Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.430 Cevap: 1.773
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #61
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #62
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelin. Olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Bunun faydasını göreceksiniz. Fazla ağır yükler taşımayın kollarınızda problem yaratabilir.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #63
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz. Size türlü yerlerden irili ufaklı paralar gelecek. İyi bir yatırım yapabileceksiniz. Sevdiğinize uymaya çalışın, anlamsız kıskançlıklarla onu üzmeyin. Şu sıralar kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler. Bunlardan uzak durmaya çalışın.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #64
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişi iş yerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var. Çevrenizde yeni yeni kimseler belirmekte. Sevdiğinizle ölçülü ilişkiler içinde olmalısınız. Sevdiğiniz yoksa bir yakınınız sayesinde tanışacağınız biriyle aranızda yakınlaşma olacak. Talih oyunları oynayıp moralinizi bozmayın. Şu sıralar şans oyunlarında kısmetiniz yok.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #65
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, sezgilerinizin gücü sayesinde bazı konularda yanıldığınızı öğrenebilirsiniz. İkili ilişkinizde kuruntulara düşebilir ve herşeyi öğrenmek arzusu içinde olabilirsiniz. Dış görüntünüzle bugün sizi görenler hayranlık duyabilirler. Bakışlarınız, giyim tarzınız ve derin düşüncelerinizle ilgi çekersiniz. Yakın dostlarınız yada sizden yaşça büyük arkadaşlarınızla iletişime geçmek ve biraraya gelmek istersiniz. Duygusal konularda onlarla konuşmak ve içinizde ne zamandır birikmiş bazı şeyleri paylaşmak size rahatlık verecektir.

Maddi kaynaklarınız konusunda bugün daha duyarlı olacaksınız. Kendinizi güvende hissetmek ve hayatınızı en iyi şekilde planlamak duygunuz yoğun olacaktır. Parasal konularda özellikle ödemeleriniz sizi düşündürdüğü için kendinizce bir çıkış yolu bulmak isteyebilirsiniz. İş başvuruları açısından yoğun bir gün olabilir. Fakat çok olumlu gelişmeler olmaması karşısında asla güvensizlik duymamalısınız. Daha önceden başvurduğunuz yerlerden gelecek cevaplar gecikebilir. Bugünün enerjileri nedeniyle sakin kalmalı ve asla umudunuzu kaybetmemelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #66
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 01.05.2007 , Salı


Bugün, insanların bakışlarını ve ilgilerini çekecek kadar gizemli bir duruşunuz olacaktır. Kendinizi insanlara hoş gösterme ve çekiciliğinizi hissettirme gücünüz çok yüksek olacaktır. Özel yaşamınız açısından yapmayı çok istediğiniz işlerinizle alakalı gayet olumlu bir gün. Alışverişe çıkmak, kuaföre gitmek, sevdiğiniz kişiyle biraraya gelmek sizi keyiflendirecektir. Bilinçaltınız bugün son derece işlek, sözel iletişiminizde her kelimenin üstüne basa basa konuşmak ve karşınızdaki kişilere açıklayıcı mesajlar vermek sizin için bugün önemli olacaktır. Kısaca beğenilmek isteyeceksiniz.

Yoğun bir koşuşturma, günün etkileri arasında yer alabilir. Kıpır kıpır bir enerjiyle yakınlarınızla irtibata geçer, haftasonu düşündüğünüz işler için şimdiden planlar yapabilir, ihtiyacınız olanları satın alarak günü değerlendirebilirsiniz. Bu arada para harcarken rahat tavırlar içinde olmanız daha sonra sizi zor durumda bırakabilir. Bu etkiyle hesabınızı dikkatle yapmanızda fayda var. Etrafınızda tanıdığınız insanlar olması, sevdiğiniz kişiyle biryerde buluşmak, akşam için bir plan yapmak düşünceleriniz arasında yer alabilir. Bugün kıskanç gözler üzerinizde olabilir, bunları hissetmek sizi için için keyiflendirecektir. Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #67
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, iletişimin her türlüsünün yoğun olduğu birgün sizi bekliyor. Kısa yolculuklar, hareketli olacağınız tüm aktivitelerin günü diyebiliriz. Yakın çevrenizle bir araya gelebilir, toplantılar, kutlamalar düzenleyeceğiniz bir ortam hazırlayabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişiyi görmek için kısa bir seyahate çıkabilir ve güzel birgün geçirebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, kısa bir süre tanıdıkları bir kişiyle bugün ilk kez buluşmanın heyecanı ve güzelliğini yaşayabilirler. Kimileriniz ise çok eskiden tanıdıkları bir kişiyle bir araya gelerek eski günleri anabilirler.


Bugün, zeki ve tetikte olma halinizle ve çok yönlü oluşunuzla etrafınızdaki kişilerin odak noktası olacaksınız. Düşüncelerinizi gayet net bir şekilde ortaya koyacak ve detaylarla uğraşacak gücü kendinizde bulacaksınız. Görüntünüzdeki çekicilik girdiğiniz ortamlarda beğenilmenizi sağlayacak. İnsanları kolaylıkla ikna edebilecek ve akıcı konuşmanızla etkileyeceksiniz. Huzur ve dengenizin kolayca sağlanacağı bugün sahiplenme ve koruyucu olma hisleriniz artacaktır. Rahatınıza düşkün olduğunuz halde, çevrenizdeki herkese karşı bugün daha ilgili davranacaksınız. Bu durum takdir edilmenizi sağlayacaktır.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #68
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

İKİZLER - Son günlerde ortaya çıkan koşullar birtakım değişikliklere işaret ediyor ancak bunları tam olarak yönlendirmeniz kolay olmayabilir. Bununla birlikte, marttan beri hayatınıza giren yeni koşullara ve olaylara dikkatle bakmalı, buna göre karar vermelisiniz. Maddi konular üzerinde daha fazla düşünebilir ve bazı belirsizlikler görebilirsiniz. Bu alanda aşırı endişelenmemelisiniz. 8'inden sonra yeni destekler bulabilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #69
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
İkizler

Bu ay, sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Sürekli değişim içinde, hareketli bir yaşamı tercih edeceksiniz. Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği ay olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin.
En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir ay içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin parasal değerler çerçevesinde değişmediğini görecek, yaşantınızdan keyif almasını öğreneceksiniz.
Bu ay para gezegeniniz Venüs ve ayın 8'ine kadar para evinizde ilerleyecek daha sonra Merkür bu yolculuğa katılacaktır. Bu ay, ikna kabiliyetiniz artıyor. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla bir çok iş fırsatı yakalayacaksınız.
Çevre faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğinizde sağlam temeller üzerine boy verecek. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin. Yine bu dönemde evinizle ilgilenecek ve yaşadığınız ortamı süslemeyeceksiniz.
Güzel ve rafine şeylerden hoşlanıyorsunuz. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak. Eğer yakınlarınızla sorun yaşıyorsanız, aile içi huzursuzluklara son vermek için yakınlarınızdan ara buluculuk yapmalarını bekleyebilirsiniz. Özellikle aile büyükleri bu konuda size yardımcı olacak.
Bu ay, sağlığınızla ilgili önemli bir sorun olmamasına rağmen değişen hava koşulları karın bölgenizde ağrılara neden olacaktır. Ayaklarınızı üşütmemeli kendinize dikkat etmelisiniz. Ağır yiyeceklerden uzak kalmalı ve kalori dengenizi korumalısınız. Ani hareketlerden etkileneceksiniz. Bacak kaslarına kramp girebilir.
Spor yaparken baldırlarınızı zorlamamalısınız. Yine bu ay, sindirim sisteminizle ilgili problemlerin ortaya çıkmasını istemiyorsanız, sizi rahatlatacak yoga ve meditasyon gibi çalışmalara yönelmelisiniz. Fazla yoğun düşünmeniz de ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapacaktır. Sizi mutlu edecek hobilerinize yer vermelisiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #70
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

İkizler (Mayıs 2007)

Sevgili İkizler, mayıs ayında kariyeriniz adeta alev almış durumda! Bu yılın başlarında, Şubat ve Mart aylarında işinizin iyi gittiğine dair haberler almış, ayrıca kariyerinizde birkaç zafer bile kazanmış olabilirsiniz. Bu gelişmelerden sonra kariyerinizde doğal olarak biraz yavaşlama olacağını tahmin ediyordunuz. Ama durum hiçte böyle değil! O gelişmeler sadece bir başlangıçtı!

Mars, nisan sonunda onuncu onur ve ödüller evinize girdi ve 12 Haziran’a kadar burada kalarak sizi destekleyecek. Eğer yeniz bir pozisyon ya da terfi edilmeyi bekliyorsanız Mars’ın bu muhteşem enerjisinden yararlanmanın tam zamanı. Tüm iş görüşmelerinizi ve toplantılarınızı Mars’ın bu önemli konumda olduğu dönemde yapmaya çalışın. Mars, haziran ortasında bu konumundan çıktıktan sonra kariyerinizde böyle bir enerjiyi bir daha iki yıl süreyle göremeyeceksiniz. Bu muhteşem zamandan yararlanmalısınız!

Şu anda elinizde üzerinde düşündüğünüz bir iş teklifi varsa bunu kabul etmeye bakın. Eğer bu işin size göre olmadığını düşünüyorsanız bakmaya devam edin ama elinizi çabuk tutun. Tahminimize göre uygun olan teklifi ya aldınız ya da Haziran başına doğru almak üzeresiniz. 19 Ağustos’ta onuncu kariyer başarısı evinizde dolunay oluşacak ama bu dolunay size çok kısa süreli bir imkan tanıyacaktır. Onun için Mars’ın sağladığı bu yedi haftalık süreyi değerlendirmeye bakın.

Eğer yeni bir ürün veya servis başlatmak üzereyseniz ya da yeni bir iş açıyorsanız, bunu gelecek ay, 6 Haziran’da İkizler burcunda oluşacak yeniaydan hemen sonra yapmaya bakın. Aynı yeniay bu yeni ürününüzü veya işinizi basın yoluyla duyurmak için de ideal. Başarılarınızı ve ürünlerinizi basında veya televizyonda görmek güzel olsa gerek! Basın için hazırladığınız yazı ve broşürleri son sürat gönderin!


Eğer yaratıcı bir meslekte çalışıyorsanız, yaratıcılığınızın çok güçlü olacağı iki özel gün var:

İlki, ekibiniz ile beyin fırtınası yapmak ideal bir gün olan 18 Mayıs. Merkür’ün, Uranüs ile sohbet ettiği bugünde çok yaratıcı fikirler üretebilir ve böylece müşterilerinizin akıllarını başlarından alabilirsiniz. Diğer yandan yazar, gazeteci veya yayıncılıkla uğraşan bir kişiyseniz bugün sizin için de pırıl pırıl parlayacak.

İzlemeniz gereken ikinci gün ise, Jüpiter ile Güneş’in birbirlerine kararlı ışınlar gönderdikleri 30 Mayıs tarihi. Bu o kadar güçlü bir etki ki, akımını 25 Mayıs’ta bile yakalamaya başlayabilirsiniz. Bu süre içinde yaratıcılığınız zirvede olacak ve bundan dolayı kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Yeni fikirler üretmek ve çalışmak için kendinize zaman ayırın.

Eğer yaratıcı bir alanda çalışmıyorsanız ama şirketinizi daha ileri boyutlara taşımayı düşünüyorsanız, 20 Mayıs’ta patronlarınızla toplantı düzenleyin. Ay sizinle uyumlu Terazi’de olacağı ve daha önemlisi Merkür ile Mars işbirliği yapacağı için bu günün olumlu olması kesin. Her tür görüşme ve anlaşma iyi gidecektir!

Para ve kariyer konusunu bitirmeden önce son olarak şunu bilmeniz gerekiyor: iki seneden beri para evinizde bulunan Satürn’ün bu evden çıkması maddi geleceğiniz açısından muhteşem olacak. Bu Temmuz ortasında gerçekleşecek, artık son haftalardasınız, biraz daha sabır! Satürn’ün gitmesine bayılacaksınız!

Satürn, Haziran 2003’den beri önünüze sürekli engeller çıkartıyordu. Ne kadar çalışırsanız çalışın, ne kadar önemli bir görev üstlenirseniz üstlenin tam istediğiniz gibi bir zam alamıyordunuz. Başka işlere bakmış ama oralarda da pek aradığınızı bulamamış olabilirsiniz. Herkes sıkı bütçelerle uğraştığından tam istediğinize ulaşamadınız. İkinci evinizde Satürn olduğu zaman bu tip sıkışmalar çok olağandır. Onun etkisinden bir türlü kurtulamazsınız! Sürekli karşınıza yeni engeller çıkartır!



Eğer kendi işiniz varsa aynı sorunlarla karşı karşıya gelmişsinizdir. Müşterilerinizin eli sıkıdır ve verdikleri paranın karşılığından daha fazlasını isterler. Geçmişe bakarak paraya ulaşmanın her zaman bu kadar zor olacağını zannetmeyin. Olmayacak! Temmuz ortasından itibaren kendinizi yepyeni bir oyunun içinde bulacaksınız. 2007 yılının ikinci yarısında (16 Temmuz’da Satürn’ün Yengeç burcunundan gitmesiyle) rahatlamaya başlayacaksınız. Artık önünüzde çok daha iyi bir hayat var!

Çalışmaya devam edin, sevgili İkizler! Biraz önce de bahsettiğimiz gibi yakında ön plana çıkacaksınız. Tüm yoğun çabalarınızın sonuçlarını görmeye başlayacaksınız. Gelecek ay, İkizler’de oluşacak muhteşem yeniayla birlikte kariyeriniz de adeta kabak çiçeği gibi açacak!

Bu ay ise şu anda sahip olduğunuz, özellikle 8 Mayıs yeniayının getirdiği enerjileri kullanmak için birçok olasılığınız var.

On ikinci evde -aynen şu anda olduğu gibi- birkaç gezegenin birden bulunması genelde doğum günü ayınızdan bir ay öncesine denk gelir. Kendinize biraz zaman ayırarak yeni basacağınız yaşın ve onun getireceği tüm yılın içinde neler olmasını istediğinizi düşünün. Eğer hayatınızda beğenmediğiniz taraflar varsa, onlardan kurtulabilmek için bir plan yapın.

Biliyoruz bunu söylemek yapmaktan daha kolay, sevgili İkizler. Bazen küçük adımlar atarak bir süreci başlatabiliriz. Önümüzdeki yol net olarak görünmediği zaman yavaşlar ve dikkatlice ilerleriz. Siz de böyle bir plana başlayıp yolunuzda ilerlediğiniz sürece önünüzdeki sis (belirsizlik) yavaş yavaş kalkacaktır. Eğer hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler zor görünüyorsa, bu ay sadece ilk adımları atın. Bazen bir işe başlamak bile cesaret kazanmanızı ve o işin devamını getirme arzusunun oluşmasını sağlar.

Bu yeniay aynı zamanda sizi biraz dinlenmeye teşvik edecek. 8 Mayıs’ı takip eden iki hafta boyunca kalabalıktan arınıp enerjinizi toplamaya çalışabilirsiniz. Sosyal bir burç olmanıza rağmen arada bir dinlenmek iyi gelecektir. Cumartesi veya pazar günü yatağınızdan çıkmayı reddedin. Eğer çocuklarınız varsa, onlara bir-iki gün annenizin bakmasını sağlayın. Annenize dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz, o sizi anlayacaktır. Bu ay kendinize iyi bakmazsanız soğuk algınlığıyla karşılaşabilirsiniz.

On ikinci ev aynı zamanda ruhsal arınmayı temsil eder. Eğer sizi rahatsız eden bir şey varsa bir arkadaşınıza veya akrabanıza açılabilir, ya da bir uzmandan yardım alabilirsiniz. Böylece kendinize, sizi rahatsız eden bu meseleyle nasıl uğraşacağınıza dair bir plan oluşturabilirsiniz. On ikinci evde oluşan yeniay, psikolojik meselelerle uğraşmak için çok uygun bir zamandır. Eğer böyle bir meseleniz varsa adım atmak için en iyi zamana giriyorsunuz.

23 Mayıs’ta Yay burcundaki dolunaydan sonra hayat size daha hafif ve tatlı gelecek. Yay burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay sizin ilişkiler evinize düşecek ve aşk evinizde bulunan Jüpiter’e güzel sinyaller gönderecek. Bu dolunay çok ROMANTİK bir haber getirebilir ve yakın bir ilişkinizi daha netleştirebilir. Her dolunay gibi bu dolunayın da etki alanı 23 Mayıs ve dört gün öncesi veya sonrası olacak.


Eğer 23 Mayıs doğumluysanız bu dolunaydan en fazla siz yararlanacaksınız. Bu dolunay sırasında neler olduğunu bir not edin, bir gün geri dönerek bilmek isteyebilirsiniz.

Eğer biriyle beraberliğiniz varsa, bu muhteşem 23 Mayıs hafta sonunda nişanlanabilir ya da evlenebilirsiniz. Bu dolunayı bir iş ortaklığını başlatmak için de kullanabilirsiniz. Jüpiter sizin için yoğun olarak çalışarak ortaklığınızın kârlı olmasını sağlayacaktır.

23 Mayıs’a ilave olarak başka güzel ve romantik günleriniz de var.

Buluşmak için en iyi akşamlar: 17 Mayıs Pazartesi (dört yıldızlık bir gün!İkizler’de bulunan aşk gezegeni Venüs, Terazi’de bulunan Jüpiter’e uzanacak), 18 Mayıs Çarşamba, 19 Mayıs Perşembe, 20 Mayıs Cuma, 28 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazartesi.

Aşkta öyle veya böyle çok avantajlı olacaksınız. Bir yıldan uzun bir süreden beri Venüs burcunuzu ilk defa ziyaret edecek, sevgili İkizler. Venüs’ün yanınızda olması gönül meseleleri açısından çok iyidir. 10 Mayıs ile 3 Haziran arasında, Venüs burcunuzdayken cazibeniz en üst seviyelerde olacak. Herkesi mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz. Venüs beşinci aşk evinizin yöneticisi olduğundan sosyal hayatınız fark edilir derecede hareketlenecek. Hem sosyal hem de iş alanında her gittiğiniz yerde kabul görecek ve ilgileri üzerinize çekeceksiniz!

Kariyerinizde bu kadar olup biten varken giysilerinizi yenilemekte de fayda var. İkizler’de bulunan Venüs sayesinde size yakışacak kıyafetleri rahatlıkla bulacaksınız. Eğer dış görünüşünüzden sıkıldıysanız (erkek okuyucularımız da dahil) bu zamanda saçınızın modelini veya giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz.

Özet:

Havalar ısındıkça rahatlayacağınıza işle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirmekle meşgul olacaksınız. 23 Mayıs dolunayına geldiğinizde hayatınız rahatlayacak ve her şey kolaylaşacak. Bu günlerde bir ilişkiniz alevlenebilir, belki de evlenmeyle noktalanabilir. Eğer beraberliğinizden mutlu değilseniz bu ay ilişkinizi bitirme cesaretini gösterebilirsiniz. Her iki durumda da kararlarınızdan memnun kalacaksınız. Bekar mısınız? İkizler’de bulunan Venüs ve aşk evinizi ziyaret eden Jüpiter’in yardımlarıyla çekiciliğiniz inanılmaz boyutlara ulaşacak. En romantik buluşma akşamları 17 ve 30 Mayıs olacak.

Kariyer konusunda ise Mars’ın onuncu kariyer vinize gelmesiyle parası iyi olan yeni bir işe başlayabilirsiniz. İş aramak için gelecek ayı beklemeyin, o zamana kadar şansınız geçmiş olabilir. Mayıs ayının güzel titreşimlerinden yararlanın! Çalıştığınız yerde müşterileriniz ve üstlerinizle olan iletişim becerileriniz sayesinde kazanan siz olacaksınız.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar