama adminemin acıklamasını okuyunca ne kadar haklı olduğunu gördüm bu cezanın mutlak uyarısını yapmıştır adminem bende o olayları yaptığım için küçük üyelerimizden özür dilerim kutlamalardaki olan konuya gelince bu kadar bariz düşmanca yapıldığını belli etmek için secilmiş yer diyorum bence neyse olan olmuş inşallah güzel sitemizde bir daha böyle acı şeylerle karşılaşmayız -puan iyi bir uygulama ama amacından saptırılacağıda belliydi neyse herkese iyi günler |
13-07-2008 23:49 BARIŞ tarafından yazıldı
|
| | ThinkerBeLL sonuna kadar haklısın. bazen öyle oluyor ki haddinden fazla aşılıyor. bence o gibi özel hitaplar özel kişilere kullanılır. sizin açınızdan belki yalnış ama benim açımdan en doğrusu yasaklanması.. kusura bakmayın.... |
13-07-2008 23:56 happyendbeautiful tarafından yazıldı
|
| | Cok yazdim sildim =] Kacinci edit bu bilmiyorum .. Bazi mesajlari tekrardan okuyup , objektif bakmaya calistim .. Defalarca hemde .. Sahsen hic birseyden sikayetci degilim .. Cok derin bakarsak , neye ne kadar mudahale edilebilir :? diye dusundum xs yani sokakta yururken sahit olunan konusmalar, parkta benzeri yerlerde ayni sekilde .. Zor bir durum .. Aciklamali olarak uzun tartismalara yol acar sanirim =] Belki bir gun ozgurce yasarsiniz ki bunu dilerim .. |
14-07-2008 04:52 Bia tarafından yazıldı
14-07-2008 05:25 Bia tarafından güncellendi |
| | Red_Line konuyu saptırmayın sizden ilişkimiz için onay istemiyoruz ![]() |
14-07-2008 09:19 MYDMR tarafından yazıldı
|
Toplam Trackback 0
Trackback'ler
MMDMR tarafından gönderilen son mesajlar
- Hot Working Girl M&M (05-08-2008)
- Bilgisayar ve Kadın (04-08-2008)
- DRUNK MO (31-07-2008)
- Muhtacım (18-07-2008)
- Arkadaşlar Lütfen Bakar mısınız? (14-07-2008)