Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler
Eski

Ben Seni Sevmelere Doyamadım!!!

3 Gün Önce 15:35 semin tarafından yazıldı
Öldürecektim Seni Bende
Kendimde O Gücü Bulabilseydim Eğer...

Sindiremeyecektim Senden Kalanları Benden Uzak Mezarlara Koymaya!!!
Diyar Diyar Dolaşıp Yine İçime Gömecektim Seni En Sonunda...
"Ben Demiştim"Diyenlere, Üzüntümü Belli Etmemek İçin Kuşandığım Mekanik Tebessümlerimin Ardındaki Yaşlarla Sulayacaktım Taze Mezar Toprağına Ektiğim Çiçekleri...

Ama Ben Seni İçimde Öldürmeye Kıyamadım....

Başarabilseydim İncitecektim
...
semin - Avatarı
..uYkum gİbi geLsene..
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 3 semin şu an çevrimdışı
Eski

Aşk bitmesede her aşık birgün ayrılır

3 Gün Önce 15:33 semin tarafından yazıldı
Hep derdin ki; seni çok seviyorum. Sıkılmazdın bunu söylemekten biliyorum. Bende seni çok seviyorum demek gibisi yoktu. Bende seni çok seviyordum.

Hep derdin ki; ben seni, senin beni sevdiğinden daha çok seviyorum. Sıkılmazdın iddialaşmaktan. Hayır! Hiçte! Ben daha çok seviyorum demek gibisi yoktu. Ben seni beni sevdiğinden daha çok seviyordum.

Bazen sorardım; beni ne kadar seviyorsun?. Sıkılmazdın bu soruyu duymaktan. Dünya
...
semin - Avatarı
..uYkum gİbi geLsene..
Yorumlar 2 semin şu an çevrimdışı
Eski

Yarası İçinde Saklı Bir Bedenin Son Duaları

3 Gün Önce 15:26 semin tarafından yazıldı

[Resim]

Yar.. Bakma gözlerime öyle.. Göremezsin orada savaştan öte bir şey. Okunmaz bende mutluluğun izi.. Saçlarımdan süzülür ayrılığın tadı. Gitmeler yer tutmuştur yüreğimde, hasret delip geçmekte ruhumu..

Ve aklım terk etti beni, senin ardından..

Yar.. Susma bana öyle , bir şey de.. Gel de geleyim, git de gideyim. Ama batırma içime bu sessizliği..

Şimdi hangi şehre sığınırım, hangi
...
semin - Avatarı
..uYkum gİbi geLsene..
Eski

Gidişin Değil

3 Gün Önce 15:13 semin tarafından yazıldı
Gidişin değil, bir umutla dönersin diye beklemek öldürdü beni..Bir hoşcakalı çok gördün... Zor geldi hoşcakal demek sana, böyle gitmek daha kolaydı çünkü, arkada kalanı düşünmeden çekip gitmek, yakıştı mı sana?Yakıştı mı gidiyorum demeden gitmek? Yakıştı mı veda etmemek ve çekip gitmek? Yakıştı mı ayrılıkla yüzleşmemek? Gittiğini bile söylememek..
Bir hoşcakalı çok gördün.. Bu kolay olanı idi, bunu seçtin... Bencildin, gene kendin için en iyi olanı seçtin, başkasının duyguları seni yine
...
semin - Avatarı
..uYkum gİbi geLsene..
Eski

Sen De Gittin Ya!

3 Gün Önce 14:52 semin tarafından yazıldı
Bu yazıya nerden başlasam; sonu sana çıkacak biliyorum! Sen'li cümleler dolacak gözlerime... Gülüşünü yazmak isteyecek içiM yapamayacağım... O kadar güçlü değilim çünkü..Sende biliyorsun bunu!!! Bende baştan sona seni yazarım o zaman.. Sen... diye başlayıp, sen... diye bitiririm satırlarımı! Belki o zaman diner gözümün yaşları!
Sen... Oysa ne güzel gelmiştin hayatıma... Masmavi mucizem olmuştun! Hayatıma dolmuştun! Heryerde sen vardın. Her şey senle güzeldi! Sen her şeydin! Nefesimdin..
...
semin - Avatarı
..uYkum gİbi geLsene..
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 07:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.87687898 saniyede (94.55% PHP - 5.45% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR