Arama

Astroloji - Fallar - Boğa

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 353.263 Cevap: 1.843
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2006       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Burcun Özellikleri
Boğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez.
Sponsorlu Bağlantılar

Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcak kanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı ruhsal varlığına olduğu kadar maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir: Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten de büyük zevk alır. Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir.

Bu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz uzun zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Et rafınızdaki her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız. Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsanız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seçersiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden kesinlikle. siz olmazsınız. Koruma içgüdünüzün güçlü olduğu aşi kârdır.

Böyle durumlarda varlığınızı ve malınıza korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.

Boğa insanı, mantığından çok duygııları tarafından yönetilir. Bu nedenle, tahminen okulda "ezber dersleri"nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa konuya olan ilginiz de hemen dağılır. Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıra madığınız bir içgüdüdür. Bu, karşı cinse. olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan genelde siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Bu da sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür. Ara sıra arkadaşlarınızı beklenmedik ataklarla şaşırtmanız, şimdiye kadar söylenenlerin bir inkârı değildir. Bu sadece duygularınız incindiğinde geçerli olur. O zaman hayvanlar alemindeki akrabalarınız gibi şiddetle hücuma geçebilirsiniz. Doğrusu, kontrolünüzü kaybedip adeta yolunuza çıkan her şeye toslayacak hale gelmeniz; uzun bir zaman alır. Bundan zarar görmek istemeyen kişiler, bu konuda uyarılmalıdır. Boğa insanının krizleri korkunç olabilir ve bunun sonuçlarını hiç düşünmez. Böyle durumlarda sakin kalmayı becermesinin tek sebebi dikkafalılığıdır. Çünkü damarına basıp, sinirlendirmek uzun zaman alır.

Boğa, genelde sabit fikirlileri temsil eder ve hayatı değişmez bir siyah beyaz resim gibi görür. Aynı zaman da yakın çevresindeki insanlarla birlikteyken anlaşmaya daha yatkındır. Siyah ve beyazın yanı sıra gri tonlarında olduğunu görmeye çalışmalısınız. Eğer ara sıra pes etmeyi öğrenirseniz, hayatınız kolaylaşacaktır.

Bunun yanında dayanıklılık ve sabrınız, başarınızın temelidir. "De vamlı akan damlalar taşı deler" ata sözünde olduğu gibi, başarılı olmanız, yükselmenizin anlık olmamasına bağlıdır. Finansal kararlarda çok dikkatlisinizdir ve her riski önceden hesaplarsınız. Sizi sevmeyen biri, size cimri bile diyebilir. Bunun sebebi hayatın her döneminde, biriktirdiklerinizle ayakta kalmayı istemenizdir. Boğa erkeği, manevi olan her şeye bağlı olmasına rağmen, bir kadının bütün entellektüel yanını ortaya koymasına çok da değer vermez. Bu durumda kadın erkeğin kayıtsızlığını ifade eden soğuk bakışlara maruz kalır. Bu noktada, Boğa kadını da Boğa erkeğine çok benzer. Akıllı insanlarla sohbet etmeyi sevmesine rağmen, filozofu oynayan bir adamın Boğa kadını karşısında hiç şansı yoktur. Kadın ya da erkek olsun bir Boğa bütün insanlara, istediklerini yapma hakkı tanır, karşısındaki insanın bir serseri, bilim adamı veya çöpçü olması farketmez.

Kendisine de kendini ortaya koyma hakkı tanır ve çok belirgin olan eşitlik anlayışı sayesinde diğerlerine de bu hakkı verir. Bu bazen garip tiplerle arkadaş olmanıza yol açar. Beraber olmaya katlanamadığınız kişiye bunu hissettirir ve onu aranıza almazsınız. Buradan da dürüst yapınız anlaşılabilir. Boğalar fiziksel olarak çok çekicidirler ve doğanın bu hediyesinin bilincindedirler. Bakımlı görünmeye büyük önem verirsiniz. Sizin için kendinize bakmak çok anlamlı bir iştir. Anlamlılık ve anlamlı ifade, size başkalarından daha çok şey ifade eder. Kendinizi göstermek için yaptığınız hareketlerin hepsi çevrenizin en çok da onları kıskandırarak dikkatini çekmek içindir ve bunu genelde başarırsınız. Söylediğimiz gibi Boğa, Venüs tarafından yönetilir. Özlem ve duygu yoğunluğuyla çok sıkı ilişkili olan Ay'ın etkisi altındadır. Duygularınızı ifade etmek size zor gelse de özlem ve hislerin tadını çıkarmayı istersiniz.

Kesinlikle konuşkan, çok sesli ve düşüncelerini açıkça belirten iyi bir dinleyicisiniz. Boğa insanlarının yaşam boyu savaşacakları bir eğilimleri vardır; zevkle ve çok fazla yerler, bu yüzden de fazla kilolarına karşı devamlı bir savaş içindedirler. Üstüne üstlük zaten iri bir vücut yapıları vardır. Bazıları, bir bira reklamını seyrederken bile kilo aldıklarını söylerler. Eğer dünyevi lezzetlerden, diğer ölümlülere göre daha fazla zevk alıyorsa, bunda Boğa insanının ne suçu olabilir ki?
Boğa insanları, inisiyatifi ele almazlar. Onlara göre, önemli bir kararı, getireceği yarar ve zararları düşünerek ya da ölçüp biçerek sakin bir şekilde vermek daha iyidir. Kararı veren Boğa harekete geçer. Artık onu durdurmak mümkün değildir.

Künyesi
En önemli özellikleri : Güvenilirlik, sabır, iyi huyluluk
En zayıf noktaları : Hantallık, kıskançlık, tatlı düşkünlüğü
Toplumda tercih ettiği rol : Bahçıvanlık
Başarısız olduğu alan : Gazetecilik
Tercih ettiği araç : Traktör
Sevdiği yemek : Lahana dolması
Sevdiği renk : Yeşil
Sevdiği gazete : İktisat dergileri
Sevdiği spor : Halter
Tercih ettiği giysi : Pijama ya da sabahlık
Başucu kitabı : Cinsel Bilgiler Ansiklopedisi
Hayat teorisi : Thesasus ve Minotaurus
Sevdiği televizyon programı : Borsada Bugün
En sevdiği mobilya : Koltuklar
Metal : Bakır
Uğurlu taşı : Safir
Hastalığa yatkın organı : Boyun
Severek dinlediği müzik : Akorde onla çalınan Wagner
En fazla konakladığı yer : Evi

Erkek ve Aşk, Evlililik
Boğa erkeği, aşkı ve kadınları, vücudu ve duygularıyla sever. Kadında ne aradığını kesinlikle bilir, kendisini şımartmasını ve olduğu gibi sevmesini ister. Eğer kadın eve para getiriyorsa, sosyal saygınlığı ve olumlu ilişkileri varsa, bu Boğayı kızdırmaz. Ama sadece bunlar bir kadını seçmesi için yeterli değildir, aşk onun için daha önemlidir. Yaşadığı bütün ilişkileri evlenmeden önce unutmak konusunda kararsızdır. Evlendikten sonra sadık ve şefkatli bir koca ve iyi bir âşık olur. Çok ateşli değildir. Sarsılmaz ve sabırlıdır. Bu özelliklerin ona oldukça fazla yararları da vardır. Sadık bir sevgili arar. Onun için dürüstlük; uzun süreli bir birlikteliğin değişmez temelidir.

Boğa erkeği, aynı zamanda mükemmel bir işadamıdır. Bu yeteneği sayesinde yükselecektir. Her türlü riskli işten çekinmesi ve parayı dikkatli kullanması sayesinde, eşinin geleceği tamamiyle güvence altındadır, parasal sorunları dert etmesine gerek kalmaz.

Aşkta tutkulu, ara sıra ateşli bir âşıktır. Aynı zamanda kıskançtır, çok çabuk kıskanır. Romantiktir, daima kendisi için evde olmasını istediği sevgili karısını ve evini çok sever. Bazen inatçı ve dikkafalı olabilir. Belkide bu yolla kendisini frenlemek istemektedir.

Kadın ve Aşk, Evlililik
Boğa kadınında, gençken yaşamak ve tatmin etmek istediği duygular çok erken gelişir. Ama "gençlik ve arzu yılları"ndan sonra, sevgili seçerken çok seçici davranır ve aşkını tehlikeye sokabilecek her şeyden vazgeçer. O, sadece kendisine güvenli bir gelecek vadedebilen bir adama bağlanır. Eğer onu fethetmek istiyorsanız, iş çantanızın içini görmesini sağlamanız gerekir.

Boğa kadını için bir birlikteliğin temeli, onu çıldırasıya seven bir adam, rahat bir ev, sosyal saygınlık ve sağlam bir banka hesabıdır. Sonuncuya sanatsal eğilimlerini ve güzel şeylere olan merakını dindirebilmek için ihtiyaç duyar. Seçtiği erkeğe sadık kalır ve sevdiği erkekten de bunu bekler. Aldatılmayı ve sadakatsizliği asla kaldıramaz. Boğa kadını ne istediğini bilir ve verdiği karardan asla vazgeçmez. Ona olan sevginizin, sempatinizin az olduğunu hissederse somurtkan, sinirli ve çekilmez olacaktır. Bu aynı zamanda sizin tarafınızdan ihmal edilmiş olduğu anlamına da gelebilir.

Boğa kadını hayattan zevk alır. Eğer ona yaşamaya değer bir beraberlik sunabilirseniz, sizi yedi kat yukarıda, cennette yaşatacaktır.

Kadının Diğer Burçlarla İlişkileri
Boğa Kadını - Koç Erkeği
Bu iki burç, çok ortak yanları olmasına rağmen evliliği nadiren yürütebilirler. Çünkü söylendiği gibi, benzer kutuplar birbirini iter. Koç erkeği, başka bir insandarı emir almayı kaldıramayacak kadar güçlü bir karaktere sahiptir. Eğer idareyi ele almayı seven bir Boğa kadınıysanız, size zor gelse de onu kazanmak için ya bu huylarınıza değiştirmelisiniz ya da Koç erkeği sizin için ideal bir hayat arkadaşı olmasına rağmen, kendinize yeni bir eş bulmalısınız. O, başarılı, gayretli ve geleceği parlak olan bir erkektir. Koç için aşk, iki insan arasındaki zel bir şeydir ve başkalarına kapalıdır. Herkesin önünde yapılan ilan-ı aşklar ona çok ters gelir.

Çok zeki olmanıza rağmen, Koçun düşünme hızına ayak uydurma da bazen zorluk çekeceksiniz. İddialı biridir, sizinle bütün hobi, merak ve eğilimlerini paylaşmak ister. Siz de birçok role girmeye hazır ve buna yetenekli olmalısınız: Ev kadını, çocuklarının anası, kız arkadaş ve tutkulu bir sevgili gibi.

İkinizin de isteğiyle, ortak para konularını siz ele almalısınız, çünkü ticari anlayışınız onunkinden daha gelişmiştir. Koç da Boğa da kinci değildirler, bunun için bazı tehlikeli engeller çevresinde dönüp dururlar.

Boğa Kadını - Boğa Erkeği
Her zaman düşünmeye değer bir konuda aynı burçta doğanların uyum içinde beraber olup olmayacaklarıdır, çünkü kendi hatalarınızı ve zayıflıklarınızı eşinizde hemen göreceksiniz. Yine de "Boğa-Boğa" birlikteliği ideal bir evliliğe dönüşebilir, çünkü ikisi de Venüs yıldızı tarafından yönetilir, bu yüzden aynı derecede heyecanlı birisinin doldurabileceği erotik istek ve ihtiyaçlara sahiptirler. Boğa kendi yoluna gitmeye alışkındır. Bu yüzden ciddi fikir ayrılıklarından ilişkileri etkilenmez. Uzun bir birliktelik için ortak ilgi alanlarını ortaya çıkarıp beslemeleri gereklidir.

Boğa için hayatı sanat gibi yaşamak, diğerlerine göre daha kolaydır. Aslında bununla sadece aşağılık duygularını örtmek ister. Bu ona, kendine güvenini bulması için yardımcı olur. İkiniz de rahat bir yuvadan hoşlanırsınız. Özellikle de akşamlardan ve akşamları birbirinizin arkadaşlığımdan zevk alırsınız. Boğa erkeği hata yapmaktan nefret eder. Bu nedenle sizden fedakârlık bekler ki bu pek kolay değildir. Kötü zamanlarda ona destek olmanız ve tekrar öz güvenini kazanmasına yardım etmeniz için size özellikle ihtiyacı vardır.

Birçok ortak ilgi alanlarınız vardır. Aşk ve sadakatten aynı şeyleri anlarsınız. Bir Boğa eşine, sadakat sizlik olarak nitelendirebileceği şaşkınlıklar yaşatmaz. Böyle bir güven eksikliği beraberliğin bozulması için yeterli bir sebep olur. İkisi de çocukları sevdiği için, çocuklar Boğaları birbirine daha çok bağlayacaktır.

Boğa Kadını - İkizler Erkeği
İkizler erkeği, etrafındakilerin özellikle de kadınların gözlerini cazibesiyle öyle bir kamaştırır ki Boğa kadını olarak, ona çok zor karşı durabilirsiniz. Kaygısızlığı ve ilgisizliği, sizin gibi gerçekçi bir insanı çok sinirlendirebilir. Örneğin siz başladığınız bir şeyi sona erdirmek isterken, o eline geçen irnkânları hiçbir zaman değerlendirmez. Çünkü her şeyden sıkılır. Genellikle İkizlerin yanında neyle karşı karşıya olduğunuzu kestirmek çok zordur. Bir yandan onunla yaşamak şüphesiz çok heyecanlı olabilir, ama eğer uzun süreli bir beraberlik istiyorsanız, çok fedâkarlık yapmanız gerekir. Bunun için İkizler erkeğiyle birlikte olmak isteyip istemediğinizi önceden iyice tartın. İlginçtir, "İkizler" sembolü bile, onun tek bir insanla yapamayacağını gösterir. Duygularınızı sakin bir şekilde tartın. O, bir eşe kesin bir şekilde bağlanamaz ve gerçekte asla olgunlaşmaz. Ayrıca sadakatten pek anlamaz, bunun çevresindekiler için de paraya bağlı olduğunu düşünür.

Boğa Kadını - Yengeç Erkeği
Yengeç erkeği, güvenini bütünüyle kazanmayı başardığınız zaman sizi kabul edecektir. Çünkü o, kabuğundan zor çıkarılan utangaç ve çekingen bir insandır. Alacağınız sonuç, zaman harcamaya ve sabretmeye değer. Birçok ortak yönünüz var; düzenli, güvenilir, iki ayağıyla da gerçeklerin üstüne basan ve pratik, gerçekçi bir anlayış.

Yengeç erkeği eski centilmenlerdendir, sizi iltifata boğacak; okşayacak ve tarafınızdan istenip sevilmek için her şeyi yapacaktır. Gerçi bir âşık olarak utangaçtır, çok fazla tutkulu değildir, ama sabırlıdır. En sonunda cinsel doyuma ulaşırsınız. O başka biriyle olmanın ne demek olduğunu bile bilmez. Yaşamınızın büyük bölümü onunla evinizde geçecektir. Çünkü evde oturmaktan hoşlanır ve evi. yalnızken de düzenli tutar. Eğer onu şefkatli davranışlarla şımartırsanız, bir kaç gün hiç düşünmeden evde yalnız bırakabilirsiniz. Ev işlerine girişmekle kendisinden bir şey kaybedeceğini düşünmez.

Evlendikten sonra da işinize devam etmek istiyorsanız, bunu anlayışla karşılayacak ve ev işlerine yardım edecektir. Çocuklarla da iyi anlaşacak ve onlara sevgi dolu ve anlayışlı bir baba olacaktır.

Boğa Kadını - Aslan Erkeği
Herhalde birbirlerini Boğa ve Aslan kadar iyi tamamlayan iki insan az bulunur. İkisi de diğerinin yetenekleri, zayıf noktaları ve hatalarından haberdar değildir. Buna rağmen ikisi de gerçekçi, yaşam hakkında sabit fikirli, güçlü, iradeli ve yumuşamaz bir yapıdadırlar. Bundan dolayı düşünce ayrılıklarında sonuna kadar kavga eder ve kendilerini savunurlar. Aslan sizi samimi olarak seviyorsa ve siz de onun yelelerini okşuyorsanız, "elinizden yemek bile yer". Yine de siz tetikte olun. Onun çizdiği sınırları aşarsanız, kesinlikle bir pençe darbesi alırsınız. Yaralanırsa, yaralarını iyileştirmek için hazır bulunun. Bunun için size güvenli bir hayat sunar. Her durumda mesleki kariyerinizden vazgeçmelisiniz, bunu haysiyetine yediremez. Bu kadarını hak ettiğine inanır.

Aslan, el işlerinde çok yeteneklidir. Damlayan bir musluk tamiratından, biraz şans isteyen ince işlere kadar evde yapamayacağı şey yoktur. Büyük bir aileniz olmayacaktır. Ama o çocuklar için disiplinli ve adil bir babadır. Onun kendini gösterme isteğine "izin vermelisiniz", buna kendi huzuru için ihtiyacı vardır. Böyle olursa iyi anlaşan mutlu bir çift olursunuz.

Boğa Kadını - Başak Erkeği
Başak erkeği, kendini keskin bir zeka, mantıklı ve realist bir yaşam anlayışıyla gösterir. O, sakin ve genelde dürüst bir insandır. Ama sizin karşı cinste aradığınız tutku ve ateş onda eksiktir. Yaralanma ve yanlış yapma korkusundan dolayı ilk adımı nadiren o atar. Eğer ona âşık olduysanız, inisiyatifi ele almaktan korkmayın, çünkü ona kalırsa bu uzun, belki de çok çok uzun bir zaman alır. Romantik ve kâşif bir âşık

değildir, ama ona biraz yardım eder seniz fırtına gibi olabilir. Başağı mutlaka biraz "itmelisiniz". Eğer kendisiyle ilgili bir şey anlatıyorsa heyecanlı ve coşkulu olur. Diğer insanların yanlışlarını ve zayıf yönlerini anlama konusunda yeteneklidir. Bunu size de uygular, ama bir hata yaptığınızda bunları görmezden gelir ve kızmaz. Başak erkeği bakımlı olmaya önem verir ve çevresinde, öncelikle de eşinde bunu arar. Dağınıklığı asla anlayışla karşılamaz. Yine de sevgi ve anlayış dolu bir baba ve koca olacak, size güven verecektir.

Boğa Kadını - Terazi Erkeği
İkiniz de Venüs tarafından yönetilirsiniz, bu yüzden bütün güzellikleri sevmek gibi bir çok ortak yönünüz vardır. Terazi erkeği yaşamının her evresinde olumlıı öğütler verir ve yardımını kimseden esirgemez. Kendinden emin bir kadın olmanıza rağmen, onun öğütlerini tutmak size zor gelmeyecektir. Dikkat çekici ve çok saygı duyulan bir erkektir. Onu mutlu etmek için yaptığınız her şeyi görecek ve takdir edecektir. Sizi aldatmasından kokmanıza hiç gerek yoktur. Bazı durumlarda, inisiyatifi ele almak durumunda kalacaksınız. Böyle hallerde tembelliğe kaçar ve karar vermekten korkar.

Bir âşık olarak bütün istek ve taleplerinizi tatmin edecektir. Sizi seksüel açıdan doyuma ulaştırmaktan zevk ve mutluluk duyan çok arzulu bir erkektir. Boğa kadını olarak onu seçmekle, büyük armağanı kazandınız.

Boğa Kadını - Akrep Erkeği
Akrep insanlarıyla başa çıkmak genelde zordur. Somurtkan ve bazı iddialara göre kötü niyetlidirler. Ama bir Akrep erkeğini tanımadan mahkûm etmeyin, yararlı olabilir. Kendine güvenir, tutkuludur ve bir ilişkideki cinsel bağlar onda, hükmedici bir rol oynar.

Boğa kadını olarak şansınız var. Örneğin, bir Akrebe âşık oldunuz ve onunla olmak istiyorsunuz. Sizin burcunuzun özellikleri onunkinin tam tersidir ve bilindiği gibi zıt kutuplar birbirini çeker. Açık sözlülüğünü temel alarak, ne zaman sizin tarafınızı tuttuğunu bilirsiniz ve sizi aldattığından şüphe etmenize gerek yoktur. Ara sıra cimri olabilir ama hiçbir şeyiniz eksik kalmayacaktır, çünkü sizi ellerinde taşımaktan hoşlanır. Sadakatsizliği asla kaldıramaz. Cinsel açıdan birbirinizi tamamlıyorsunuz. Eğer Akrebi şaşırtmak istemiyorsanız, duygularınızı saklamaya çalışmayın. Aldatılma düşüncesi taşımaktan nefret eder. Size baskı yapan ve rahatsız olduğunuz bir sorun varsa, onunla açık açık konuşun aynı zamanda iyi bir dinleyicidir ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışın. Genelde onun da yardımıyla sonuca varırsınız.

Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız, bir Akrebi seçtiğinizi duyunca kesinlikle şaşıracaklar ve ilişkinizin uyumlu ve mutlu bir şekilde geliştiğini duyunca hayret edeceklerdir.

Boğa Kadını - Yay Erkeği
Bir Yay erkeğiyle uyumlu bir beraberlik için kendinizi hazır hissettiğinizde kişiliğinizden daha çok ödün vermeniz gerekir. İnsan, bu çingene ruhlu neşeli adamın, bir gün büyüyüp kişiliğinin nasıl otura cağını merak eder. Bir sürü insanla birlikte içki âlemi yapıp sabah karanlığında keyifli bir halde eve gelmek onu çok eğlendirir. Onu azarlarsanız da kendisini merak etmenizi ve kızmanızı hiçbir şekilde anlamaz.

Sinirlendirmeyi sever ve sakarlık yapabileceği tehlikeli işler arar. Yay ile heyecanlı bir yaşam sizi beklemektedir. Ama bu size göre değildir. Yine de teselli ve yardıma ihtiyacınız olduğunda bütün bir geceyi sizi dinleyerek geçirebilir. Sizi değiştirmekten bir süre sonra vazgeçecektir. Endişe ve korkularınız varsa, Ya yın yanında doğru adrestesiniz demektir. Bazen onun şefkatli bir âşık olmasını dileyeceksiniz. Büyük bir olasılıkla bu şartlar altında onun derin duygulara ve gerçek aşka meyilli olup olmadığını değerlendireceksiniz.

Parayı dikkatli harcayamaz. Bunun için harcamaları ele almanız, en azından mutfak parası ve kendinize özel parayı, örneğin o içmeye gitmeden almaya çalışmanız gerekecektir. Çocukları sever ve onlarla iyi anlaşır ve bu bile onu sevmeye yetebilir. Uyumlu bir aile hayatı, durulmasını sağlayabilir.

Boğa Kadını - Oğlak Erkeği
Bir erkek bir kadın için "meydan okuyorsa", bu kesinlikle Oğlak erkeğidir. Neredeyse titizlik derecesinde düşünceli, utangaç ve ilgisiz gibi görünmesine yol açacak derecede sabırlıdır. Beraberliğini korumak için çok az konuşur. Aslında bu bir korunma yöntemidir. Çünkü duygularının incinmesinden çok korkar. Eğer ona bir görüşte âşık olduysanız, tekrar görüşmek istediğini söyleyen taraf siz olmalısınız.

Sizi bir çapkın sanmasına yol aç madan bu sonun başlangıcı olurdu onun sevgisini kazanabildiyseniz, her koşulda çaba, sabır ve uğraşma ya değecek, güvenilir bir erkek kazandınız demektir. Para biriktirmeyi bilir, her şeye büyük bir özen gösterir. Onun için, sizin ve kendisinin güvenliği çok önemlidir. Bütün karşıtlıklara rağmen rahat bir yuva isteği gibi ortak yönler bulacaksınız. Oğlak erkeği güvenliğe büyük ihtiyaç duyar ve önünüzde güvenli bir gelecek göre bilmeniz için elinden gelen her şeyi yapar, çünkü sorumluluklarını çok ciddiye almaktadır.

Aslında biraz kötümserlik ve kaderciliğe meyillidir. Siz onun olumsuz düşüncelerini yenebilmesi ve mutlu yaşamayı keşfedebilmesine yardımcı olabilirsiniz. Aile içinde her şeyin alıştığı gibi gitmesi onun için çok önemlidir, çocukların biraz disiplinsizliği onu çileden çıkartır. Ailenin bütün üyeleri tarafından aile reisi olarak tanınmak ve saygı görmek ister. Bu yüzden eğitim yöntemi biraz sıkıdır ve buna alışmak herkes için kolay olmayabilir.

Boğa Kadını - Kova Erkeği
Bu iki burçta doğanların bakış açıları yaşamın her alanında karşı karşıyadır, öyle ki aralarında bir ilişki olması ve bunun yürümesi olanaksız gibi görünür. Örneğin Boğa kadınının daima gerçekçi bir kişiliği vardır, Kovanın ise tam tersi. Ama Eros'un oku isabet ederse...

Boğanın ayakları yere sağlam basar. Kova romantik ve hayalcidir, rüyalara dalar ve dünyadaki haksızlıklardan şikâyet eder. Dünyanın nasıl olması gerektiği hakkında düşünür. Bununla ilgili düşünceleri vardır, ama bunları sadece düşünür. Kendisinin gerçeğin vadilerine çekilmesi ne kolay kolay izin vermez.

Eğer kendinizi hayalci, aklı hava da, hesapsız bir adama kaptırmak istiyorsanız, bir Kovayı ne zaman yakalayabileceğinizi hesaplayın.

Kovaya, tek bir insanla yaşamak zor gelir. Bu davranışını sizin için değiştirmeyecektir. Bunun için kendinizi dikkatli olmaya hazırlayın ve kıskançlığınızı saklayın, yoksa bir Kovanın yanında hayatınız boyunca mutlu olamazsınız. Bu, azimli Boğa kadınına göre bile zor bir iştir. Yine de maceraları yüzünden ona sitem etmezseniz, anlayış gösterip küçük şeyleri fazla büyütmezseniz, her zaman size geri dönecektir.

Boğa Kadını - Balık Erkeği
Balık erkeği ilk karşılaşmanızda, size hassas ve çaresiz bir insan izlenimi verir. Onun kişiliği sizi şüphelendirmelidir. Durgun sular derindir. Ve bu burcu Neptün yönetir. Daima aykırılıklarıyla bilinen bir insandır ve her sabah sizi yeni bir fikirle karşılayabilir. Düşüncelerinizi sabırla dinler, ama çoğu konuda sizin mantığınızla hareket edeceğini sanmayın. Sabrınızı korumak ve en yakındaki sivri bir aleti kafasına fırlatmamak için, sinirlerinizin dayanıklı olması gerekir. Balık erkeği için, nasıl yaşadığı önemli değildir. Bu yüzden size işe yarar bir öğüt verelim: İşinizden ayrılmak istemiyorsanız, bir Balıkla evlenin!

En azından ayaklarınız üzerinde durursunuz buna ihtiyacınız olacaktır. Çocuklarınızın iyi bir yere gelmelerini istiyorsanız, eğitim sorumluluklarını siz üstlenmek zorunda kalacaksınız. Balık erkeği, hayatın bir çok yönünü anlamaz. Büyük bir olasılıkla ona bir emeklilik maaşı bağlayan, ama onu ilgilendirmeyen bir işe girmeyecektir. Her zaman değişimi ve heyecanı seven kumarbaz ruhlu bir adam olarak kalacaktır. Şanslıdır ve aldığı risk, genelde nakit para olarak ona geri döner. Onunla yaşam kolay olmayacaktır.

Buna rağmen size çok şey verebilecek romantik bir âşıktır. Siz yanındayken bile başkalarına kur yapar. Buna kolay kolay alışamazsınız.

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri
Boğa Erkeği - Koç Kadını
Bu ilişkide iki güçlü karakter karşılaşır, ikisi de her şeyi ellerinde tutmak ister. Sadece kendine güvenen bir erkek, Koç kadınını seçer. Koç kadını hırslıdır ve hiçbir şekilde evlenince işini bırakmayı düşünmez. Tersini gerektiren durumlarda, ayakları üzerinde durabilecek hale gelmeye çalışır. Rahat bir yuvayı en az sizin kadar sever. Esprilidir, çok neşeli ve açık fikirlidir. Bir Koç kadınının yanında hayat asla sıkıcı olmaz. Ama bazen gerçekten zor bir insan olabilir, çok anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Ne olursa olsun onu asla ihmal edemezsiniz, yoksa size olan ilgisini derhal kaybeder. Aslında size dayanmak isteyen, biraz güvensiz bir insandır. İki taraf da birbirine destek olmaya hazır olduğunda iyi bir ilişki olabilir.

Boğa Erkeği - Boğa Kadını
lkinizi de yöneten Venüs gezegeni aranızdaki kıvılcımları etrafa sıçratır. Buna rağmen onu zaptetmeye ve karışmaya kalkışmayın yoksa aşk semalarınızda kara bulutlar çıkabilir. Sizin gibi o da evlilikte, düşünce ve hareket özgürlüğünü kaybetmekten, kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Gerekli hareket alanını verirseniz, onu her zaman güler yüzlü bulursunuz. Görüş farklılıkları sadece özel durumlarda artacaktır. Evlilikten kopmaya hiç çalışmayın, yoksa Boğa kadınının korkularını ve kıskançlığını tanımak durumunda kalırsınız. İlişkiniz, ikiniz de kendinizi geriye çekip egoizminizi sınırlayınca daha iyi olur. İkiniz de tutkulu insanlarsınız. Eğer güler yüzlü olursanız, ideal bir çift ve ebeveyn olursunuz.

Boğa Erkeği - İkizler Kadını
Eğer sürprizleri seven bir Boğa erkeğiyseniz, aradığınız eşi İkizler de bulursunuz, sürprizlere hazırlıklı değilseniz, bu huyu sinirlerinizi bozabilir, bugün böyle yarın öyle olabilir. Bunun nedeni bu burçta doğan kadınların, çoğu hüsranla biten ve hayatlarının bundan sonrasına da etki eden ilişkileri çok erken yaşamış olmalarıdır. Onun, cinsel tutkuyla doldurmaya çalıştığı duygu ihtiyacını gidermek için, çok sabır ve anlayışa ihti yacınız olacak.

Ikizler kadını sizi devamlı tetikte tutacaktır, çünkü ona "namuslu ev kadını" kadar uzak olan bir şey yoktur. Buna rağmen "eviniz ve çiftliğiniz" için endişe etmenize gerek yoktur, oradaki her şeyi havaya uçuracaktır. Ayrıca ev işlerinde payınızı mutlaka ayıracaktır. Bütçenizi kendiniz tutsanız iyi olur. Çünkü parayla arası iyi değildir, yani onu rahatça harcar.

Boğa Erkeği - Yengeç Kadını
Yengeç kadını sizde, sert gerçekliği ve aykırılıklarını maskeleyecek erkeği bulur. Ama ona olmadığınız güçlü, güvenilir, erkek rolünü oynamayın, sezgisiyle bunu hemen anlar. Onu, tam tersine, içtenliğinizle etkileyin. Böylece karakter özelliklerinizle her şart altında söz sahibi olacaksınız.

Hemen hemen bütün Yengeç kadınları, duygusal iniş çıkışlar ve duygularında sonsuz bir değişkenlik yaşarlar. Onun dengesine tekrar kavuşması için birbirinize güvenmelisiniz. Örneğin onun devamlı evin altını üstüne getirmesine ve mobilyaların yerini değiştirmesine son vermek mi istiyorsunuz`? Eğer bu size biraz zor geliyorsa...

Zayıf noktalarını çok zor düzeltir, özel yaşamında, mesleğinde işlerinde söz sahibi olmak ister, birinin zayıf noktalarını göstermesi onu çok sinirlendirir. Ama zamanla Yengeç kadını da yumuşayacaktır.

Boğa Erkeği - Aslan Kadını
Aslan kadını da hemcinsleri gibi her erkeği delirme ve yıkılmanın kıyısına sürükleyebilir. Bunun nedeni sırf çok seçici olan zevki değil, daha çok bir erkeğe mutluluk verebilecek gibi gözükmemesidir. Nerede ne yapacağını tahmin edemezsiniz, sizi sıkıntılı durumlara sokmaktan hoşlandığını bile düşünebilirsiniz.

Bir Boğa ile Aslan arasında uyumlu ve uzun bir beraberlik olması için aralarında çok büyük bir aşk olması gerekir. Aslan kadını birisine gerçekten ilgi duyarsa, onu tutkularıyla mutlu edeceği yatak odasına götürür.

Birçok Aslan kadınının kariyer tutkunu olduklarını ve erkeklerin çoğuna bunu kabul etmenin kolay gelmediğini de düşünün. Ona geleceği paylaşacağınızı kabul ettirirseniz âşkından ve sempatisinden emin olabilirsiniz. Kendini düzeltmeyi istemez ve onu zaptetmek için yapılan her deneme başarısızlıkla sonuçlanır.

Boğa Erkeği - Başak Kadını
Bu burcun kadını sizden, birçok konuda onunla aynı yaşam görüşünü paylaşmanızı ister. Örneğin yaşamı hafife almaz, her konuda haklıdır, para biriktirir ve maddeleri gerçekçi bir gözle görür. Kendine güvenli ve haklarını iyi bilen bir insandır, koruyucu bir erkekten hoşlanmaz. Buna ihtiyacı da yoktur. Sorumluluk almaya alışıktır ve evlendikten sonra da bu değişmez. Bazen çok sabit fikirli ve tutkusuz olur. Ancak size âşık olursa, maske sinin arkasında neler taşıdığını öğrenirsizin.

Başaklar iyi gözlemcilerdir, onlardan zayıf noktalarınızı saklamaya çalışmayın. Çok dürüsttürler ve eşlerinden de bunu beklerler. Yalan, onu hayal kırıklığına uğratan ve bağışlayamayacağı tek şeydir. Çevrelerindeki herkesten dürüstlük beklerler. Karşılaştığınız her şeyde, özel olanlarda bile, dürüst olmayı öğrenmelisiniz. Bir Başağı hemen hemen kimse kandıramaz. Böyle manevraları hemen hisseder ve bundan çok rahatsız olur. İnsanların mükemmeli yakalama konusunda her zaman çok bilinçli olmadıklarını bilir ve kendi de farkında olmadan bunun için çabalar. Kötü sonuçların onu amacından saptırmasına izin vermez.

Boğa Erkeği - Terazi Kadını
Terazi kadını bir erkeğe hayatı çok rahatlıkla zorlaştırabilir. Bir gün sıcak ve içten aşkını ısrarla ifade ederken, bir başka gün sizi bir buzdağı gibi karşılayabilir. İnsan bunun, kendi hisleri mi, yoksa huy ve ya anlamsız bir ruh hali değişimi mi olduğunu bilemez. Her analizi boşa çıkarır. Onu keşfetme denemelerinden vazgeçmelisiniz. Onu, arkadaşları, zevkleri ve eğilimleriyle paylaşmaya hazır olmalısınız, ama yine de asla sadece sizin olmayacaktır. Bazıları bu iki burcun arasındaki bir ilişkinin uzun süremeyeceğini söylerler. Birçok ortak yönünüz olmasına rağmen, bu kadını kendinize bağlamak için çok şey vermeniz gerekir, bu da gerekli harçlık için çok çalışmak demektir. Öte yandan evlilikten sonra da işinden ayrılmaz, çünkü özel ilgi alanlarına yönelmek ister.

Boğa Erkeği - Akrep Kadını
İki burç da kendi yollarına gitme ye alışıktır ve bunu yaparlar. Mars ve Plüton'dan etkilenirler, bu onların duygularını dışavurumda kendilerini kontrol edemediklerini gösterir. Eğer hakimiyetini kaybeder ve zehrini size akıtırsa, tek yapabileceğiniz şey susmaktır. Güçlü duyguları yüzünden Akrep kadınları gizemli görünmeye meyillidirler, bazen bu yüzden gerçeklikle olan bağlarını kaybederler.

Bir Akrep kadınını kıskançlığın dan ve sahiplenme isteğinden vazgeçiremezsiniz. Bunlar bir ilişki için iyi özellikler değildir ve başlangıçtan itibaren ona doğru dürüst davranamazsanız, şansınız yok demektir, bunu hemen hisseder. Akrep kadını, birçok erkeği kendine çeker, dışarıdan çok cazip ve çekici görünen bir kadındır. Akrep kadını, her türden insanı hemen anlamasıyla kendini gösterir. Adeta insanın içini görür. Bu yüzden arkasından dolap çevirme fikrini hemen unutun. Böyle bir durumda aynısı başınıza gelecektir.

Boğa Erkeği - Yay Kadını
Yay kadını, Boğa erkeği için fazla ateşli ve daldan dala konan bir tiptir. Tam olarak nerede olduğunu asla bilemezsiniz. Son buluşmanızdan sonra görüşmediyseniz, herhangi bir yerde tatil yaptığını öğrenmeniz, alışılmadık bir şey olmayacaktır. Ama bunu ondan değil, iyi bir arkadaşından öğrenirsiniz. Sizden kesin bir dakiklik bekler, gecikmeniz gerektiğinde beş dakika bile beklemeyecektir. Yay kadını, işkadını dediğimiz tiplerdendir. Statüsünü yükseltmeye yaramayacak bir iş, onu uzun süre ilgilendirmez. Kendini size yakın hisseder, çünkü kendinize duyduğunuz güven ve bilginiz, onu şaşırtır. Genelde öğüt isteyeceği tipte bir erkeksiniz. Diplomasi Yaya göre değildir, genelde yanlış şeyi yanlış yerde söyler. Ama yine de Yay kadınında aradığınızı bulduğunuzu düşünüyorsanız, bu kararınızdan asla pişman olmayacaksınız.

Çocuklarınıza iyi bir anne olmayacağı açıktır, ama ilişkiniz asla kısa sürmeyecektir.

Boğa Erkeği - Oğlak Kadını
Çok ortak yönünüz var, onunla ilk karşılaşmanızda sanki çok önceden tanışıyormuşsunuz duygusuna kapılırsınız. Hiçbir şey bu ilişkiyi etkileyemez. Oğlak kadınının kullanmasını bildiği keskin bir zekâsı vardır. Bununla sadece kendi çevresinde değil, mesleki ve özel yaşamınızdaki ilgi ve eğilimlerinizde de kendine yer edinecektir. Paranın değerini bilmesine rağmen, paha biçilmez, güzel şeyleri alabilme gücüne değer verir. Zenginlik onun için çok da önemli değildir. Neşeli olmasına rağmen, bunun arkasında ciddi ve düşünceli bir doğası vardır. Derin, yoğun duygulara sahiptir. Çok pratik olmasına rağmen, yine de sizi yeni ve alışılmamış fikirlerle şaşırtacaktır. İkinize de rahat bir yuva ve mutlu bir aile yaşamı çok şey ifade eder. Kendini verme sanatının arkasında daha çok aşk anlayışı vardır. Bu fikre alışabilirseniz, sevgîsinden emin olabilirsiniz.

Boğa Erkeği - Kova Kadını
Kova kadını, sizin gibi makul ve pratik zekâlı bir erkeğe, yumuşak başlı ve esrarengiz gelecektir. Karmaşık yapısı sizi başlangıçta sihirli bir şekilde cezbeder ama siz onda neyi sevdiğinizi hiç bilemeyeceksiniz. Onun hayallerinin "mimar"ı olamazsınız ve olmak da istemezsiniz. Bu yüzden onu yere indirmeye çalışacaksınız ve kesinlikle başarılı olacaksınız. Bu kadına ayak uydurmak, bir Boğa erkeği için kolay değildir. Güveninizi sarsmamasına dikkat edin.

Sakın bazı hareketlerinin sizi utandırdığını fark ettirmeyin, yoksa sizi bu yolla kızdırmak, onu çok eğlendirecektir. En belirgin özelliklerinden biri de sınırsız yardımseverliğidir. Beklenen yardımı yapabilmek için bütün gücünü seferber edecektir. Kova kadınıyla ciddi bir ilişkiye girmeden önce uzun bir tanışma zamanı gereklidir. Bütün insanlar gibi sevilebilir yanları vardır, ama siz ve o birbirinize pek uymuyorsunuz.

Boğa Erkeği - Balık Kadını
Eğer Balık kadınının sıkıcı ruh çözümlemesinden ve şiddetli duygu fırtınalarından kurtulmayı başarırsanız, size çok uygun bir eş olacaktır. Çok romantik, aşk ve mutluluk özlemi içerisindedir ve sizin gibi prensip sahibi bir erkek arar. Canlılığınızdan hoşlanır ve işinizde de bunu devam ettirmenizi ister. Ama entrikalardan da sakınmaz. Bazen de kendi özel düş dünyasına kapanır. Ona "dikkat edecek" bir erkeğe ihtiyacı vardır. Çünkü düşüncesiz hareketlere meyillidir. Güzel şeylerden hoşlanır, bunlar onu mutlu eder ve hiç düşünmeden çok fazla para harcayabilir. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, iyi döşenmiş güzel bir eve son derece önem verir. Balık kadını, çocuklarını doğumlarından olgunluklarına kadar koruyan iyi bir annedir. Balık kadını sınırlandırılmaya dayanamaz. Bu duyguyu ona asla yaşatmamanızı ister. Çocukluğunda yoksun olduğu şeylere çocuklarının da alışmasını ister, ama bazen hedefi şaşırır.

Arası İyi Olduğu Burçlar
Çok iyi :
Başak, Oğlak

İyi :
İkizler, Yengeç, Balık, Koç Kötü: Kova, Aslan, Akrep

Ne iyi ne kötü :
Terazi, Yay

Sağlık Eğitim ve Mesleki Eğilimler
Boğa insanı, sağlıklı, aynı zaman da enerji doludur. Çok iri bir vücut yapısına, şaşılası bir bünyeye, direnç gücüne ve sabra sahip olmanız şaşırtıcı değildir. Siz normal birinin altından kalkamayacağı yükleri kaldırabilirsiniz.

Bu kuvvet bazen size zarar verir. Kendinizi iyi hissetmeniz nedeniyle, bazı rahatsızlık ve hastalıklara hiç önem vermezsiniz. Sağlığınızı kötü ye kullanma ve ciddi hastalık belirtilerini önemsememe yüzünden, tehlikeli durumlar yaşayabilirsiniz. Bir kere hastalanırsanz, neyse ki bu çok sık olmaz, iyileşmeniz uzun zaman alır. Boğa insanları, özellikle gırtlak bölgesinde olabilecek enfeksiyonlara karşı bağışıklık kazanamazlar. Bademcik iltihapları ve kulak ağrıları sizde sık sık görülür. Ama bunlarla ciddi bir şeklide ilgilenirseniz, her zaman bir boğa kadar sağlıklı olursunuz. Boğa erkekleri, zevkle ve çok fazla yemek yerler. Size bir öğüt; yemek yeme isteğinizi yenin, yüksek kalorili yiyeceklerden, yağ ve tuz dan kaçının. Bunlar kalp için zararlıdır. Bu duruma güçlü bir boğa bile dayanamaz. Hemen hemen bütün Boğaların fazla kilolarla savaşmalarının nedeni oburluklarıdır.

Boğaların, varis ve fazla kilo yüzünden ayak kemiklerinin deforme olması gibi bir durumda, çok fazla sebze ve meyve yemeleri gerekir. Ama maalesef bu öğütler, Boğanın bir kulağından girip diğerinden çıkar. Sağlığınıza dikkat etmemenin, çok kötü sonuçlandığını unutmayın. Yaşam koşullarınızda ani değişiklik, hava değişimi, alışılmamış bir yorgunluk veya yemek alışkanlıklarınızda bir değişiklik sonucu kendinizi iyi hissetmezseniz, daha da kötüsü hastalanırsanız, vücudunuz kendini değişen koşullara uydurmakta, diğer insanlara göre daha çok zorlanır. Yukarıdaki öğütlere uyarsanız, bu tür sağlık problemleriyle uğraşmazsınız.

Sizin gibi özeleştiri yapan akıllı bir insanın fark edeceği gibi, yaşamın her alanında yetenek sahibi olmak uzun zamanınızı alacaktır. Ama kafanıza koyduğunuz şeyi hayatınız boyunca unutmazsınız.

Sabrınız ve dürüstlüğünüz nedeniyle her şeyi çok yönlü olarak düşündükten sonra benimsersiniz ve herkes uzun zaman önce bundan vazgeçmiş olsa bile, siz devam edersiniz. Genelde alışılmamış ölçüde güç gereken işlerde, Boğa burcundan insanları görürüz. Kendinizi dayanılmaz gücünüzle gösterirsiniz. Diğer insanlara kolay gelen bazı şeyler için, sizin çok çalışmanız gerekebilir.

Uygun Meslekler
1. Toprak ve doğayla ilgili olarak yapacağı işler:

* Coğrafyacı, bahçe bakıcılığı, hayvan yetiştiriciliği ve çiçeklerle, bitki lerle ilgili her şey

2. Yapıyla ilgili işler:

* Mimar, müteahhit, boyacı, dııvar ustası

3. Güzel sanatlar:

* Resim, heykeltraşlık

4. Parayla ilgili meslekler:

* Bankacı, banka memuru, yatırım uzmanlığı, maliye müfettişi

İş Hayatı
Aslında, siz birçok mesleği benimseyebilirsiniz, sadece yapabildiğiniz için değil, istediğiniz için de. Ama devamlı değişiklikler gerektiren işlerde kendinizi pek iyi hissetmezsiniz. Size düzenli, planlı bir iş, daha kolay gelir. Sabır ve dürüstlük gibi özelliklerinize ters bir kariyer yapamazsınız. Ama kendi işinizde iyi bir yere gelirsiniz. Herkes tarafından saygı göreceğiniz bir yer, sizin için çok önemlidir. Meslek seçiminde Boğa için son derece tipik ne istediğinize karar vermeniz uzun zaman alır. Ama bir kere bu kararı verdiniz mi, bütün yeteneğinizi ve gücünüzü bu amaca yöneltirsiniz. Eğer işinizle duygusal bir bağ kurarsanız, kendinizi bu işe adayabilirsiniz, özellikle de mesleğiniz sevdiklerinizin iyiliği içinse. Boğa insanı çevresindekiler tarafından çok fazla tanınmaz, bunun sebebi ise dürüstlüğü ve mümkün olduğunca riske girmeme isteğidir, bu yüzden dikkafalılık ve konsantrasyon eksikliğiyle suçlanır. Boğa olarak, uzun vadede büyük bir şey yapmak istediğinizde, tersliklerin cesaretinizi kırmasına izin vermezsiniz.

Boğanın doğduğu an, hareket ve yeteneklerini etkiler. Bu yüzden Boğaları zanaatkarlıktan, halkla ilişkiler müdürlüğüne kadar çeşitli işler de görebilirsiniz.

Etiketler : fal, fallar, burç, burçlar, boğa, astroloji
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Morrigan; 7 Şubat 2007 13:30
Hi-LaL - avatarı
Hi-LaL
Ziyaretçi
9 Ekim 2006       Mesaj #2
Hi-LaL - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Kesinlikle konuşkan, çok sesli ve düşüncelerini açıkça belirten iyi bir dinleyicisiniz. Boğa insanlarının yaşam boyu savaşacakları bir eğilimleri vardır; zevkle ve çok fazla yerler, bu yüzden de fazla kilolarına karşı devamlı bir savaş içindedirler. Üstüne üstlük zaten iri bir vücut yapıları vardır. Bazıları, bir bira reklamını seyrederken bile kilo aldıklarını söylerler. Eğer dünyevi lezzetlerden, diğer ölümlülere göre daha fazla zevk alıyorsa, bunda Boğa insanının ne suçu olabilir ki?

Evet ! Evet! Burda kesinlikle beni anlatıyor Msn Angel Bence de "Benim ne suçum olabilir ki?"Msn Cool
Sponsorlu Bağlantılar
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Ekim 2006       Mesaj #3
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA BURCU 2006 YORUMUseparator
boga
BOĞA BURCU

2005 in yaz aylarından, özellikle Temmuz ayından sonra Boğa burcuna uğrayan Mars sayesinde, cesaretinizi ve cazibenizi tekrar keşfetmiştiniz. Ekim başında Aralık ortalarına kadar, negatif seyre ve istekleriniz ve öfkelerinizi bastırmak zorunda kalmanıza karşın hala Temmuz dan beri hissettiğiniz tazelik ve cesur hareketliliğinizi devam ettiriyorsunuz. Yine Temmuz sonunda Satürn ün Aslan burcunda konaklamış olmasından kaynaklı etkiyle aile efradında yoğun sorunlar baş göstermişti. Sorumluluk duygusunun, enerjinizin büyük bir kısmını emmiş olması, serbestinizin ve yaşam alanınızın kısıtlandığını düşünmüş olmanız da oldukça doğal…Ama yine de bununla birlikte diğer yandan iyimser tarafınızın da daha da baskın çıkıyor olması hayırlı bir gelişme olarak değerlendirilmeli. 21 Aralıktan sonra kişisel gelişim açısından son derece verimli bir döneme giriyorsunuz. Güneş,Oğlak burcuna girdiğinde ve özellikle 2006’nın ilk 20 günü boyunca siz Boğalar karşılaşacağınız fırsat zenginlikleri ve eğitimle ilgili konulara da oldukça heves duyacağınız bir dönemi başlatmış olacaksınız. Özellikle daha evvelinden planını ve programlarını yaptığınız ancak bir türlü fırsat bulamadığınız özellikle öğrenmek ve mesafe kat etmek adına atacağınız her adım size orta ve uzun vade de müthiş kazançlar sağlayacak. Yukarıda söz ettiğimiz Mars gezegeni ve bu gezegenin size yansıttığı güç veren enerji Şubat 20 sine dek devam edecek bu tarihten sonra gelirinizde gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Bununla birlikte kısmetleriniz yüklü ve sevindirici bir şekilde kapınızı çalacak. Yeni yılın baharından yaz ortalarına kadar iletişim trafiğiniz oldukça yoğun bir hal alacak. Buna kolaylıkla –özellikle yakın çevrelere – yapacağınız sık seyahatleri de eklememiz doğru olacak ve Boğalara iyi haber; “ Bu yıl dirençli ve şanslı bir yıl yakalayacaksınız!”
BOĞA ERKEĞİà Girişimci tarafları bu aralar oldukça kuvvetli seyredecek olan Boğa erkekleri aile büyüklerinden özellikle baba veya amca gibi aile büyüğü erkeklerden güç ve finansal destek elde edecekler. Bu bağlamda büyüklerinizin karşısında değil ama onların yanlarında olduğunuzu açık bir şekilde belli etmeniz gerekecek bu sayede hem deneyimlerinden hem de maddi desteklerinden istifade edebilecek fırsatı yakalayacaksınız. Bununla birlikte ve almak,yaşantınızı düzene sokmak ve evlilik birliği konusunda yoğun düşüncelere kapılıp bunları gerçekleştirme yoluna çıkacaksınız. Kariyeriniz ve girişimciliğiniz konu edilirse 2006 yılı sizin yılınız olacak.
BOĞA KADINIà Boğa erkeklerinde olduğu gibi ve kadınları için Venüs gezegeninin etkisiyle de evlilik teklifleriyle çok sık karşılaşacağınız bir döneme giriyorsunuz. İş yaşantınızla ilgili hedeflerinize ulaşmak bu yıl başında ve ortalarına dek çok kolay olacak. Yalnız bunun için, kendinizi yeterli hissetmediğiniz alanlarda iyileştirmeye ve kişisel gelişiminize daha fazla zaman ve efor sarf etmelisiniz. Arkadaş toplantılarınız ve samimi dostluklara zaman ayırmaya başladığınızda özellikle hemcinslerinizle- fikir ve hareket birliktelikleri de uzun süredir eksikliğinizi duyumsadığınız boşlukları dolduracak. Diğer yandan ailenize de ayırdığınız zaman size manevi huzur sağlayacak başka bir anahtar…
İŞ VE PARAà Aile büyüklerinden ve otoriteden kaynak bulan kısıtlayıcı etkileri yumuşatmaya çalışmalısınız. Bu yıl başından itibaren, kariyerinizde oldukça olumu ve özgün bir sıçrayış gerçekleştirme şansınız doğacak. Serbest çalışanlar ve özel sektördekiler, üzerinde çalıştıkları ürünler ve projeler için talebin nereden ve ne nitelikte geldiği sorularını kendilerine sormalılar. Buna müteakip güçlü maddi kazançlar elde edecekler. Team –work
( ekip çalışması) hem maddi hem de manevi yükselme getirecek. Terfi etmeniz hayal olmaktan çıkacak…
AŞKà Zaten evli olan Boğalar eşleriyle bir hareket edip ev almak yada birlikte bir işin başına geçmeyi arzu edip, planlarını bu yöne kaydırmaları mümkün. Böylesi bir atak, birbirlerine besledikleri aşkı güçlendirecek. Bekar Boğalar yakınlarının protestolarına karşın duydukları güçlü aşk hislerinden dolayı evlenip yuva kurmaya yönelecekler ve bunu başaracaklar. Gizli kapaklı evlilik planlarınızı tamamıyla aklınızdan çıkarmalı bunu olabildiğince aleni bir şekilde gerçekleştirmelisiniz.
SAĞLIKà Kilolu Boğalar için, disiplinli ve harfiyen uygulanmaya konmuş bir diyet programı onların yüzünü güldürecek. Kendi sağlıkları oldukça iyi görünmekte.Ancak aile büyüklerinin yada yaşlı akrabaların bakımlarını üstlenmek durumunda kalabilirler.Bu yakınlarıyla ilgili uzun sürecek tedaviler söz konusu olabilir. Boğalar güçlü ve sağlıklı beden yapılarından dolayı hastalıklara pek meyilli bir portre çizmeseler de kış mevsiminin ve onun getirdiği sorunlara karşı tedbirlerini almalılar.
ŞANLI TARİHLER à Mars gezegeninin 2005 yılı yazından bu yana aldığınız etkilerinden dolayı yeni yıla oldukça güçlü ve zinde girecek fırsatınız bulunmakta. 2006 yılının ilk iki ayı boyunca cesur girişimlerde bulunabilir ve başarı çıtanızı oldukça yükseltme şansına sahipsiniz. Koç burcunun ikinci onluk dönemi ve mayıs ayının ilk 10 günü arası sevindirici haberleriniz ardı ardına gelecektir. Fiziksel çekiciliğiniz bu dönemde ön planda olacak ve bol para kazançlarının akışını sağlayacaksınız.
RİSKLİ TARİHLER à 2006 yılının Mart ayının ilk on günü balık burcunun yoğun zamanında kariyerinize leke getirecek polemiklerden uzak durmalısınız. Bu sayede hayal kırıklıklarının da önünü kesmiş olacaksınız. Haziran ayının son 20 günü evinizde büyük sarfiyat gerektirecek kazalar yaşama riskiniz görülüyor. Özellikle elektrikli cihazlar ile ilgili ihmalkarlıklar yangın riskini düşündürüyor. Ailenizle ilgili şeyleri bir sır olarak tutup dışarısıyla paylaşmamanız tam yerinde olur!

Diğer Burçlarla İlişkisi
Boga ve Koç
Boga insani ise Koç'un firtinali hayatinda sakin bir liman gibidir. Koç mücadeleci yapisi ile zorluklarin üstesinden gelse de bazen yorulur. Sizin sakinlestirici ses tonunuz ve yumusak oksayislariniz ona iyi gelecektir.


Boga ve Boga

Boga burçlari çok sadiktir ve asklari ömür boyu sürebilir. Sahiplenicidirler ve ayni sekilde güvenebilecekleri bir ese çok deger verirler. Bu iliskide aldatma olmayacak ve birbirinize çok saygi duyacaksiniz.



Boga ve Ikizler
Boga'dan sonra gelen Ikizler ise onun eksiklerini tamamlar. Ikizler burcu, sizin karar verirken çok uzun zaman düsündügünüzü ve bu yüzden önünüze çikan firsatlari kaçirdiginizi, fazla tedbirli oldugunuz için de hayallerinizi gerçeklesemediginizi bilir.

Boga ve Yengeç
Bir Boga olarak, Yengeç sevgilinizle bahçenizde yetistirdiginiz yesillik ve çiçeklerden toplamak istersiniz. Yengeç insani ise sevgisini birbirinden lezzetli yemekler pisirerek gösterecektir. Ikinizde bu durumdan mutlu olursunuz.

Boga ve Aslan

Aslan ile benzer yönleriniz çoktur. Ikinizde sik bir restoranda yemek yemek, ilginç partilere, kültürel aktivitelere katilmak, güzel bir eve sahip olmak gibi hayatin ince, güzel, seçkin seylerinden zevk alirsiniz.


Boga ve Basak
Eger bir Basak burcuna ilgi duyuyorsaniz ona siki sarilin. Ikinizde benzer seyler isteyen toprak burçlarisiniz. Birlikte çaliskan, üretken bir hayatiniz, bankada yeterli paraniz, kültürel aktivitelere ayiracak zamaniniz olur.

Boga ve Terazi

Bir Terazi'ye asik oldunuzsa onu ne kadar çok konusmayi sevdiginizi anlamissinizdir. Her konuda tartismak, fikir alisverisinde bulunmak ister. Mantikli, sagduyulu Boga ise Terazi'nin baslattigi bu fikir tartismalarini lüzumsuz bulur.



Boga ve Akrep

Boga ile Akrep beraberligi çok güçlü bir karisimdir. Ikinizin de güçlü arzulari, fikirleri var ve çok kararlisiniz. Hiç bir seyi hafife almazsiniz. Akrep sevgilinizin ilk tanistiginiz an ne kadar etkileyici oldugunu fark etmissinizdir.


Boga ve Yay

Yay burcuna asik olduysaniz bu beraberligin çok tatli ve kolay olacagini zannetmeyin. Boga burcu olarak doganiza aykiri ama bu konuda yapmaniz gereken çok is var.

Boga iyi kazanan biri oldugu için Yay'in bu istegini ve harcamalarini karsilayabilir.


Boga ve Oglak

Boga ile Oglak mutlu olabilir mi acaba? Hem de çok! Ikinizde toprak elementi oldugunuz için sadece sezgilerinizle bile birbirinizi anlayabilirsiniz.
Oglak size ilham verecek ve örnek olacaktir. Hirsli oglak vadide dolasmakla tatmin olmaz, daglarin en tepesine tirmanmalidir.


Boga ve Kova
Kova dogustan asi ruhludur ve aliskanliklara karsi çikar.Siz toplum disinda kalmak istemez ve toplum tarafindan onaylanmak istersiniz., bu ise Kova'nin umurunda bile degildir. Kova'nin görevi süre gelen düzenleri daha iyisi ve yenisi ile degistirmektir.

Boga ve Balik

Balik burcu Boga için bir çok sebepten çok iyi bir es olabilir. Balik sevgiliniz hassas, romantik, ince ruhlu ve fedakardir. Balik sizi sinemaya, konsere, sergiye ve diger kültürel faaliyetlere götürecektir
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
29 Ekim 2006       Mesaj #4
kambis - avatarı
Ziyaretçi
3dwallpapersfromwwwmetavl1
kambis - avatarı
kambis
Ziyaretçi
2 Kasım 2006       Mesaj #5
kambis - avatarı
Ziyaretçi
BOĞA
21 Nisan - 21 Mayıs


OCAK 2006
Burcunuz 6. evde, tembel olabilirsiniz ve Venüs de 2. evde. Olaylar üzerinize biraz peşpeşe geliyor. Bu yoğunluk yüzünden detaylara dikkat sarfetmekte zorlanıyorsunuz fakat aslında iyi idare ediyorsunuz. Konsantrasyonunuzu ve temponuzu bozmadan biraz daha direnin.

Önünüzde dönecek birkaç köşe kaldı ve herbirinin ardında, mutlu sona yaklaştığınıza dair işaretler bulunuyor.

Onlarla karşılaşmak sizi rahatlatacak, gücünüzü ve ümedinizi tazeleycek. Aşk hayatınızda tercihlerinizi gözden geçirin ve seçimlerinizi dikkatle yapın.

Uzun süredir düşman veya belki de rakip bellediğiniz birisinden göreceğiniz şaşırtıcı jest ve anlayış sizi mutlu edecek. Herkesin dış görünüş ve topluluk içi tavırlarıyla değerlendirilmemesi gerektiğini size bir kez daha hatırlatacak.

Size ihtiyacı olan bir dostunuzu da ihmal etmeyin ve ona kulak vermeye özen gösterin. Aslında bu işe ayıracağınız zaman, sizi biraz olsun iş sorunlarından uzaklaştıracak. Gelelim ayın açılarına; bunlar biraz sorunlu, Mars, Jüpiter'le zıt, yanısıra da Satürn ve Neptün'le sert konumda. Yani olayların kendi yöntemleriniz ile gelişmesini istersiniz veya bir şeyleri üzerine almaktan çekinir bir yapıdasınız.

Zevk için yaşarsınız ve aşırı davranışlarınız vardır.

Olumsuz olayları kabul etmekte güçlük çekersiniz. Acelecesiniz, başkalarının paralarını rahat ve müsrifce harcayabilirsiniz.

Şansınız size yardımcıdır fakat spekülasyon ve borsa oyunlarda kaybedebilirsiniz. Aşırı hırslı ve dürüst olmayan birisi olabilirsiniz. Ortak ve eş seçiminde dikkatli olmalısınız. Fazla düşünmeden ve organize olmadan yeni atılımlara girebilirsiniz.

Mizah gücünüz iyi olabilir fakat bu bazen patavatsızlıkla da sonuçlanabilir. Hırslısınız fakat bir işi bitirmeyi başkasına bırakabilirsiniz. Neptün etkisinde bazı çabalarınız ödüllendirilmez ya da sonuçsuz kalabilir. Organizasyonsuzluk ve motivasyon yoksulluğundan dolayı karmaşalar yaşayabilirsiniz. Alaycı veya kurnaz davranışlarınız olabilir, dikkat edin.


ŞUBAT 2006
Burcunuz 6. evde, sosyal statünüzde düşüş olması riskiyle karşı karşıya kaldığınızı hissediyorsunuz ve bu karamsar düşünce de ilişkilerinizde elinizi kolunuzu bağlıyor.

Tutulup kalmak yerine düşünerek hareket etmeyi ve bu şekilde davranışlarınızı örnek hale getirmeyi denerseniz, belki de kaybettiğinizi düşündüğünüz itibarınızın ellerinizden kayıp gitmediğini farkedeceksiniz.

Henüz size bu zamanı sağlayacak kadar krediniz var dostlarınız nezdinde. Her zaman güvenilir bir dost olduğunuz ve karşınızda aynı konuma koyduğunuz arkadaşlarınız, sizden o kadar da kolay vazgeçmeyeceklerdir.

Siz dedikodulara, söylentilere fazla kulak asmayın ve iyi olduğunu herkesin kabul ettiği kalbinizden konuşmaya devam etmelisiniz. Alışveriş yapmanın, duyarsızca ve umarsızca para harcamanı zamanı değil. Bu aralar dış görünüşünüz yakın çevrenizdekileri pek fazla ilgilendirmiyor.

Mars, Jüpiter'le hala zıt ama Neptün'le birleşiyor. Öyleyse fiziksel cazibeniz yüksek ama kendinize güveniniz az. Yüksek seviyedeki ruhsal enerjinizi okült konularda kullanabilirsiniz. Kendinize özgün düşleriniz vardır. Makul olmayan eylemler yapmayın ve hatalı yargılardan kaçının.

Basit şeylerden tatmin olmanız oldukça zordur,bazen aşağılık kompleksi duyabilirisiniz ya da duygularınızı kontrol edememeniz sizi zor durumlara düşürebilir. Anlaşamadığınız kimselere düşmanlık beslemeniz de olasıdır.


MART 2006
Sakin bir ay daha... Burcunuz 4. evde ve Venüs Oğlak'da. Sakin bir ruh haliyle bir süredir kendinize bir düzen kurmuş gibisiniz fakat başkalarının omuzlarına yük bindirmekte olduğunuzu unutuyorsunuz.

Fakat sizi taşıyanlar her an bunun farkındalar. Aslında benzer bir hayatı tamamen kendi ayaklarınız üzerinde durarak yaşayabilmeniz de mümkün.

Bu düzeni kurmak, taşları yerli yerine koyup düğmeye basmak o kadar da zor değil. Haydi, silkinin ve pozitif bir değişim dalgasının hayatınıza girmesine, ufuklarınızı genişletmesine izin verin. Çevrenizdeki olay ve kişileri yeni bir gözle görmeye başlarsanız, size çok faydası dokunacak yepyeni deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Bu tip radikal değişikliklere girişmek kişiye, içinde bulunduğu düzen, alıştığı rutin içinde zor ve zahmetli gelebilir fakat taze bir gayretlere dalgalara karşı hamle yaptıktan sonra dönüp geriye baktığınızda, kendinizi siyah beyaz bir film izler gibi hissedecek ve bulunduğunuz konumdan ötürü memnuniyet duyacaksınız.

Yaratıcılık ve stres, zihninizde dengeli şekilde güçlenmiş durumda.

Bunun sebebini, gelişen olaylar sebebiyle, bu iki yönünüzün birbirini besler şekilde etkilenmeleri. Ve bu durumunuz, mesleki faaliyetleriniz açısından limitlerinizi zorlayabileceğiniz, aşabileceğiniz noktalara getirecek sizi.

Fakat gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kontrol altına tutabildiğiniz ve çok da aşırı olmayan bir gerginlik, üreticiliğinizi ve çalışma temponuzu daha üst seviyelere çıkartacaktır.

Yine de işle ilgili bu tansiyonu özel yaşamınıza mümkün olduğunca yansıtmamaya dikkat gösterin.


NİSAN 2006
Burcunuz 4. evde ve Venüs 12. evde, Ay 3, evden geçiyor. Üzerinizdeki uyuşukluğu atacak ve günlük hayatınıza dinamizm kazandıracak gelişmelerle yüzleşeceksiniz. Artık sıkılmaya paydos.

Değişiklikler zinciri ruh halinizi de olumlu yönde etkileyecek ve hem kendiniz, hem de yakınlarınız için faydalı şeyler yapma isteğiyle dolup taşacaksınız. Yani, bu aralar pek sık görülen bahar yorgunluğundan eser yok sizde. Ayrıca, bu aralar hakettiğinizden daha fazla destek ve takdir göreceksiniz.

Layıkıyla sona erdirilmiş bir işle ilgili olarak ödüllendirildiğinizde, size, bu noktaya gelmenizi sağlayan olanakları yaratan kimselere teşekkür etmeyi unutmamalısınız.

Diğer yandan, zorlukla üstesinden gelinmiş işleri becerenleri takdir etmekten kaçınmamanız, onlar üzerinde pozitif etkiler uyandırıyor ve bu şekilde siz de yeni dostlar kazanma yolunda ilerliyorsunuz.

İyi giden şansınızdan mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Yalnız olmanızda fayda var. İçinde bulunduğunuz ruh halini herkes analiz edemeyebilir ve gereksiz konuşmalarla sizi oyalarken aynı zamanda yorabilir.

Üstelik, tek başınıza geçireceğiniz zamanı nerede ve nasıl harcayacağınıza dair en isabetli ve sağlıklı kararı da, tek başınıza verebilirsiniz.

Böylece kendinizi, uzun süredir özlemini çektiğiniz özgürlük duygusuna da tamamen teslim edebilirsiniz.


MAYIS 2006
Kendinizi olayların akışına bırakarak yaşamalısınız. Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kısa bir aradan kimseye ve hiç bir işe zarar gelmez.

Eğer şehir dışına gidemiyorsanız bile bu küçük tatili zihninizde mutlaka gerçekleştirin.

Spesifik şeyleri düşünmeden dolaştığınızda, çevrenize baktığınızda, aklınızın yeniden yapılanma sürecine girdiğini ve zihin gücünüzün tazelendiğini hissedeceksiniz.

Zamanınızı, daha harcamadan öylesine dolduruyorsunuz, kendinize dinlenme fırsatı tanımadan öyle yoğun bir programın altına giriyorsunuz ki, öncekini nasıl bitirdiğinizi ve sonrakini nasıl halledeceğinize kafa yormakta, elinizdeki maddeyle hakkını vererek ilgilenemiyor, konsantre olamıyorsunuz. İş hayatınızda yeni düzenlemelere ve yepyeni bir anlayış içeren bir çalışma programına ihtiyacınız var.

Eğer böyle bir sistemi oluşturacak ve kendinizi buna adapte edecek kadar enerjiniz olduğunu düşünmüyorsanız, yardım istemekten çekinmemelisiniz. İhmale gelmeyecek bir konu.

bbb Ve açılar; Güneş Mars'la olumlu, Jüpiter'le zıt ve Satürn'le sert konumda. Fırsatlar kendiliğinden doğmuyorsa onları siz yaratın.

Jüpiter etkisinde olabildiğinden fazlasına söz vermeye eğilimlisiniz ve bunu yapanlarla da sık sık karşılaşacaksınız. Ulaşılması güç amaçlar gütmeyin. insanlara karşı fazlasıyla iyimser ve heyecanlısınız.

Tutabileceğinizden fazlasını söz vermeniz isminizin kötüye çıkmasına neden olabilir. İnsanlara kendi dinsel veya dünya görüşünüzü empoze etme isteğinizden dolayı itici gelebilir ve onları sinirlendirebilirsiniz. İlişkide olduğunuz veya beraberinizdeki insandan gerçekleşmesi imkansız ya da gerçeklerden uzak isteklerde bulunmayın.

Kendinizi beğenmiş tavırlardan vazgeçmelisiniz.

Engelleri idare etmeyi öğrendiğiniz zaman başarı size kendiliğinden gelecektir.

Amaçlarınızda başarılı olmanızı sağlayacak olaylar ve nesneler için genellikle hırslı ve hazırsınız.


HAZİRAN 2006
Bu ay burcunuz yükseliyor. Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız ve anlayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Eğer detaylarla ilgilenip daha dikkatli olabilirseniz bu ufak ayrıntıyı yakalayıp bu sayede çok olumlu gelişmeler kaydedebilir ve istediklerinizi kısa sürede elde edebilirsiniz. Mükemmel bir psikolojik denge içindesiniz fakat aynı zamanda aşırı etkilenebilir durumdasınız.

Basit ve sizden çok uzak olan olaylar bile sizi etkileyebilir. Bu ay sizin için güzel sürprizler, değişiklikler, yenilikler ve yolculuklar dönemidir.

Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir. Bugünlerde elinizdeki birtakım işleri tekrar gözden geçirmeniz için çok uygun bir dönem olabilir.

Bunu yaptıktan sonra daha rahat bir çalışma ortamı içinde olacaksınız.

Ve bu ay Venüs açılarımız var ama sorunlu açılar, Mars ve Satürn'le sert, Jüpiter'le zıt etkiler oluşmakta. Sosyal sıkıntılar olabilir.

Aşk maceralarınız herşeyden üstün olabilir.

Atılgan ve cesur olmaya eğilimlisiniz. Satürn etkisinde, etrafınızdakiler size bonkör olmayabilirler ya da cömertliklerinizden dolayı mali borçlarınız çabuk ve sık oluşur veya başkaları tarafından yapılmış borçlardan sorumlu olursunuz.

Jüpiter etkisinde, yaşamınızın kendi arzularınız doğrultusunda olmasını istersiniz.

Olumsuz hissettiğiniz durumlarda kendinizi sunmanız zordur o Zorluklarla karşılaşmaya isteksizsiniz.


TEMMUZ 2006
İşinizdeki gelişmeler biraz da sizin tutarlı olmanıza bağlı. Bulunduğunuz ortamdan kaçıp gitmek isteyebilirsiniz.

Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız. Çevrenize yabancılaşabilir, bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Bazı sert ve ani meyilleriniz olabilir. Bu etkiler, sizde olmadık cinsel maceralar yaşamak şeklinde ortaya çıkabilir.

b Olmadık kimselerle beraberlik kurabilir ve bu etki geçtikten sonra da pişman olabilirsiniz.

Eş veya sevgilinizi aldatma istekleri duyabilir ya da onu aşırı kıskanabilirsiniz. Ayrıca kırıp dökmeye meyillisiniz. Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz. Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlarla birtakım iletişim güçlükleriniz olabilir Aynı zamanda kullandığınız elektronik eşyalarda bozulma gibi. Problemler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Bu tür sorunlarınızı yakın bir dostunuzla paylaşmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz. 0 sizi çok seviyor ve sizinle olan ilişkisinden aslında çok memnun ama aynı zamanda da sizden kaynaklanan problemler nedeniyle bir hayli üzülüyor. Eğer kendinizi toparlamazsanız kaçıp gidecek.

Bu nedenle olası birtakım gerginliklerin fazla üzerinde durmadan sakin olmaya çalışırsanız gereksiz tartışmalardan uzak kalmış olursunuz. 17-18 Temmuz arasındaki Mars-Uranüs transiti sizin için önemli olabilir;

Yüksek başarı gücü gösterebilirsiniz, özgürlük dürtünüz ön plana çıkacaktır, olaylara ve kişilere boyun eğmiyorsunuz. Çabuk karar verebilir, değişiklikler yapabilirsiniz, sürprizler olabilir. Uyarılardan yararlanabilirsiniz.

Bunların içinde en önemlisi veya dikkat çekici olanı ayın ilk iki haftası içinde kendinizi çok fazla özgür hissetmeniz olacak.

Daha önceleri çok doğal gelen bazı konularda, kendinizi baskıaltında gibi hissedebilirsiniz.

Ama bu duygunuz gerçek olmayacaktır,bu nedenle bu geçici etkiye kanmamalısınız...


AĞUSTOS 2006
Bu ay pek hareket yok gibi... Sosyal ilişkileriniz yoğun ve başarılı. Bu ay önemli şeyler satın alabilir veya mal sahibi olabilirsiniz.

Bununla beraber alışveriş türü şeylerin pek hayırlı gitmeyeceğini de unutmayın. İnsanlarla uyumlu ekip çalışmaları yapabilir, yeni kimselerle tanışıp, faydalı dostluklar kurabilirsiniz.

Yarım kalan işlerinizi bitirme gayret ve istekleri içinde olabilirsiniz.

Kafanız biraz karışık olabilir fakat daha istikrarlı kararlar verebilir, olayların tutarsız taraflarını görebilirsiniz.

Hoşunuza gidecek bir tatile çıkabilir ya da dinlenme dönemi yaşayabilirsiniz.

Bugünlerde romantizm size hakim olabilir. Şayet yalnızsanız birisine aşık olabilirsiniz.

Böyle bir durumda da karşılık görmeniz ihtimali oldukça yüksektir. Çevrenizde nazik ve anlayışlı kimselerin olması olasıdır.


EYLÜL 2006
Hareketsizlik sürüyor. Eğer resmi daireler, bankalar ya da işvereninizle ilgili sorunlarınız varsa bunların bu ay çorap söküğü gibi gittiğini görebilirsiniz.

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi güzel ve uyumlu bir hale getirmeyi başarıyorsunuz.

Her ne kadar işlerinizin yoğunluğu nedeniyle özel hayatınıza ayıracak pek fazla vaktiniz olmasa bile sevdiğiniz kişi size gereken anlayış ve desteği sağlayacak olgunluğa sahip bir insan olduğu için oldukça şanslısınız.

Siz de sevdiğinizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine daha olumlu bir yaklaşım içinde olacaksınız.

Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.


EKİM 2006
Burcunuz 9. evde. Sosyal, duygusal, ailesel ve mesleki, kısaca her türlü ilişki geliştirmek ve insanlarla anlaşabilmek için en uygun durumdasınız. Fakat gene de en fazla vurgulayan konu cinselliktir.

Bu dönemde değişik cinsel deneyimler yaşayabilir, yalnız bir insansanız değişik kimselerle ilişkiye girebilirsiniz. Kısacası bu konuda karşınıza ummadığınız kadar fırsat çıkabilir.

Sabrınız ve irade gücünüz oldukça yüksek. Bunların sayesinde sadece iş konularınızı değil şayet varsa bozuk giden duygusal ilişkilerinizi veya evliliğinizi bile düzeltebilirsiniz.

Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya uygun bir dönemdesiniz. Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Bozuk giden işleriniz varsa bu ay onların düzelddiklerini görmeniz olasıdır. Özellikle iş ve para konularında çok güçlüsünüz. Oldukça uğraştırıcı bir gün geçirebilirsiniz.

Kurmak istediğiniz bir ilişki yavaş ilerleyebilir fakat sonuç alırsınız. Eğer siz bir erkekseniz çevrenizde size değer veren kadınlar bulunabilir.

Gerek sosyal ilişkilerinizi gerek duygusal ilişkilerinizi çok akıcı ve verimli yürütebilirsiniz.


KASIM 2006
Çok önem verdiğiniz bir girişim için fırsat doğacak ve gelişen bir proje hızla gerçek haline dönüşecek. Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Bozuk giden işleriniz varsa onların düzeldiklerini görmeniz olasıdır. Özellikle iş ve para konularında çok güçlüsünüz. Oldukça uğraştırıcı bir gün geçirebilirsiniz.

Kurmak istediğiniz bir ilişki yavaş ilerleyebilir fakat sonuç alırsınız. Eğer siz bir erkekseniz çevrenizde size değer veren kadınlar bulunabilir.

Gerek sosyal ilişkilerinizi gerek duygusal ilişkilerinizi çok akıcı ve verimli yürütebilirsiniz.

Şayet kadınsanız gene şanslı ve iyi durumdasınız fakat şansınız cinsel alandan çok sosyal alanlarda, para ve eğlenceli toplantılar açısındandır.

Zaten bu ay sevdiğinizle daha rahat itetişim kurabileceksiniz.

Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.


ARALIK 2006
Alışılmıştan daha gayretli, çalışkan ve enerjiksiniz. Sizin için, sizden daha güçlü olanlara karşı mücadele verme ve başarı kazanma günü olabilir. Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Asabi dengenizi korursanız kazançlı çıkarsınız.

Şayet maddi sıkıntınız varsa eski bir dostunuz size yardımcı olacaktır.

Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır. Size zevk ve heyecan verecek şeylerle uğraşabilir ve bazı sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Siz bir kadınsanız istediğiniz veya birlikte olduğunuz ya da bir rakibenize karşı kesin bir zafer kazanacaksınız. Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz. Ayrıca yakın akraba ziyaretleri ve bazı kutlamalar bu dönemde gündemde olacaktır. Çekiciliğinizin bir hayli yoğun olduğunu söyleyebiliriz.

Özel bir macera yaşamayı istiyorsanız, harekete geçmeniz yeterli olacaktır.

Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz. Fazla girişken ve ukala olmamakla birlikte, gizemli ve mistik bir havaya bürünebilirsiniz.

recruit87 - avatarı
recruit87
Ziyaretçi
2 Kasım 2006       Mesaj #6
recruit87 - avatarı
Ziyaretçi
boga
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
11 Kasım 2006       Mesaj #7
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Boğa GÜNLÜK FAL
Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp sevdiğinizle tartışmayın. Nasıl olsa herşey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Böbreklerinize dikkat.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
boga1

Yönetici gezegeniniz: Venüs (Güzellik, sevgi ve güzel sanatları temsil eder)
Grubunuz: Toprak, negatif
Burcunuzun cinsiyeti: Dişi
Üstün yeteneğiniz: Sıcakkanlı olmak ve istediğini bilmek
Özelliğiniz: Dost ruh ve koruyuculuk
Emeliniz: Devamlı ileri atılım
Amacınız: Mal, mülk, lüks ve büyük servet sahibi olmak
Yenmeniz gereken huyunuz: Alınganlık, küsmek, lüks özlemi ve bencillik
Olası hastalıklarınız: Boğaz, boyun ve hormon hastalıkları


21.04 - 30.04Boğa burcunun ilk on gününde doğan ve Boğa burcu ile Venüs etkisindeki kişiler rahatlarına düşkün, risk almaktan hoşlanmayan, sanat ve müzik alanlarında yetenekli, eğlenmekten, güzel vakit harcamaktan hoşlanan kişilerdir. Yavaş fakat kararlı ve çok çalışırlar.01.05 - 10.05Boğa burcunun ikinci on gününde doğan ve Başak burcu ile Merkür etkisindeki kişiler tüm Boğa'lar gibi paraya önem verirler. Ancak diğerlerine oranla daha dikkatli, hesaplı ve planlı hareket ederler.
11.05 - 20.05Boğa burcunun üçüncü on gününde doğan ve Oğlak burcu ile Satürn etkisindeki kişiler tutkulu, planlı ve programlı, daha çok maddi ve manevi güvenlikleri için mücadele eden kişilerdir. Boğa ve Oğlak burçlarının etkisi ile inatçılıkları yüksektir.

Boğa, varlığıyla dünyaya renk ve zenginlik katan, umudun burcudur. Boğasız bir burçlar çemberi düşünülemez. Sabırlı, sorumluluk sahibi Boğa, burçlar içinde en insancıl ve sıcakkanlı olanıdır. Doğa ona bütün insancıl davranışları bahşetmiştir. Boğa insanı, ruhsal varlığına olduğu kadar, maddesel varlığına da bağlıdır. Burç, aşkın yıldızı olan Venüs tarafından yönetilir.

Gezegenin etkisi, onun sanatsal başarılarından çok, sanat eserlerinin hem maddi hem manevi değerlerini tahmin ve takdir edebilme gücünde görülür. Sanatla sadece manevi olarak ilgilenmekle kalmaz, herhangi bir sanat eserini kendi koleksiyonunda görmekten büyük zevk alır.

Doğayı seversiniz; boş zamanlarınızı balık avlayarak veya dolaşarak geçirirsiniz. Bu sizin doğaya ve toprağa bağlılığınızı gösterir. Bu yüzden ani değişikliklerin meslek ve özel yaşamınızda dengenizi bozması şaşırtıcı değildir. Yer değiştirdikten sonra kendinizi yeniden huzurlu hissetmeniz zaman alır. Kendinizi her şeyin sonsuza kadar süreceğine inandırırsınız. Bunun sebebi ise, güven ve dayanışma isteğinizdir. Size göre bunlar her değişimde tehdit altındadır. Siz bir sabır, istikrar ve dayanıklılık örneğisiniz. Başkaları bir şeyden uçar gibi kaçarken, siz dayanırsınız ve ellerinizdekileri koruyup saklarsınız. Etrafınızdakileri her şey tuz buz olsa bile, siz onları toplayıp tekrar bir araya getirebilecek yapıda bir insansınız.

Diğer yandan da dış çevreye çok zor uyum sağlarsınız ve bundan dolayı kuralları kesin olan işleri seversiniz. Ama bu, çeşitli teşebbüslerde bulunmayacağınız anlamına gelmez. Kritik durumlarda cesaretini ilk kaybeden siz olmazsınız. Koruma iç güdünüzün güçlü olduğu aşikardır. Böyle durumlarda varlığınızı ve malınızı korumak için alışılmadık ölçüde güç ve irade gösterebilirsiniz.

Boğa insanı, mantığından çok duyguları tarafından yönetilir. Bu nedenle tahminen okulda “ezber dersleri”nde diğerlerine yetişmek için zorluk çekmiştiniz. Büyük başarıları, sadece kendinizi bir şeye duygusal olarak bağlı hissettiğinizde kazanırsınız. Bu duygu eksik olursa, konuya olan ilginiz de hemen dağılır.

Çocukluktan itibaren sevgi ve aşırı ilgiye ihtiyacınız vardır. Bu yetişkin olduğunuz zaman bile bastıramadığınız bir içgüdüdür. Bu karşı cinse olan bağlılığınız için de geçerlidir. Onlar sizi çeker, ama yine de ilk adımı atan siz olmazsınız. Kendinizi hareketli bir dış dünyaya bırakırsınız. Buda sizi çoğunlukla istenen başarıya götürür. Ara sıra arkadaşlarınızı beklenmedik ataklarla şaşırtmanız, şimdiye kadar söylenenlerin bir inkarı değildir.

Boğa genelde sabit fikirlileri temsil eder ve hayatı değişmez bir siyah beyaz resim gibi görür. Aynı zamanda yakın çevresindeki insanlarla birlikteyken anlaşmaya daha yatkındır. Siyah ve beyazın yanı sıra gri tonlarında olduğunu görmeye çalışmalısınız. Eğer ara sıra pes etmeyi öğrenirseniz, hayatınız kolaylaşacaktır. Bunun yanında dayanıklılık ve sabrınız, başarınızın temelidir. “Devamlı akan damlalar taşı deler.” Atasözünde olduğu gibi, başarılı olmanız, yükselmenizin anlık olmamasına bağlıdır.

Finansal kararlarda çok dikkatlisinizdir ve her riski önceden hesaplarsınız. Sizi sevmeyen biri, size cimri bile diyebilir. Bunun sebebi hayatın her döneminde, biriktirdiklerinizle ayakta kalmayı istemenizdir.

Boğa erkeği, manevi olan her şeye bağlı olmasına rağmen, bir kadının bütün entelektüel yanını ortaya koymasına çok da değer vermez. Bu durumda kadın erkeğin kayıtsızlığını ifade eden soğuk bakışlara maruz kalır. Bu noktada, Boğa kadını da Boğa erkeğine çok benzer.

Akıllı insanlarla sohbet etmeyi sevmesine rağmen, filozofu oynayan bir adamın Boğa kadını karşısında hiç şansı yoktur. Kadın ya da erkek olsun, bir Boğa bütün insanlara, istediklerini yapma hakkı tanır, karşısındaki insanın bir serseri, bilim adamı veya çöpçü olması fark etmez.

Kendisine de kendini ortaya koyma hakkı tanır ve çok belirgin olan eşitlik sayesinde diğerlerine de bu hakkı verir. Bu bazen garip tiplerle arkadaş olmanıza yol açar. Beraber olmaya katlanamadığınız kişiye bunu hissettirir ve onu aranıza almazsınız. Buradan da dürüst yapınız anlaşılabilir.

Boğalar fiziksel olarak çok çekicidirler ve doğanın bu hediyesinin bilincindedirler. Bakımlı görünmeye büyük özen gösterirsiniz. Sizin için kendinize bakmak çok anlamlı bir iştir. Anlamlılık ve anlamlı ifade, size başkalarından daha çok şey ifade eder. Kendinizi göstermek için yaptığınız hareketlerin hepsi çevrenizin -en çok da onları kıskandırarak- dikkatini çekmek içindir ve bunu genelde başarırsınız. Söylediğimiz gibi Boğa, Venüs tarafından yönetilir. Özlem ve duygu yoğunluğuyla çok sıkı ilişkili olan Ay’ın etkisi altındadır. Duygularınızı ifade etmek size zor gelse de özlem ve hislerin tadını çıkarmayı istersiniz.

Boğa insanlarının yaşam boyu savaşacakları bir eğilimleri vardır; zevkle ve çok fazla yerler. Bu yüzden de fazla kilolarına karşı devamlı bir savaş içindedirler. Üstüne üstlük zaten iri vücut yapıları vardır. Bazıları, bir bira reklamını seyrederken bile kilo aldıklarını söylerler. Eğer dünyevi zevklerden diğer ölümlülere göre daha fazla zevk alıyorsa, bunda Boğa insanının ne suçu olabilir ki?

Boğa insanları insiyatifi ele almazlar. Onlara göre, önemli bir karar, Getireceği zarar ve yararları düşünerek ya da ölçüp biçerek sakin bir şekilde vermek daha iyidir. Kararı veren Boğa harekete geçer. Artık onu durdurmak mümkün değildir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Kasım 2006       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
br tatil

tatil

Boğa Burcu

Boğa burcu lükse ve güzelliklere düşkündür. Yeşillikler içinde dağ ya da göl manzaralı şık bir tatil köyü, otel tam ona göredir. Abant gölü, Yedigöller, yazın Kartalkaya, Uludağ, İsveç, İsviçre, Aspen gibi yerlerde çok mutlu olacaktır. Boğa insanı müzik sevdiği için Avusturya, Salzburg’da yazın düzenlenen müzik festivalinden çok keyif alacaktır.

Güney Fransa’da otele çevrilmiş olan eski şatolardan birinde kalmak harika bir fikir olacaktır. Muhteşem manzaranın yanı sıra kaliteli şarap ve yemek zevkini tatmin edebilecektir. Kaliforniya’da, Sonoma vadisinde şarap tatma turlarına katılabilir. Mevsim kış ise karlarla kaplı manzara Boğa’nın romantik tarafına hitap edecek üstelik kaldığı otelde şömine de varsa keyfine doyamayacaktır.

Seyahatinizde yoğun günlük programlar yapmamalısınız. Boğa insanı tatilde gevşemek ister. Kitapçıları, müzeleri, sanat galerilerini ve mağazaları dolaşarak rahatlar. Kadın Boğa’lar güzellik ürünleri ve bakımı ile kendini şımartmak ister. Boğa için tatil demek, günlük hayatın dışında farklı zevkleri tatmak demektir.

SIRADISI - avatarı
SIRADISI
Ziyaretçi
23 Kasım 2006       Mesaj #10
SIRADISI - avatarı
Ziyaretçi
BANA BENDEN YAKIN BİR BURÇ

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar