Geri Dön   MsXLabs MK > Günlükler
Sponsor Bağlantılar
Eski

Bir Gün Sevgi Aşk Hikayeleri

12-10-2008 17:30 leydiperi tarafından yazıldı
Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni... Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek olduğunu anlardın. Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında ağlamak bile senin...
leydiperi - avatarı
MsXLabs Üyesi
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 3 leydiperi şu an çevrimdışı
Eski

sevgi hikayeleri

28-09-2008 12:41 leydiperi tarafından yazıldı
Küçük kız, annesiyle yürürken birden durdu.Yağmur damlacıklarıya ıslanan gözlüğünü çıkartarak baktığı şey, babasıyla birlikte bisiklette giden bir başka kız çocuğuydu. Bisikletin arka tarafındaki minder üzerine oturan kız, düşmemek için babasına sıkı sıkı sarılmış ve soğuktan pembeleşen yanaklarını onun sırtına dayamıştı.Adamın ara sıra dönerek söylediği sözler, küçük kızı kıkır kıkır güldürüyordu.
Kaldırımdaki kız bisikletin arkasından bakarken, annesi durumu fark edip:
-Evdekiler...
leydiperi - avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 4 leydiperi şu an çevrimdışı
Eski

İHANET NİCKLERİ

06-09-2008 15:29 leydiperi tarafından yazıldı
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..

ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???

Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!

Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî...
leydiperi - avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 0 leydiperi şu an çevrimdışı
Eski

TARAFTAR NİCKLERİ (GALATASARAY)

06-09-2008 15:19 leydiperi tarafından yazıldı
bız gonullere cektık bayrakları dıreklere degıl. bız tarıhe yazdık ısmımızı duvarlara degıl. bız avrupada actık bayragı kadıkoyde degıl. bız dunyaya poz verdık saksakcılara degıl. ve bız ımparatorlarla buyuduk kestanelerle degıl.
cım bom bom’um benım bırıcık sevgılım, soyle senden baska kımım var benım, senınle aglarım senınle gulerım, soyle senden baska kımım var benım.
1905 te dogdu askımız , sarı kırmızı akar kanımız, cımbombom feda olsun sana canımız olene kadar hep senın...
leydiperi - avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 3 leydiperi şu an çevrimdışı
Eski

MSN VEDA NİCKLERİ

06-09-2008 15:14 leydiperi tarafından yazıldı
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe..!

ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DünümLé wé DünümDékiLérLé.,.ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé...!!!...

siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

BeNDeYDiN NeFeS GiBi, SeNDeYDiM HeVeS GiBi, ALLAH KaHReTSiN SeNiN GiBi SeVeNLeRi!!!!!!!!!

?.En yakın bildiğim vefasız çıktı, beni DÜŞMAN değilde dostlarım yıktı?.

Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip
...
leydiperi - avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 leydiperi şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10935712 saniyede (53.57% PHP - 46.43% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz