Geri Dön   MsXLabs > Günlükler > suskunadam71
Sponsor Bağlantılar
Bu Mesaja Puan Verin

Madalyonun öbür yüzü :(

04-08-2008 11:36 suskunadam71 tarafından yazıldı
Biraz hüzünlenip düşünelim.....
http://www.ekincaglar.com/coin/flash-tr.html
Toplam Yorum 3

Yorumlar

Eski
Bluesorrow - Avatarı
Bu ne yaman çelişki diyo insan ... çamurdan ekmek yapıp yiyenleri gördüğümden beri hiç yemek atmıyorum bayat ekmekleride,musluğu her boşa akıttığımda susuzluktan kırılan insanlar aklıma geliyo utanıyorum,kendi adımıza hiç bişey yapamıyosak israftan kaçınalım elimizdeki nimetleri çöpe atmayalım o çocukların hali Allah acısın,küresel ısınma böyle giderse ben çocuklarımızın geleceğininde böyle olacağından korkuyorum,onlara nasıl bi dünya bırakıyoruz farkındamıyız...
mesaj-linki
04-08-2008 12:03 Bluesorrow tarafından yazıldı Bluesorrow şu an çevrimdışı
Eski
MeLL - Avatarı
Çok doğru Bluesorrow,söylediklerine katılıyorum
mesaj-linki
04-08-2008 12:16 MeLL tarafından yazıldı MeLL şu an çevrimdışı
Eski
Çok etkilendim.şükür ALLAHım halimize binlerce kere şükür.
mesaj-linki
04-08-2008 15:57 sirine_35 tarafından yazıldı sirine_35 şu an çevrimdışı

suskunadam71 tarafından gönderilen son mesajlar
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
madalyonun,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:26Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10081697 saniyede (42.98% PHP - 57.02% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR