Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > Günlükler
Eski

En Bensiz Günün

4 Hafta Önce 21:10 SweetyGirL tarafından yazıldı
Hayal kaharamanim dün öldü
Süpermen yokmus
Adem Havva Kerem Asli
Gerçekten zormus
Sagolasin aci çekmek bu muymus
Varolasin yalanin gibi kaybolasin
Mutlu olasin çocugunuz bile olsun
Ne aci yedek kalmak bu muymus

Yalan söyledin yaziklar olsun
En bensiz günün kutlu olsun
Ona sarilinca hissediyorsan ayni seyleri
En bensiz yillarin mutlu olsun
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Bu kategoride: Kategorisiz
Yorumlar 2 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Sonun Başlangıcı...

4 Hafta Önce 21:08 SweetyGirL tarafından yazıldı
Evet sonun başlangıcına bugün itibariyle gelmiş bulunuyorum... Bana hayırlı uğurlu olsun... Bundan sonra beni yepyeni capcanlı bir dönem bekliyor... Gitmemede az kaldı belki sonra tümden değişir hayatım kimbilir... Ama sonun başlangıcındayım bundan sonra iyi ve düzgün yaşamalıyım herşeyi... Çünkü bir daha sona gelemeyeceğim geldiğimde ise bu hayattan göçmüş olacağım...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 0 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Güzin Abla...

22-05-2008 22:36 SweetyGirL tarafından yazıldı
Bugünlerde oldum bir Güzin abla ya... Kendi derdim yetmiyormuş gibi bir de başkalarının dertlerini dinleyip destek oluyorum... Aslını isterseniz seviyorum ben bunu çünkü kendi dertlerimi unutturuyor... Evet dinliyorum sizleri canlarım Güzin ablanız emrinizde
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Sensizlik...

17-05-2008 18:02 SweetyGirL tarafından yazıldı
[Resim]

Hiç olmamıştım böyle... Senleyken sensiz kalmamıştım hiç bu dünyada... Sen hep bir yerlerde beklerdin beni... Ama beklemiyorsun artık beni bir yerlerde... Ben o sokak başlarında her gece senin gelmeni beklerken sen çıkıp gelmiyorsun o ağacın arkasından... Gel nolur artık aşkım... Sensiz olamıyorum bunu biliyorsun... Çektiklerim yaptıklarıma yetmez mi? Gel nolur artık sensiz olamıyorum...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Bu kategoride: Yaşama Sebebime...
Yorumlar 0 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Eski

Ölüm ile Yaşam...

17-05-2008 14:22 SweetyGirL tarafından yazıldı
Ölüm ile yaşam... Siyah ile beyaz... Gece ile gündüz...

Ne kadar ince bir çizgi... Ufuk noktası gibi geliyor bana ölümle yaşam arasındaki o ince çizgi... Birgün hepimiz öleceğiz, hepimizin vardığı son nokta orası olacak... Ben o ince çizgi üzerinde yürümeye başladım bakalım hangi taraf ağır basacak... Yaşayıp göreceğim...
SweetyGirL - Avatarı
MsXLabs Üyesi
Yorumlar 1 SweetyGirL şu an çevrimdışı
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 08:11
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09129095 saniyede (51.46% PHP - 48.54% MySQL) 13 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR