Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > RoSSoRoSe
Sponsor Bağlantılar
Kategorisiz Kategorisi olmayan mesajlar
Eski

ßilmediklerimiz¿¿

09-05-2008 08:34 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
Fareler Kusamaz.
-Zürafalar yüzemez.

-Yılanlar duyamaz.
-Karıncalar uyuyamaz.

-Kirpiler suda batmaz.
-Kutup ayıları solaktır.

-Sineklerin 5 tane gözü vardır.
-Zürafanın ses telleri yoktur.

-Yunuslar bir gözlü açık uyurlar.

-Develerin 3 tane kaşı vardır.
-Bir sineğin hızı saatte 8 km.dir.
-Zürafanın dili 35 cm. kadardır.

-Istakozların kanı mavi renktedir.
-Kelebekler ayaklarıyla
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 6 RoSSoRoSe şu an çevrimiçi
Eski

İdama Mahkum Adamda Denenen Deney

08-05-2008 14:22 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
İdam mahkumu olan bir adam üzerinde bilimadamları bir deney yapmaya karar verirler. Mahkuma onu neşter ile bileklerini keserek öldüreceklerini söylerler. Adama bir kaç gün süre verip ölüm şeklini benimsemesini sağlarlar.

İdam anı gelip çatınca adamı bir sedyeye yatırıp gözlerini ve kollarını bağlarlar. Adama son duasını yapması için biraz süre verirler.

Mahkum hazır olduğunu söyleyince bileklerini plastik neşterlerle kesermiş gibi yaparlar. Bu esnada da bir yeni kesilmiş...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 8 RoSSoRoSe şu an çevrimiçi
Eski

Tiryakinin Sigara Bırakma Günlüğü

08-05-2008 09:17 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
Sevgili günlük, Bu sabah Hürriyet´in Kelebek ekinde sigarayı bırakmanın vücuda yaptığı olumlu etkileri anlatan bir haber okudum. Bu tarz haberlerden oldum olası tiksinmeme rağmen nedense coşup sigarayı bırakmaya karar verdim. Kararım kesin, sigarayı bırakıyorum. Bu kararımın vücuduma etkilerini gösteren tabloyu başucuma astım. İçimin zehirden temizlenmesini tabloya bakarak daha rahat hissedeceğim. Şimdi masanın üzerindeki dolu sigara paketini buruşturup çöpe sallıyor ve sağlıklı gürbüz bir kişi...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 2 RoSSoRoSe şu an çevrimiçi
Eski

Bir karı kocanın ayrı ayrı yazdıgı günlükler xD

08-05-2008 09:09 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
Önce Kadının Günlüğü
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum.

Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var.

Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda.
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 27 RoSSoRoSe şu an çevrimiçi
Eski

5Ekim_28Aralık.

07-05-2008 10:43 RoSSoRoSe tarafından yazıldı
5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.

Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak
...
RoSSoRoSe - Avatarı
Özel Üye-VIP
Yorumlar 4 RoSSoRoSe şu an çevrimiçi
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 16:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16558099 saniyede (46.09% PHP - 53.91% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR