Geri Dön   MsXLabs MK > Günlükler
Sponsor Bağlantılar
Eski

'Siyahımsı bir ömrün grimsi avuntusu..'

2 Hafta Önce 18:51 semin tarafından yazıldı

Siyahımsı bir ömrün grimsi avuntusuydun SEN...

Bembeyaz olmanı istememiştim senden hiçbir zaman.Griliğinle güzeldin sen çünkü.Huysuz yanlarınla seviyordum ben seni... İnatçılığımı inatçılığınla uslandırmıştın.
Sert bakışların korkuturdu beni hep.
O halimi görünce güldüğünde, bir oh çekerdim.

Gülerdim.Gülerdik... : )

Korkardım gideceğinden .
Çünkü Sen grimsiydin bense siyah...

Öyle anlamlanmıştım
...
semin - avatarı
qidEn ßiTeR...
Bu kategoride: Kategorisiz
Gösterim 92 Yorumlar 7 semin şu an çevrimdışı
Eski

Sana söz verdim aşkım..

4 Hafta Önce 11:53 semin tarafından yazıldı
Yağmur yağıyor. Bilirsin ben yağmuru çok severim. Seni sevdiğim gibi çok. Ama yağmur, içinde sen olunca oluyor. Sen hayallerimi, duygularımı, dünyamı oluşturunca bu yağmurun, şu iki gözümün bir anlamı kalıyor. Yoksa dünya dönüyormuş, ben görüyormuşum banane... Sen olmayınca, seni hissetmeyince hücrelerimde kalmıyor bir anlamı yaşamanın. Yaşamak bile senle güzel çünkü, benim dünyam da.
Şimdi yağmur yağıyor. Nasıl derler bardaktan boşalırcasına yapıyor. Biri sanki tüm pişmanlıkları, tüm keşkeleri,
...
semin - avatarı
qidEn ßiTeR...
Gösterim 1083 Yorumlar 5 semin şu an çevrimdışı
Eski

Sen yüreğimdeki hasret! Yarım kalmışlığım, unutulmazımsın...

4 Hafta Önce 11:48 semin tarafından yazıldı
Yıllar yılı acı çekmiştin, istemediğin bir ortamdaydın ve sana ters düştüğü halde yanlış şeyler yapmıştın. Acına, yaşam mücadelene ortak olup, yüreğimi yüreğine, ömrümü ömrüne katıp seni mutlu edecektim. Ben senden sadece sana verdiğim sevgiyi kabullenip, bu sevgiyi yaşamanı istemiştim. Yalnız seni istiyordum… Ama o kadar ters davranıyordun ki bana… Çok sevilmek bu kadar kötü müydü? Gerçekten böylesine ağır mıydı ki?

Sevgiye hasretim dediğini düşünüyorum da... Hayatıma
...
semin - avatarı
qidEn ßiTeR...
Gösterim 548 Yorumlar 2 semin şu an çevrimdışı
Eski

Gel Yoksa Sonum Olacak Bu Şehir....

4 Hafta Önce 11:31 semin tarafından yazıldı
Gel!yoksa sonum olacak bu şehir..çıkmaz sokakların içinde vereceğim bu canımı.meyhane köşelerinde sabahlayacak hiç ayık dolaşmayacağım..en karanlık geceler çökecek üstüme ve bende o karanlık gecede sonumu bulacağım...kabuslara dönecek rüyalarım,bedenim titreyecek ve ben nefes almakta zorlanacağım..gözlerimden iki damla yaş dökülecek yanaklarıma,ve ben sonuma bir adım daha yaklaşacağım..her çaresizliğin ardından yıkılacak,rüzgara kapılıp savrulacak benliğim..

Gel!yoksa sonum olacak
...
semin - avatarı
qidEn ßiTeR...
Gösterim 560 Yorumlar 1 semin şu an çevrimdışı
Eski

Hayat Güzel-miş...

4 Hafta Önce 11:29 semin tarafından yazıldı

Ne yürüdük sokaklarda yan yana
Ne dolaştık avare
Aynı yerde uyumadık uyanmadık
Hiç bir gün hiç bir kere
Olmadı olamadı...

Hayat güzelmiş -miş...
Çiçek açarmış -mış...
...
semin - avatarı
qidEn ßiTeR...
Gösterim 407 Yorumlar 5 semin şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 21:38Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.13939309 saniyede (43.65% PHP - 56.35% MySQL) 14 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz