Arama

Astroloji - Fallar - İkizler - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 308.200 Cevap: 1.773
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #71
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 07.06.2007 , Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, mesleki konularda daha bir rahatlık veya gevşek davranma söz konusu olabilir. Özellikle öğleden sonra bunu daha fazla hissedebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar da bu konuda şaşkınlık duyabilirler. Duygu dünyanız daha yoğunlaşır ve bu hassasiyet size rahatsız edici gelebilir. Gün içinde oluşan bazı ters durumlara kimi zaman anlayış gösterebilirsiniz. Sözel ifade tarzından ziyade, işaret diliyle konuşuyor gibisinizdir. Herşeyi oluruna bırakarak elinizden geleni yapmaya çalışırsınız. Uğraşmak, didinmek, hızlı hareket etmek pek görülmeyeceğinden, buna yorgunluk hali demek daha doğru olacaktır.

Genel anlamda, dikkat çekmek isteğinizin pek olmadığı bugün, yaşamın maddi yönünden ziyade manevi alanına doğru bir yönelme söz konusu olabilir. Siz de kendinizdeki bu hali garip bulabilirsiniz. Doğal olarak bu durumu aşmak adına bazen garip tepkiler vermeniz mümkün olabilir. Kimi anlarda hoşgörülü davranır, herkesi olgunlukla karşılarsınız, kimi anlarda ise mesafeli bir tutum altında sert bir ifadeniz vardır. Duygularınızı ifade etmeniz zordur, karşınızdaki insanın anlamasını bekleyebilirsiniz.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #72
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Sponsorlu Bağlantılar
Bu aralarda maddi konularda biraz daha dikkatli davranmalısınız. Geleceği düşünerek hareket etmeniz gerekiyor. Aksi takdirde yine sizin problem yaşamanız ve telafisi çok zor durumlarla karşılaşmanız söz konusu olabilir.
Sevgilinizle hiç de planlamadığınız halde, cinsellik üzerine bir takım konuşmalar yapabilirsiniz. Size anlatacağı şeyler şaşırmanıza neden olabilir ama, reaksiyonlarınızı açık açık vermekte kontrollü olmalısınız.

avadar - avatarı
avadar
Ziyaretçi
16 Temmuz 2007       Mesaj #73
avadar - avatarı
Ziyaretçi
valla okutum ii ki ikizler burcuymuşum
elanor77 - avatarı
elanor77
Ziyaretçi
11 Ağustos 2007       Mesaj #74
elanor77 - avatarı
Ziyaretçi
herkeze teşekür ediyorum
KaYıP - avatarı
KaYıP
Ziyaretçi
19 Ağustos 2007       Mesaj #75
KaYıP - avatarı
Ziyaretçi
vay beee ben neymişim de haberim yokmuş Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, gündelik iş temponuz esnasında, güç ve kontrol isteğinin yoğun olacağı etkiler altındasınız. Yakın çevrenizdeki hakimiyetinizi iş alanında da göstermek isteğiniz, doğal olarak bazı sorunlara yol açabilir. Sizin özel yaşamınızdaki bu haliniz, birebir iş yaptığınız kişiler tarafından itici bulunabilir ve siz bu alanda gergin tepkiler verebilirsiniz. Kendinizi göstermek, liderliğinizin kabulünü beklemek ve işinizde tek söz sahibi olmak gibi istekleriniz vardır. Fakat bilinçli bu istekleriniz, dışarıdaki insanlar tarafından çekilmez biri olduğunuz yönünde bir izlenim bırakabilir. Siz de doğal olarak, kendinizi sevilmiyor, istenmiyor gibi hissedebilirsiniz. Oysaki yapmanız gereken, kişiliğinizle duygu dünyanızın sertliği arasındaki dengeyi sağlamaktır. Bu arada çevrenizdeki otorite konumundaki kişilerle aranızda çatışmalar görülebilir. Fiziksel cansızlığınız nedeniyle tam olarak randımanlı çalışmanız mümkün olmayabilir.

Ayrıca bugün, bayan ikizler mensupları aylık rutin rahatsızlıkları nedeniyle oldukça keyifsiz olabilirler. Kimileriniz ise bu problem sebebiyle doktor kontrolünden geçebilirsiniz. Gün içinde Ay gezegeninin bu zayıf pozisyonu, duygularınızla ilgili sorunlara neden olabilir, oldukça kuşkulu ve kuruntulu tarzda düşünebilir, bir anınız diğerine uymayabilir. Bunların bilincinde olarak şimdiden kendinizi ayarlamanız iyi olacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay enerjisiyle planlamaya başladığınız, yakın çevrenizle olan iletişiminiz, eğitim hayatınızla ilgili durumlar, bilgilenmenizi sağlayacak girişimler, haberleşme ve ulaşım, seyahat, düşünce tarzınız, yazılı sözleşmeler veya yeni atılacak imzalar, yazışmalar, kardeşleriniz, komşularınız ve işbirliği yapacağınız insanlarla alakalı her konunun tekrar gözden geçirilmesi ve ayarlanması zamanıdır. Bu amaçla, 28 Ağustos dolunay enerjisine kadar çıkabilecek tüm pürüzlerin önüne geçebilmek için çok iyi düşünmeli, gerekirse ayarlamalar yapmalı, değiştirilmesi gereken ne varsa gözden geçirilerek yerine oturtulmalıdır. Bir iki örnek vermek isterim. Diyelim ki, işinizle alakalı yeni bir sözleşme imza işiniz var. Öncelikle işin mahiyetini, size olan yararını ve elde edeceğiniz gelir konusunda iyi düşünmelisiniz, bir seyahate çıkmayı düşünüyorsanız nereye gideceğinize ve nerede konaklayacağınızı araştırmalı, aksaklıkların önüne geçmelisiniz. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizi ilgilendiren bir sorun varsa, nasıl halledilirse herkesin yararına olur veya sizin onlara ne gibi katkınız olabilir bunları yeniden saptamalısınız. Bugüne dek, kararsız kaldığınız için başlatamadığınız veya yüzeysel düşündüğünüz çare bulamadığınız mevzular varsa bundan sonrası adına daha sağlam kararlar vermek için yeniden düşünebilir, kendinizle yüzleşerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bu süreçte yapacağınız olumlu ayarlamalar ve düzenlemeler, dolunay zamanında etkisini göstermeye başlayacak ve siz artık kendiniz adına gerçekçi girişimlerde bulunabileceksiniz.

Günlük enerjinin bir diğer etkisi ise, ikili ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda, partnerinizle aranızdaki sorunları ele alırken son derece dikkatli davranmalı, abartılı tavırlar içine girerek, asıl konudan uzaklaşmamalı, birbirinizle olan iletişiminizi güçlendirmeye çalışmalısınız. Herkes kendi payına düşeni yaparsa, ilişkiniz çok daha düzenli hale gelebilir ve bugünkü enerjiler kafanızın karışmasına, sıkılmanıza ve uzaklaşmanıza neden olmadığı gibi, gayet olumlu bir adım atabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #78
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, yakın çevrenizdeki insanların otoriter tutumları nedeniyle anlaşma zemini sağlamak zorlaşabilir. Onların fikirleri size fazlasıyla ağır, ciddi ve kasvetli gelebilir. Böyle bir enerjiyle daha rahat ve uyumlu olabilmek için herşeyden önce, disiplinli bir çaba, görev ve sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gerekecektir. Kendinize olan güven duygunuzu devam ettirerek, biraz daha derin düşünmeye çalışarak, otorite konumundaki kişilerle sorun çıkmadan anlaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizin sizden beklentileri, her ne kadar sizin kafanızın içindekilerle uyuşmasa da, zamanı iyi kullanmak ve güçlü olmak adına kurallara uymanız gerekecektir. Doğru ve yerinde kararlar almak için, başarısızlıktan uzak durmak için, disiplinli çalışmaya özen gösterebilirseniz bugünkü bu etkiyle olumlu bir gün geçirmeniz kolaylaşır.

Gün içindeki diğer enerji ise, ilişkinizle ilgili konularda ilginç durumların ortaya çıkmasına neden olabilir. Partneriniz size karşı daha uzlaşmacı, rahat ve neşeli tavırlar gösterebilir. Siz ise, bu durum karşısında, geri planda kalarak olayları gözden geçirmek niyetinde olabilirsiniz. Onun bu iyimserliği kimi anlarda sinirinizi bozsa da, tartışmak veya bazı şeyleri konuşmak yerine, herşeyi olduğu haliyle kabul edebilirsiniz. Bugün üzerinizdeki yoğunluk nedeniyle bir de bu mevzuyla uğraşmak niyetinde değilsinizdir. Ayrıca hala daha tam olarak ne yapacağınıza karar veremediğiniz durumlar içinde olduğunuz için, keyfinizi bozabilecek hiçbir şeyle uğraşmak istemeyebilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
İKİZLER - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: Sorumluluktan kaçmayın
Ekim’e Terazi burcundaki Güneş’in desteğini alarak giriyorsunuz. Bu moral yükseltici bir etki olsa da Mayıs doğumlular sıkı bir dönemden geçmekte. Astroloji’deki ‘Büyük Öğretmen’ Satürn sizi olgunlaşma derslerine çağırdı. Şimdi ailenizle ilişkileriniz başta olmak üzere her alanda çok özenli olmanız gerektiğini unutmayın. Sorumluluktan kaçmanız, yüzeysel olmanız ve üzerinize düşenleri ertelemeniz daha çok sıkılmanıza neden olur. Yaşayacağınız başlangıçlar veya bitişler zorlayıcı olsa da bunların sizi hayata daha iyi hazırlayacaklarına inanmalısınız. Özellikle yedi yıl önce aldığınız kararları ve attığınız adımları hatırlayın. Bunlar sizi destekliyor ve gelişmenize yardım ediyorsa pürüzlerini düzeltmek için elinizden geleni yapın ve temellerini sağlamlaştırın. Ancak enerjinizi tüketen, bugünün gerçekleriyle örtüşmeyen ve ilerlemenizi engelleyen seçimler yaptıysanız bunların yaşantınızdan çekilmelerine izin verin. 8 Ekim’de Başak burcuna giren Venüs ilişkilerinize daha ciddi bir gözle bakmanıza yol açıyor. Sevdiklerinizi sorgulayabilir, soğuk davranışlarından yakınabilirsiniz. Şimdi parlak jestleri, gösterişli sevgi ifadelerini unutun. Ama gerçek bir dostluk veya sağlam bir aşk hava ne kadar serinlese de değerini kaybetmeden devam eder. Sevdiklerinizi sertçe eleştirmeyin ama siz onların uyarılarından mutlaka yararlanın. Soğuk durmak yerine içinizdeki sevgiyi her fırsatta ortaya çıkarın. Birinin gözüne girmek istiyorsanız ona armağanlar alıp iltifat etmek yerine işlerine yardım edin ya da çok şikayet ettiği bir hatanızı düzeltmeye gayret edin. Yeni ilişkilere başlamaktan çekinmeniz de mümkün ama şimdi kuracağınız bağlar umduğunuzdan daha uzun ömürlü olacaktır. 1-10 Haziran döneminde doğanlar ilişkiler konusunda daha şanslı. Devam eden beraberliğinizi derinleştirebilir, arkadaşlarınızla çok zevkli zaman geçirebilir, yabancı ülkelere gidebilir ve kalabalıklaşan çevreniz sayesinde heyecan verici kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu ay önemli sürprizler yaşama olasılığınız yüksek. Gizli ilişkilerin ortaya çıkması da mümkün. Şaşırtıcı beraberlikler dedikoduya neden olabilir. Ancak 20 Ekim’den itibaren ilişkilerde fevri davranmamaya ve davranışlarınıza özen göstermeye başlayın. 26 Ekim civarında taşkınlık yapmamaya çalışın. 11 Haziran’dan itibaren doğanlar Ekim’e eğlenerek giriyor. Eylül’ün gerilimli günlerini ilişkilerinizi kırıp dökmeden geride bıraktıysanız ayın ilk haftasında aşkın ve tutkunun tadını çıkartabilirsiniz. Burcunuzun gezegeni Merkür’ün geri gidişi sizi fazla etkilemese de ayın son haftasında diyaloglarınızda biraz daha özenli olmanızda yarar var.

İş ve Para: Kemer sıkma zamanı
Ekim’de herkes kendi çapında dikkatli olmalı. Mayıs doğumlular zaten pek bereketli günlerde değil. Kazancınız azalmasa da masraflarınız artabilir. Aileniz ve eviniz için gereken bazı harcamalar kemer sıkmanıza neden olacak. Özellikle emlak almak isteyenler ciddi miktarlarda taksit veya borç ödemek durumunda kalabilirler. Ama sağlam bir gelecek inşa etmek istiyorsanız bedelini ödemekten kaçmamanız lazım. İşini büyütmek isteyenler de şimdi iki kere düşünsün. Belki durumu korumakla yetinmek daha iyi olur. 8-20 Ekim döneminde maddi açıdan daha da dikkatli olmanız gerekecek. Her konuda aklınızı kullanarak hareket eder, en uygun seçenekleri araştırır ve ayrıntıları gözden kaçırmazsanız çok iyi olur. Bu dönemde değerli eşyalarınıza da sahip çıkmalısınız. Haziran’ın ilk on gününde doğanlar para ve ortaklıklar açısından daha şanslı bir dönemde. Gene de fırsatları zamanında yakalamanız, burnu büyük davranmamanız ve abartının tuzağına düşmemeniz lazım. Yükselmek, ilerlemek ve kariyer açısından parlak bir transfer yapmak için sadece olanakları beklemeniz yetmez, sizin de çaba göstermeniz gerekir. Fakat 20 Ekim’den itibaren çok dikkatli olun. Almayı umduğunuz ödemeler gecikebilir, masraflar artabilir, beklenmedik durumlar sizi zorlayabilir. Riske düşkün olanlar 26 Ekim civarında her türlü sürprizle karşılaşmaya hazır olsunlar. Eğitimde iddialı olanlar yan gelip yatmayı akıllarından bile geçirmesin. 11 Haziran’dan itibaren doğanlar yakınlarının parasından veya daha geniş olanaklardan yararlanabilir. Özellikle ayın ilk haftası bu konuda size çeşitli fırsatlar sunuyor. Yalnız yasal ayrıntıları da göz önünde bulundurmanız lazım. Ayın son haftasında iş hayatında veya maddi konularda yeni adımlar atmak yerine araştırma yapıp bilgi toplamayı tercih edin. Yaratıcılığınızı kullanırsanız daha sonra bu dönemde aklınıza gelenleri uygulayabilirsiniz.

Sağlık ve Düzen: Dişlerinizi ihmal etmeyin
Ekim’e en yorgun girenler burcun sonunda doğanlar. Özellikle Eylül’ün ikinci yarısı sizi çeşitli nedenlerle hırpaladıysa şimdi sağlığınızı toparlamanız gerekecek. Ama kısa zamanda yükselen moraliniz ve enerjinizle eskisinden daha iyi olacağınıza kuku yok. Mayıs’ın ilk on gününde doğanlar sürpriz yolculuklara veya hızlı sosyal yaşama yetişebilmek için enerjilerini dikkatli kullansınlar. Mayıs doğumlular ise sıkı bir düzene girmek, engellerle karşılaşmak veya çok sorumluluk üstlenmek nedeniyle güçlerinin azaldığından yakınabilir. Şimdi sağlığınıza özen gösterme zamanı. Vücudunuzdaki sağlam yapıları korumalı, kemikleriniz ve dişleriniz için ne gerekiyorsa onu yapmalı, cilt bakımınızı ihmal etmemelisiniz.
PocahontaS - avatarı
PocahontaS
Ziyaretçi
14 Ekim 2007       Mesaj #80
PocahontaS - avatarı
Ziyaretçi

14 Ekim 2007 / İkizler Burcu


Bugün eski dostlarla buluşabilirsiniz, bazı gelişmeler sizi huzursuz edebilir. Özellikle şu sıralar, beklentilerinizin yaratacağı karamsarlığı sevdiğinize yansıtmamalısınız. Yakınlarınıza ilgi göstermeniz gerekiyor. Akşam saatlerinde yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Sabırlı olun.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar