Bakalım Merveyi kim tavlayacak:))))
04-08-2008 11:28 suskunadam71 tarafından yazıldı
04-08-2008 19:21 kompetankedi tarafından güncellendi
04-08-2008 19:21 kompetankedi tarafından güncellendi
Toplam Yorum 10
Yorumlar
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<can> tavlanma gibi bi sorununmu var <Merve> kendi kendime tav olmamı beklemiyorsun umarım <can> sen zaten olmuşun olacağın kadar <Merve> bunları bırakalım bence <can> bencede ama sen sıkı sıkı tutuyon <Merve> bence her cümlenin başına bence eklesen iyi olacak <can> niye doğrumu bu sence <Merve> bence de sence... lafını çok severim yahu birden aklıma geldi <can> senin zeka yaşın kaç bakiiim <Merve> 24 yaşındayım şekercim. sen kaç yaşındasın peki ? <can> evet demek daha bilmiyosun <Merve> bilmemek değil, öğrenmemek ayıp ![]() <can> valla aynen <Merve> aynı şekilde düşünmek kadar güzeli yok <can> sanmıyorum be yavrum <Merve> emin değilsin sanki, bir daha düşün. <can> yok ben eminim mal ortada ahahahaha <Merve> nasıl bu kadar emin olabiliyorsun? <can> e belli <Merve> o kadar açık seçik ortada mı cidden? <can> yalanmı söyliim güzelim <Merve> her şeyi güzel olarak nitelendirmemek lazım <can> doğru diyosun <Merve> Dedim, derim evet. aramızda geçen diyaloğun küçük bi kısmı,kız tipik bi piliç bide sarışın olsa tam olurmuş ![]() |
04-08-2008 11:50 Bluesorrow tarafından yazıldı
|
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<kompetan> merve, <Merve> evet kompetan evet <kompetan> pantolonu gösteren ütüsüdür. <Merve> tereddütlerim var <kompetan> . <Merve> muhabbete nokta mı koyuyorsun, nedir? <kompetan> temerrütlerinmi var <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <kompetan> petrol fiyatlarından haberin varmı <Merve> var desem ne olacak yok desem ne olacak... geç bunları yahu <kompetan> geçemem sağda çevirme var <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <kompetan> kedi olsa olmaz mı? <Merve> Olmasını istesen bir fark olabilirdi belki. <kompetan> kedimi olucan <Merve> bilmem? olabilir. <kompetan> tamam ozaman koy sepete <Merve> Tamam demişken, tamamlanmamış işler beni hep huzursuz etmiştir. Sen ne düşünüyorsun? <kompetan> mırr <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <kompetan> martta görüşürüz <Merve> Güle güle. |
04-08-2008 12:05 kompetankedi tarafından yazıldı
|
| | aman kızı sanki tavladında sarışınlıgı kaldı ![]() ![]() ![]() |
04-08-2008 12:14 Lavie tarafından yazıldı
|
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<lavie> selam <Merve> Merhaba, tanışalım mı? <lavie> bende kızım seni uyarmaya geldim <Merve> senin kızın he. <lavie> bizim siteden girenlere sakın yüz verme <Merve> demek oradan <lavie> helede kompetana <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <lavie> onu tanıyomusun <Merve> ohoo öyle miyim böyle miyim... beni kategorize etme çok zorlanırsın cici ![]() <lavie> öyle bi amacım yok dedimya <Merve> amacını açıkça dile getirmen güzel <lavie> seni uyarmaya geldim <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <lavie> kanma sakınkızım bunlara <Merve> kızın oldum demek birden. <lavie> kız kıza sohbet ediyos burda <Merve> Bunun için buradayım. <lavie> bizim siiteden kim gelirse yüz verme <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <lavie> kızım bende kızım diyom yaa <Merve> e iyi o da güzel cicim. <lavie> ama 40 kere soruyon <Merve> ya geç bunları hadi... bana biraz kendinden bahset... gerçekten kim bu lavie? <lavie> aynı soruyu <Merve> hep bilindik sınırlarda dolaşıyosun sanki... bence daha iyisini yapabilirsin <lavie> sankim sende otomatiksin <Merve> tutucu bir insan mısın? <lavie> ama ben şikayetçi degilim ![]() <Merve> pekala lavie, ne yapmamı bekliyorsun? <lavie> bizim sitedekilere yüz verme ![]() <Merve> Gülmek sana yakışıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
04-08-2008 12:27 Lavie tarafından yazıldı
|
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<lavie> selam kıs ![]() <Merve> selam lavie, naber ? <lavie> nörüyon ![]() <Merve> Smiley yapmadan chat yapamayan insanlardansın sanırım sen de benim gibi. <lavie> cokmu belli yaff ![]() <Merve> o kadar açık seçik ortada mı cidden? <lavie> hatırladınmı bei kıs ![]() <Merve> tanımaz mıyım cicim, lavie denince akan sular durur ![]() <lavie> bida sööööleeeeeee ![]() <Merve> Smiley yapmadan chat yapamayan insanlardansın sanırım sen de benim gibi. <lavie> yok kıss onu demedim ![]() <Merve> muzip birisin... <lavie>ölemi ![]() <Merve> biliyor olmamı mı umardın? <lavie> kıs kısa sohbet ederdik ![]() <Merve> Bunun için buradayım. <lavie> bizim sitedekilerle konusuyonmu ![]() <Merve> muzip birisin... <lavie> herkeş öle der <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <lavie> off <Merve> bir kadının yanında asla sızlanmamalısın <lavie> niye yasakmı ![]() <Merve> sence neden? <lavie> banane <Merve> kime ne? <lavie> sanane <Merve> Demek öyle. |
04-08-2008 13:02 Lavie tarafından yazıldı
|
| | tavladım kızı İlk başta küfür ettim ama sonradan kız tava geldi![]() |
04-08-2008 13:11 xIIIxLincolnxIIIx tarafından yazıldı
|
| | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
04-08-2008 14:10 DaIsY_GiRl tarafından yazıldı
|
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<rento> zor kadınmısın ki? <Merve> kadınlara karşı nezaket gösterileri çok seyrek oluyor bu devirde cici <rento> hak edenen her zaman var <Merve> her zaman demen biraz abartılı oldu sanki <rento> sana öyle gelmiş <Merve> merak ettim de benden nasıl haberdar oldun? <rento> sağır sultan duymuş kızım seni ![]() <Merve> senin kızın he. <rento> yok canım sen topluma mal oldun nerdeyse ![]() <Merve> iyi hadi bakalım. <rento> nereye bakalım <Merve> sence nereye? <rento> bizim eve ne dersin? <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <rento> belli mi oldu? <Merve> o kadar açık seçik ortada mı cidden? <rento> bu cümleyi daha önce de okudum sanki! <Merve> bir kadını etkilemek için neler yaparsın? <rento> öyle bi sorunum yok ki? <Merve> bu harika! yine de birkaç tavsiye almak istersen ben buradayım. <rento> niye evin yok mu senin? <Merve> sebepsiz belki de... <rento> her şeyin bi sebebi vardır <Merve> her şey? istisnasız he? <rento> aynen <Merve> demek aynen. <rento> yani <Merve> haa öyle desene ![]() <rento> anlaşılmıyor galiba ![]() <Merve> ihtimaller üzerine yorum yapmamalısın <rento> sen olsan ne yapardın <Merve> öncelikle bunu bir kadına sormamalısın <rento> niye o insan değil mi? <Merve> benim sormamdan bıkıp sen mi başladın soru yağmuruna ne? <rento> sen beni tavlamıyacakmıydın? <Merve> eğer istersem bunu yapmam çok sürmez emin ol ... ve açıkçası henüz bunu yapmak isteyecek bi sebep bulamadım<rento> sebepsiz yap <Merve> sebeplerin bazıları sana dair belki de. <rento> iyi işte <Merve> böyle internet üzerinden mi yüzyüze mi tanışmak iyi sence? <rento> sonuçta tanışalım da farketmez <Merve> Merve ben, hadi konuşalım ![]() <rento> memnun oldum merve ben de rento ![]() <Merve> Ben de ![]() |
04-08-2008 15:33 RENTO tarafından yazıldı
|
| | <Merve> Merhaba Ben Merve, bakalım beni tavlayabilecek misin...<The Unique> neden <Merve> bir düşün bakalım... <The Unique> düşündüm <Merve> Ne gibi bir sonuca ulaştın peki? <The Unique> başlayalım <Merve> başlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() |
05-08-2008 10:54 The Unique tarafından yazıldı
|
| | ![]() |
19-08-2008 11:16 semin tarafından yazıldı
|
suskunadam71 tarafından gönderilen son mesajlar
- ERKEK DEDİĞİN..... (19-08-2008)
- ve ERKEKLER yalnız AĞLAR.... (19-08-2008)
- BU MEKTUP SANA..... (19-08-2008)
- YAZIYORUM SENİ VE SUSUŞLARIMI!!! (12-08-2008)
- HANİ YILLAR AŞKA ÇARE OLURDU?!!!!!!! (12-08-2008)

))
bide sarışın olsa tam olurmuş 
İlk başta küfür ettim ama sonradan kız tava geldi