Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 307.845 Cevap: 1.773
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #51
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
Stresten arınma
Bir sorunla karşılaştığı zaman İkizler burcunun ilk yapacağı şey hemen telefona sarılıp güvendiği bir arkadaşını aramak olacaktır. Başkalarının fikrini alarak tarafsız bir bakış açısı edinecek belki de gözünden kaçan bazı noktaları yakalayabilecektir. Oldukça akılcı ve analitik olan İkizler bulunduğu durumu bir çok açıdan görebilmek ve bütün farklı olasılıkları gözden geçirmek ister. Başkaları ile konuşarak en azından nelerin yanlış olduğunu bularak kendi durumunu daha iyi anlayacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar

Başkalarının farklı fikirleri yüzünden kafanız karışabilir. En son noktayı kendiniz koymalı ve bir karara varmalısınız. Bazen olayları fazla ağırdan alabilir ve bir türlü harekete geçemiyebilirsiniz. Böyle durumlarda sizi rahatsız eden noktayı bulup ortaya çıkarırsanız her zamanki çabukluğunuza ve hareket kabiliyetinize kavuşabilirsiniz.
Değişken nitelik taşıdığınız için değişiklikler karşısında son derece esneksiniz ve kolay adapte olabilirsiniz.

Eğer mümkünse bir kaç günlüğüne başka bir yere gitmek, ortam değiştirmek size iyi gelecektir. Bir ilişkiniz bittiyse ve ayrılık acısı çekiyorsanız, kariyer değiştirmeyi düşünüyorsanız, birikmiş borçlarınız ya da başka herhangi bir sorununuz varsa bunu en iyi evden, günlük hayatın rutin sorunlarından uzakta çözebilirsiniz. Uzak bir yere gitmeniz gerekmiyor, yakınlarda bir şehir bile işinizi görecektir. Yeterki kafanızı oyalayabilecek aktiviteler olsun. Bomboş bir sahil kasabası ya da sakin bir şehir size uygun değildir. Gideceğiniz yerde kültürel aktiviteler olmalı ve eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilmelisiniz. Bir sorununuz olduğu zaman ya da stresli zamanlarınızda size en iyi gelen şey seyahattir, hiçbir şey bunun yerini tutamaz. İki günlüğüne bile olsa yeni veya uzun zamandır görmediğiniz bir yerlere gitmelisiniz. Aynı yerler, aynı şeyler İkizler insanını hiç açmaz.

İkizler burcu kardeşleri, kuzen ve yeğenleri yönetir ve çoğu İkizler bu yakınlarına çok bağlıdır. Çocukluktan beri size iyi öğütler veren bir akrabanız ya da kuzeniniz varsa onunla konuşmak sizi çok rahatlatacaktır.

Seyahate gitmek için zamanınız ya da paranız yoksa, kırlarda yürüyüş yapmak, araba kullanmak da iyi gelecektir. Spor yapacaksanız bisiklete binmeli ve sizi açık havaya çıkaracak aktiviteleri seçmelisiniz. Kapalı bir alanda her zaman yaptığınız sporu yapmak sizi rahatlatmayacaktır. Rutin olan herşeyden uzak durmalısınız.

İkizler burcu yazıyı ve kelimeleri yönetir. Stresinizi ve enerjinizi günlük tutarak ya da yazarak boşaltabilirsiniz.

İkizler burcu yeni kitaplarla dolu bir kitapçıda kendini çok mutlu hissedecektir. Kitaplar arasında dolaşın, özetlerini okuyun. Size sıkıntı veren konu ile ilgili yardımcı bir kitap bulabilirsiniz ya da hızlı bir şekilde okuyabileceğiniz çok satan kitaplardan birini alarak kafanızı dağıtabilirsiniz.

İkizler akciğerleri yönetir, ne yaparsanız yapın asla sigaraya başlamayın. Akciğerler sizin en zayıf yerinizdir, dikkat etmelisiniz. Sosyal bir burç olan İkizler çoğu zaman arkadaşları yüzünden sigaraya başlar ve sonra bir türlü bırakamaz. Vücudunuzdaki başka hassas nokta ise parmaklarınızdır. Yöneticiniz
Merkür elleri yönettiği için ellerinizle yaptığınız işlerde çok kabiliyetlisinizdir ve bu yüzden ellerinizi fazla kullanırsınız. Özellikle yazar, editör ya da bilgisayar başında saatler geçiren iletişim meraklısı bir İkizler iseniz el bakımınıza özen göstermelisiniz.

İkizler burcunun bir sürü hobisi ve ilgilendiği farklı konular vardır. Uzun bir zamandır yapmadığınız eski bir hobinize dönmek size çok zevk verecektir. Belki de yeni bir uğraşı edinmelisiniz.Yeni bir hobi ile mesela seramikle uğraşırken hızla işleyen kafanız rahatlama imkanı bulacaktır. Elinizdeki çamurla uğraşırken farkına varmadan sorununuza çözüm bile bulabilirsiniz. Zaten aynı anda iki işi birden yapmak İkizler burcunun alışkanlığıdı

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Mart 2007       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 17.03.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, sosyal çevrenizi oluşturan insanlarla aranızdaki iletişim esnasında, yalnızca kendi duygularınızı dile getirmekten yana davranacaksınız. Karşınızdaki insanların ne düşündüğü veya ne istediğinden çok, kendi tecrübelerinizi ortaya dökerek akıl verme yolunu tercih edebilirsiniz. Amacınız herkesin sizin yaşadıklarınızdan ders alması gereğidir. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltı duygularınız birbirinden farklıdır. Adım attığınız konulara fazlasıyla gerçekçi baktığınız halde, iç dünyanızdaki dürtüleriniz daha derinlere dalmanız ve daha fazla soyut düşünmeniz için baskı uygulamaktadır. Mantıklı bir insan olduğunuzdan bu kadar vericiliğin sizi rahatsız edeceğini düşünebilirsiniz. Siz duygusal davranmaktan ziyade objektif olmaya çalışırken içinizdeki dürtüler sizi hassaslaştırabilir. Ve doğal olarak davranışlarınızda karmaşık olacaktır.

Entelektüel düzeydeki bilgi birikiminizi çevrenizdeki insanlar istemese de göstermekten yana olabilirsiniz. Kimi anlarda başkalarıyla uyumlu ilişki kurmak isteseniz de aslında amacınız fikirlerinizin dinlenmesi yönündedir. Herkesin size karşı saygı ve ilgi göstermesini beklersiniz. Bunu yapmayan kişilerle aranızda sözel olarak çatışma yaşanabilir. Hem dürüst olmalarını bekler, hem de fikirlerini söylediklerinde size uymuyorsa alınganlık gösterebilirsiniz. Günlük bu etkilerin bilincinde olarak kendinizi dengede tutabilir ve bu karmaşık ruh halini düzenlemek yoluna giderseniz büyük bir problem çıkmayacaktır. Dikkat etmeniz gereken konu değersiz ve boş konuşmalara ve dedikoduya karşı dikkatli olmanızdır. Farkında bile olmadan bir konuda haberiniz olmadan isminiz geçebilir ve bu gerilmenize neden olabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
18 Mart 2007       Mesaj #53
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - 18.03.2007 , Pazar


Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Mart 2007       Mesaj #54
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - 19.03.2007 , Pazartesi


Bugün, işinizi ilgilendiren konularda ikilemler yaşayabilirsiniz. Bir yandan hayatınızı kazanmak zorunda oluşunuz, diğer yandan mesleğinizin zorlukları sizi rahatsız edebilir. Sadece kendi görüşlerinizin doğruluğunu sürekli olarak savunmanız, üst pozisyondaki kişilerle aranızda problemlere yol açabilir. Bilgi toplarken ve bilginizi işinizle ilgili alanlarda kullanırken bencil davranabilir ve kimseyle paylaşmaktan yana olmayabilirsiniz. Bu durum çevreniz tarafından da itici bulunmanıza neden olabilir. Bağımlılık gerektiren konular nedeniyle bazı yanlışlarınızı terk etmeniz veya düzeltmeniz zorlaşabilir. Size göre siz gün içinde olacak her şeyde haklı olmayı tercih edebilirsiniz. Kim ne dersin umrunuzda olmayabilir.

Tek görüşlü olmanıza neden olacak bugünkü enerjiler altında her şekilde kendi fikirlerinizi savunmaktan yana tavır alabilirsiniz. Kendinizi haklı göstermek adına her şeyi yapabilirsiniz. Sözlerinizi bazen bir silah gibi kullanarak egemenliğinizi kabul ettirebilirsiniz. Sözel ifadenizin gücü karşısında bir kişinin size laf yetiştirmesi mümkün olamaz. Bağımlı olduğunuz alışkanlıklarınıza sıkı sıkıya sarılır ve size faydası olmadığını bildiğiniz halde vazgeçemezsiniz. Bir işi gerçekleştirirken izlediğiniz yöntemler başkaları tarafından beğenilmese de siz ısrarla doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durumda iş yerinizde sorunlar oluşabilir ve siz epeyce gerilim altına girebilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızda işinizi ilgilendiren mevzularda çatışmalar yaşanabilir, aniden öfkeye kapılabilirsiniz.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
20 Mart 2007       Mesaj #55
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
20 Mart 2007, Salı
İkizler BURCU (21 Mayıs- 21 Haziran)
ikizler
Sevgilinizle yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden karar vermemeye çalışın. Bu günler hatalara, pişmanlıklara çok uygun gibi görünüyor. İşinizle ilgili uzun zamandır ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebileceğiniz bir gün. Olaylar karşısında rahat davranmalı ve sorunları büyütmemelisiniz. Akşamüstü alacağınız bir davette hem eğlenecek, hem de eğlendireceksiniz. Neşeniz her zaman çevrenizde cazibenizi arttırıyor. Hesapta olmayan ödemeler canınızı sıkabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #56
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - 21.03.2007 , ÇARŞAMBA


Bugün, iç dünyanızda zengin bir duygusallık ve olumlu bir bakış açısı yer alacaktır. Günlük olayları değerlendirirken iyimserlik dolu bir ruh hali ile hareket edeceksiniz. Bu durum doğal olarak daha sabırlı olmanızı ve ne olursa olsun tepki göstermemenizi sağlayacaktır. Kendi içinizde güçlü bir yalnızlık duygusu yer alabilir. Fakat bu karamsarlık veya bir sıkıntının göstergesi olmayacaktır. Sadece ruhsal olarak arınma ve temizlenme ihtiyacı olabilir. Zenginleşen ruh dünyanızla içinden çıkamadığınız ne kadar sorununuz varsa bugün bunları çözüme kavuşturmanız gayet kolay olacaktır.

Gizli, yasak ve çaresiz insanlara duyulan sevgi meyli güçlenecek ve hiç kimsenin içinizdeki duyguları bilmesini istemeyeceksiniz. Ruhunuzun derinlikleri ile yüzleşme enerjisinin yüksek olduğu bugün, yardımseverliğinizle insanlara gizliden gizliye destek olma ihtiyacı duyabilirsiniz ve bunun da kimse tarafından bilinmesini istemeyebilirsiniz. Çünkü asıl iyiliğin kimseye duyurulmadan yapıldığında daha etkili olacağını düşünebilirsiniz. Ayrıca bugün sağlık durumuna üzüldüğünüz bir yakınınızın iyi haberini alabilirsiniz. Gönlünüzü ferah tutunuz bugün beklediğiniz haberlerin çoğu olumlu olarak gelecektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JÜPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:
Jüpiter gezegeni 2007 yılı boyunca size, genel anlamda bereket ve fırsatlar getirecektir. Bütün bunlara evlilik ve ortaklarınız sayesinde ulaşabileceksiniz. Ufkunuz açılacak, yaşama bakış açınız ve büyümeniz mümkün olabilecektir. Partner seçiminizde ise, inanç ve güveninizi yükseltecek, din ve felsefe görüşlerinize katkılar sağlayacak, size uyum sağlayacak bir eşe ihtiyaç duyacaksınız. Eş olarak seçilen kişi kendi alanında üstün yada çok tanınmış biri de olabilir. Eğer kendi doğum haritanızda Jüpiter ters etkiler altındaysa bu eş seçiminde yanılgılar yaşayabilirsiniz.

Jüpiter yine bu süreç içinde, kişinin maddi anlamda zenginleşmesine ve yücelmesini katkı sağlar. İşinizle ilgili ortaklıklar kurabilir ve işinizi genişletme imkanı bulabilirsiniz. Evli olanlar eşlerine karşı daha sadakat dolu davranırlar ve her türlü imkanlarını eşlerine seferber ederler. Eşit düzeyde anlaşım sağlanan bu evrede evlilikler güçlenir. İleriye dönük yeni planlar yapılır ve eşler birbirlerine karşı daha sevgi dolu olurlar. Doğum haritanızda Yay burcunun bulunduğu evde şans yükselir ve gelecekle ilgili daha inanç ve güven içinde olunur.

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:
2007 yılının Eylül ayına kadar sürecek zorlu satürn transiti, aslan burcundan geçtiği için etkileri de fazlasıyla ağır olmaktadır. Satürn enerjisi, siz ikizler mensupları için, zihninizin ciddi konulara daha çok yönlenmesini sağlıyor. Her alanda titizlik arayan, sabırlı ve derin konular üzerindeki konsantrasyonunuzu çoğaltacak bu transitte, kötümserliğe meyletmeden ve yalnızlık duygusuna yenilmeden kendi sorumluluklarınızı üstlenmeniz gerekiyor.

Bu dönemde akrabalarınız ve komşularınızla olan ilişkileriniz mesafeli olmaya başlayabilir. Kardeşlerinizle aranızda güvensizlik konuları yada kardeşlerinizin sizin üzerinizdeki baskısını hissedebilirsiniz. Düşünme tarzınızda iyimser olmaya çalışmalı ve bunu azami oranda sürdürmelisiniz. Tutucu ve geleneksel düşünce tarzlarına yönelim hissedebilirsiniz. Daha az konuşma yada çevrenizle daha az görüşme gibi etkilere de hazırlıklı olmalısınız.

Çevrenizle olan irtibatınızda ayrıca, can sıkıcı olma, hep hüzünlü konulardan sözetme, aşırı ağırbaşlı tavırlar gösterme, hareketsizlik gibi etkilerde görülebilir. İnsanlara güvenmekte zorlanabilir, kuşkucu olur ve sıcak tavırlarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Öğrenim hayatında öğrenme güçlükleri, konuşmada yavaşlamalar, yolculuklarda azalma gibi etkilerin olabileceğini de bilmelisiniz. Satürn gezegeni bu dönemde herhangi bir konuya konsantre olmanızı sağlayan bir enerjiyle sizi saracaktır. Böylece kafanızın içinde gerçekleştirmek istediğiniz işlere için yoğunlaşma enerjiniz olacaktır. Derin ve tutarlı düşünce tarzınızla olaylara daha net bakabilecek ve detayları daha yakından gözlemleyeceksiniz.

Davranışlarıza ağırlık ve ciddiyet getirecek bu enerji nedeniyle bazen cansıkıcı ve bezdirici bir insan olabilirsiniz. Konuşma tarzınız fazlasıyla planlı ve mantıklı hale gelebilir. Gerek konuşurken, gerek yazarken yavaşlıklar görülebilir. Her kelimenin üstüne basarak ve her kelimeye özen göstererek konuşabilirsiniz. Günlük yaşamda çevrenizle olan ilişkilerinizde bir güvensizlik, kuşkuculuk ve çekingenlik te başlayabilir. Kendi kültürel yeteneklerinize ve sözel kabiliyetinize güvenmeme ve hep bir açık kapı bırakmak zorunluluğu hissedebilirsiniz. Bir yerde kısa bir süre olsa bile beklemekten hoşlanmazsınız. Ne pahasına olursa olsun yine de iletişim kurmaktan yana olursunuz. Söyleyecek birşeyiniz olmasa bile devamlı konuşma ihtiyacı bazı anlarda görülebilir. Herşeyi bildiğinizi iddaa eden tavırlarınızla itici insan olabilirsiniz. Bazı zamanlarda da abartılı bir konuşma tarzı görülebilir.

URANÜS GENEL ETKİLERİNİZ:
Uranüs gezegeni, tüm yıl boyunca, çevrenizle olan ilişkinizde özelikle meslek hayatınızda uyumlu, dengeli ve sakin kalmanızı engelleyici bir etki yaratabilir. Yüksek düzeydeki özgürlük isteğinizle, rutin bir iş hayatının size uygun olması zorlaşabilir. Serbest çalışmak ve kimsenin hakimiyetinde emir almak istemezsiniz. İsyankar mizacınız ile aynı doğrultuda olmayı arzu etmediğiniz için, çatışma içinde olabilirsiniz. Hayal gücünüz ve sezgilerinizi kullanarak yaratıcılık konularında mükemmel işler başarabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili ani değişimler oluşabilir. Varolduğunuz bir meslek dalını bırakarak birdenbire başka bir alanda çalışabilirsiniz. Elektronik, bilgisayar, çeşitli buluşlar, metafizik veya mekanik ile alakalı işler sizi cezbedebilir, yada böyle bir iş kolundaysanız başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.

Bu etkilerin süreceği bu yıl içinde, özgürlüğünüzü ve yenilmezliğinizi fazla abartarak karmaşa yaratmaktan uzak durunuz. Radikal iş kararlarınızı alırken çok dikkatli araştırınız. Birdenbire ani bir kararla değişim yaratmaya kalkmayınız. Bu enerjiler sizi her ne kadar serbest ve özgürce çalışmaya itiyor olsa bile, tam güvenlik oluşturmadan karar vermemeye çalışınız.

Yine bu dönemde yaptığınız herşeyde hep kendi imajınız olmasını istersiniz. Böylece, daima tercih edilir olmanızı sağlayacağınızı düşünürsünüz. Bu durum da sizin daha fazla yorulmanıza neden olacaktır. Bu konuda da dikkatli olmanız gerekmektedir. Kafasının içindeki meslekte çalışamayanlar ise sürekli iş değiştirerek asıl hedeflerine varmak isteyeceklerdir. Bu iş değişiklikleri aileleriyle yada yuvalarında sorunlara neden olabilir. Sabırsızlık yaşadığınız için, bir projeden diğerine çabucak geçiş yapabilirsiniz. Bu uyarılara dikkat etmenizi öneriyorum.

Neptün gezegeni, yine bu yılın tümünde, mistizm ve ruhsallık konularına ilgi duymanızı sağlamaya devam ediyor. Allaha olan inancınız ve dine olan merakınız kendi içinizdeki inancınızı yoğunlaştıracaktır. Dinsel konulara olan yoğunluğunuzda mantığınızı devredışı bırakarak çok aşırı hassasiyet gösterebilirsiniz. Ruhsal aydınlanmalara karşı büyük bir sempati duymaya devam edersiniz. Dini deneyimler yaşamak uğruna sahip olduğunuz değerleri bir kenara bırakabilirsiniz. Bir anda dinle ilgili radikal bir karar alabilir ve bulunduğunuz durumun tersi bir karar verebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu, yalnış insanlar tarafından yönlendirilerek olmayacak bazı oluşumların içine girmenizdir. Bu kişiler nedeniyle kanabilir ve çok yalnış durumlar içine düşebilirsiniz. Ve sonra da, hiç doğru bilginiz olmadığı halde, çevrenizdeki insanlara dinle ilgili farklı bilgiler verebilirsiniz. Bu etkiler kişilerin doğum haritalarındaki oluşumlara göre değişebilir. Fakat genel olarak bu enerjilerin bilincinizde olmanızı öneriyorum.

Çok yönlülüğün ve iletişimin hızlı habercisi siz Sevgili İkizler, 2007 yılında sizlere Mutluluk, başarı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #58
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
ikizler


22 Mart 2007 - Bugün

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında. Duygusal alanda biraz sakinlik gerekiyor size. Bir süre yalnızlığı deneyin. Gezin, dolaşın, spor yapın ve sağlıklı yiyeceklere yönelin.

the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #59
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - 30.03.2007 - CUMA

Bugün, iş hayatınızla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Görüşme açısından olumlu bir gün olacaktır. Eğer ortaklık gerektiren bir konu ise detayları iyice gözden geçirmenizde fayda var. Bugün, ikili ilişkiler ve yakınlarınızla olan iletişiminizde sakin kalmanız iyi olacaktır. Geçmişte yaşanan bir ilişkinizi hatırlatan eşyalar veya insanlarla karşılaşabilir ve hüzünlenebilirsiniz. Şimdi ilişkinizde henüz oturmaya bir şeyler olduğunu düşünebilirsiniz. Tutkularınız yoğun olacaktır. Çevrenizdekilere gösterdiğiniz yüzünüzle içinizdeki duygular arasında tezatlıklar bulunabilir.

Parasal konulardaki gecikmeler karşısında umutsuzluğa düşebilirsiniz. Bugün karşınıza çıkan iş fırsatını fazla analiz ederek kaçırmamanızda fayda var. Ev ve ailenizle aranızdaki sorunlar nedeniyle düş kırıklığı yaşayabilirsiniz. Fakat konuşmaktan kaçınabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar çekilmez biri olduğunuzu düşünebilirler. Bu enerjiler yarından itibaren daha düzene girecektir. Sakinleşin ve dışarı çıkarak kısa gezilerle kendinizi toparlayın.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #60
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - İkizler
ikizler


30 Mart 2007 - Bugün

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar