Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.379 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 03.03.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, aile bireylerinizle aranızda tartışmalar görülebilir. Sizi düşüncesizlikle suçlayabilirler. Kararlarınızı verirken onların da tepkilerini, arzularını ya da gereksinimlerini hesaba katmaya çalışınız. Kendi başınıza sizce uygun olan bazı şeyler onların hoşuna gitmeyebilir. Eşinizin ya da sevdiğiniz kişinin zamanına ve sorumluluklarına karşı bugün özellikle dikkat ediniz. Size bir ihtiyacından bahsettiğinde bu konuyu askıya almamaya ve yardıma ihtiyacı olduğunda elinizden geleni yapmaya çalışınız. Aranızdaki karakter farklılığı nedeniyle uyuşmadığınız konular varsa en azından bugün daha anlayışlı olmaya çalışınız. Doğru bir saptamada bulunmaya çalışarak veya daha gerçekçi beklentiler içinde olmaya gayret ederek ona destek olabilirsiniz.

Bugün, kendinizde iki farklı ruh hali hissedecek ve siz de bundan rahatsızlık duyacaksınız. Bir yanınızla sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişiyi önemseyecek, diğer yanınız ise sadece kendinize odaklı olacaksınız. Bu durumda doğal olarak kime ne kadar yardımcı olacağınız sadece daha az kendinizi düşünmekle mümkün olacaktır. Huzurunuz açısından hangisine ağırlık vermeniz gerektiğine karar vermelisiniz. En azından bencil olacağınız süre içinde karşınızdaki insanın da buna isyan etmesi doğaldır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 04.03.2007 , Pazar

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, her türlü organizasyon, parasal veya kişisel meselelerin idaresi için uygun bir gün olacaktır. Kendinizi korunmuş hissedecek, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan düşüncelerinizi hayata geçireceksiniz. Ayrıca ilişkinizi olumlu yönde geliştirecek enerjilere sahipsiniz. Her türlü düşüncenizi uygulamanızı sağlayan cesaretiniz olacaktır. Bugün yeni bir ortaklığın başlaması adına sizden daha yaşlı birisi ile görüşmek için iyi bir zaman. Halkla ilişkiler ve kanuni çalışmalar yolunda yürüyecektir. Yalnız tüm bu olumlu etkilerin yanında insanlarla zıtlaşmamaya ve illa fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmamalısınız. Zıtlıkları dengeli bir şekilde kullanmayı bilmelisiniz.

Gün boyu kendinizi açıklamak ve yaratıcı taraflarınızı göstermek için çok olumlu enerjiler altında olacaksınız. Olumlu sürprizlerin olması muhtemel ve auranızın yeni ve alışılmadık şeyleri ortaya koymasını bekleyebilirsiniz. Ruhsal ve kişilik olgunlaşmanız için eskimiş ve özelliği olmayan yollar yerine daha çarpıcı olan yenilerini denemelisiniz. Sizi kısıtlayan herşeyden özgür olacak, bir kuş gibi uçmak isteyeceksiniz. Hızla yükselin ve tüm engelleri ortadan kaldırmak için istekli olun. Yarın sizin için yepyeni enerjiler mevcut olacak.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, heyecanlı ve ani tepkiler vermenize neden olacak enerjiler içindesiniz. Ayrıca aşık olmanız ve karşı cinse kolayca bağlanmanız mümkündür. Ciddi işlerle uğraşmaktan ziyade, zevk peşinde koşabilirsiniz, hatta zevk için olmadık risklere bile atılabilirsiniz. Bir yandan gerginlik ister bir yandan yüklendiğiniz gerginliği atmak çabasında olursunuz. Kendinizi, sorumluluklarınızı yerine getirmekten çok, duygusal olarak mutlu etmekten yana davranabilirsiniz. Duygusal iniş ve çıkışlarınız yüzünden kimi anlarda abartılı tepkilerde bulunabilirsiniz.

Bugün, çok kolay uyarılan bir yapıya sahipsiniz. Değişim ve heyecan ihtiyacınız en fazla zevkleriniz konusunda sizi atak haline getirecektir. Beğenilmek, herkesin ilgisini çekmek, sahip olduklarınızla odak haline gelmek arzusu yoğun görülecektir. Yaratıcı enerjinizi en çok ta insanların dikkatini çekme konularında kullanırsınız. Doğal bir manyetizmanız vardır ve bu durumda size hayır diyecek insan pek yok gibidir ve bu durum size keyif katabilir. cazibenizle ışıl ışıl parlarsınız. İnsanlar sizi ilginç ve heyecan verici olarak görürler. Kısaca olumlu enerjinizin yüksek olduğu bir gün olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 06.03.2007 , Salı


Bugün, aşk ilişkilerinde olumlu ve şanslı etkiler altındasınız. Partnerinizin anlayışlı ve olgun tavırlar içinde oluşu nedeniyle gayet keyifli birgün geçirebilirsiniz. Duygularınızı dile getirirken yaptığınız jestler onun çok hoşuna gidecektir. İsteklerinizde ölçülü olmanız, romantik duygularınızı ifade ediş biçiminiz ve karşınızdaki insanla olan diyoloğunuz sayesinde sizinle birarada olan herkes mutlu olacaktır. Şans oyunları ve rekabet içeren her türlü faaliyette aktif enerjili birgün yaşayabilirsiniz.

Beraberliği olmayanlar ise bugün aşkta şanslarını denemek ve yeni insanlar tanımaktan büyük keyif alabilirler. Güleryüzünüz ve etkili görünümünüz karşı cinsiniz tarafından beğenilerek tercih edilmenizi sağlayacaktır. İçinizden geldiği gibi davranacak hatta kimi zaman ölçüsüzlüğe bile varacak hareketleriniz olmasına rağmen kesinlikle itici bulunmayacaksınız. Sizi tanıyan yada tanımayan herkes son derece şirin ve sempatik olduğunuzu düşüneceklerdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 07.03.2007 , Çarşamba

Bugün parasal konularda sahip olduğunuz yüksek enerji ve yaşam canlılığı size olumlu yansıyacaktır. Cesaretiniz ve konsantrasyon gücünüzle finans konularında atılımda bulunabilirsiniz. Her zaman detaylara önem veren fazla incelemeniz nedeniyle fırsatları bugün kaçırmamaya dikkat ediniz. Bugün, kararlı ve açık bir insan olarak ileri adımlarınızı değer verdiğiniz konular için girişimde bulunarak değerlendirin. Size emanet edilen paralarla alakalı konularda savunucu ve koruyucu olunuz. Kararsızlıklardan uzak durarak ne yapılması gerekiyorsa onu gerçekleştirin.

İşinizden elde ettiğiniz gelir konusunda, bugün üstlerinizle görüşebilir ve onların onayını alabilirsiniz. Kendinizde var olan şevk gücünüzden yararlanarak ve diplomatik bir şekilde davranırsanız bu amacınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Görünümünüzdeki canlılık, zindelik ve parlaklık yeteneklerinizi sergilemenizi sağlayacaktır. Bugün asla pasif davranmayın. Enerjinizi olumlu bir şekilde yönlendirin ve hedefiniz için kendinizi yönlendirin. Çevrenizdeki insanlar bugün sizin özelliklerinizi daha rahat hissedeceklerdir. Bundan yararlanmanızı öneriyorum.

İkizler - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, fiziksel olarak oldukça düşük enerjilere sahipsiniz. Bunun en önemli nedeni duygusal olarak kendinizi pek güvende hissetmeyişiniz olacaktır. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirme safhasında tam bir rahatlık söz konusu olmadığından adım attığınız her konudan kuşku ve kuruntu duyabilirsiniz. Yeteri kadar iyi olmadığını ya da sonucun umduğunuz gibi olmayacağını düşünerek kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki son derece kıvrak zekanızla her işin altından kolayca kalkabilecek bir kişisiniz. Bu güvensizliğiniz günün enerjileri nedeniyledir. Siz her zamanki gibi işlerinizi yapınız ve içinizi rahat tutunuz.

Çabucak etki altında kalmanıza neden olan enerjinizin sizi esir almasına izin vermeyiniz. Güç ve kontrol isteğinizi belirli bir dengede tutmaya çalışınız. Aynı mekanı paylaştığınız gerek iş gerekse özel hayatınızdaki kişilerin sizinle ilgisi olmayan sözlerini üzerinize alınmayınız. Karar verdiğiniz konularda değişkenlik göstermeden hedefinize kitleniniz. Hiçbirşeyin yada hiçkimsenin sizi yıldırmasına veya kolayca etkilemesine izin vermeden görevlerinizi kendinize olan güveninizle yerine getiriniz. Önceden de bu işleri yapan sizdiniz o zaman bu kadar üstünde durarak stres altında kalmanıza gerek yoktur.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, iş ortamınızda ya da bulunduğunuz mekandaki arkadaşlarınızla aranızda hiç istemediğiniz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sizin kadar çalışmayan, görevini yerine getirmediğini düşündüğünüz kişilere karşı sert tedbirler alabilir yada mesafe koyarak tavır gösterebilirsiniz. Oluşan problemler karşısında herkesin bir çözüm getirmesini beklediğinizden, daha sakin davranan kişileri sorumsuzlukla suçlama eğilimi içinde olabilirsiniz. Doğal olarak bu durumda eleştirileriniz yakıcı ve hırpalayıcı olabilir. Ve işin randımanı açısından bu daha fazla soruna yol açabilir. Sizi yakından tanıyanlar bu davranışınızın altında kötü bir niyet olmadığını bilirler ama gün boyu süren bu enerji nedeniyle daha sıcak davranmanız zor olacaktır.

Oysaki sizin makam hırsınız yada unvan merakınız yoktur sadece üzerinizdeki sorumluluklar bugün özellikle sizi stres içinde bıraktığından tepkisel davranmaya daha yatkın olabilirsiniz. Araştırmacı ve kısa yoldan çözüm bulan yapınız nedeniyle de, herşeyin çabucak ve eksiksiz halledilmesini istediğiniz halde, gün içersinde oluşan gecikmelerin, birlikte çalıştığınız kişilerin yavaşlığından kaynaklandığını düşünmenize yol açacaktır. Bu durumda doğal olarak tepki göstermeniz gayet kolay olmaktadır. Günün getirdiği bu stresli halin bilincinde olarak, daha sakin ve anlayışlı olmanız gerekebilir.

İkizler - 10.03.2007 , Cumartesi


Bugün, yüreğinizdeki neşe ve coşkunluğu, isteklerinizi elde etmek için kullanırsanız gerçekten başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Sahip olacağınız yüksek enerji hem sağlığınızı hem de duygusal dünyanızı olumlu hale getirecek kadar etkilidir. Yaşam arzunuz ve kıpır kıpır enerjilerinizle çevrenizdeki herkesi kendiniz gibi harekete geçirebilirsiniz. Yanlız dikkat etmeniz gereken konu kendinizle çelişkiye düşmemek olmalıdır. Kararsızlıktan uzak kalmalı, gereken yerde gerekli adımları atmaya özen göstermelisiniz. Abartılı davranışlar içine girdiğinizde ise kendinizi frenlemeyi de bilmelisiniz. Fazla iyimserlik göstermeniz halinde detayları gözden kaçırarak yanlışlar yapabilirsiniz.

Duygusal dürtüye dayanan spontan bir yüreklilik hali bugün hakim olabilir. Her konuya çabucak dahil olarak sonunu düşünmeden girişimde bulunabilirsiniz. Kendinizi göstermeyi çok sevdiğinizden kimsenin cesaret edemediği konularda tehlikeli durumlar içine girmeyi göze alabilirsiniz. Gerçekçi düşünmeli ve olabilecek konularda eylemde bulunmalısınız. Bugün asıl yapmanız gereken, enine boyuna düşünerek her sonucun gayet olumlu olduğu ve sadece tek bir adımınızı atmanıza kalmış işler için girişimde bulunmak olmalıdır. Böylece yüksek enerjiniz size başarılar ve mutluluklar getirecektir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #47
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 11.03.2007 , PAZAR


Bugün, sabah saatlerindeki zayıf enerjiniz öğleden sonra yerini olumlu enerjilere bırakacaktır. Önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmeniz sizin için faydalı olur. Özellikle sabah, alışılmamış şekilde davranışlar içinde olabilirsiniz. Enerjinizi ziyan edebilir, işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Sinir gerginlikleri içinde etrafınızdaki insanları da rahatsız edebilirsiniz. Büyüklerinizle yada birlikte olduğunuz bazı arkadaşlarınızla aranızda uyumsuzluk ve iletişimsizlik olabilir. Bu etkilerin bilincinde olarak şimdiden ayarlamanızı yapınız.

Öğleden sonra ise tüm bu olumsuzluklar yerini, daha iyimser ve pozitif enerjilere bırakacak. Ve siz günlük işlerinizi daha kolaylıkla halledeceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işleriniz de bu saatlerde yoluna gireceğinden keyfiniz de yerine gelecektir. Alışveriş yada ziyaret işlerinizi akşam saatlerinde yapmanızı öneriyorum. Sabahki keyifsizliğiniz nedeniyle mide sorunları görülebilir. Sakinleştirici yada midenize iyi gelecek bir ilaç alabilirsiniz. Evde dinlenmek isteyenler, sabah saatlerinde ufak tefek problemler yaşayabilir, aile üyeleriyle gergin dakikalar geçirebilirler.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #48
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 12.03.2007 , PAZARTESİ


Bugün, sevdiğiniz kişiyle aranızdaki problemli durumlar düzelmeye başlayacaktır. Affedici ve iyimser düşünmeniz sonucu, daha fazla gerginlik oluşmaması için, ikinci bir şans vermeye hazır olacaksınız. Böylece aranızdaki tatsız durum sona erecek ve kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Bugünkü enerjiler altında cömert ve koruyucu mizacınızla sevdiğiniz kişinin hatalarını veya bazı yanlışlarını görmezden gelecek ve ilişkinizi herşeyin üstünde tutabileceksiniz. Onunla bir araya gelecek ve hatalarınızı birlikte gözden geçirerek, bir daha böyle durumların yaşanmaması için önlem almaya çalışacaksınız. Bu durum doğal olarak sevginizin artışına sebep olacaktır. Yüce duygularınızı gösterme vaktidir. Kendi kaprislerinizi de kabul ederek gerekli ayarlamaları yapmanız faydalıdır.

Sağlığınızın olumlu olduğu gün boyu, işlerinizi kolayca yapabilir ve yarım kalmış projelerinizi tamamlayabilirsiniz. Ortaklık konularında ise beraber iş yaptığınız kişilerden faydalı hizmetler görecek ve işinizi en yüksek seviyeye getirmek için girişimlerde bulunacaksınız. Bugünkü enerjiler altında yabancı kişilerle olan görüşmeler gayet başarılı geçebilir. Yeni iş anlaşmaları yaparak işinizi büyütebilir ve özellikle yatırımlarınızı daha sağlam bir temele oturtabilirsiniz. Değişime olan ihtiyacınızı olumlu işlerde kullanarak başarıyı yakalayabilirsiniz. Karşınızdaki insanların da ihtiyaçlarını gözden kaçırmadan herkesin yararına olacak ayarlamaları yap
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bu gününkü falı da yaz encMsn Wink
eline saglık:p
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #50
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - 15.03.2007 , PERŞEMBE


Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak. Yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Enerjinizi açık havaya çıkarak ve yürüyüşler yaparak dengeleyebilirsiniz. Dargın olduğunuz birinden haber alacaksınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar