Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Akademik Forumlar :: > Japon Dili ve Edebiyatı
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-06-2008   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Japon Sanatları - Japon Bebekleri

ay bu bebekler çok şekerler bende almak isterim zaten ben çocukluğumda barbie bebeklerle bile oynamayıp süs olarak evin bir köşesinde bırakırdım hala bebeklerim ve oyuncaklarım duruyor küçük yiğenim oynamak için can atıyor ama vermiyorum
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-07-2008   #22 (mesaj-linki)
shu

çok güzeller ve ilginçler ben yapmayı hiç beceremem
Eski 08-07-2008   #23 (mesaj-linki)

Eski 21-07-2008   #24 (mesaj-linki)

Eski 13-08-2008   #25 (mesaj-linki)

Alıntı:
yusufbugra7676 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
neden japon kız çocukları onlarldan artık almıyorlar belli oldu oynayamadağı bir oyuncağı hiç bir çocuk istemez
bu tur bebekler zaten oyun icin deildir bu bebekler cocuka
dogdugunda,hastalandiginda ve dogum gununde verilir.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
bebek oyuncaklar en yeni ilginçler, et bebek oyuncağı, et bebekler, jabon bebekleri, japon oyuncak bebek, japon oyuncak bebekler, küçük japon bebekler, oyuncak et bebekler, oyuncak japon bebekler, oyuncak japon et bebekler,
Japon Sanatları - Japon Bebekleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Japon Sanatları - Japon Baskı Sanatı KisukE UraharA Japon Dili ve Edebiyatı 0 02-10-2008 22:15
Japon Sanatları - Bonsai ThinkerBeLL Japon Dili ve Edebiyatı 6 05-07-2008 17:32
Japon Sanatları - Ukiyo-e (Japon Resim Sanatı) Mystic@L Japon Dili ve Edebiyatı 1 25-02-2008 02:17
Japon Sanatları - İkebana ThinkerBeLL Japon Dili ve Edebiyatı 1 25-02-2008 02:15
Japon Sanatları - Bunraku (Japon Kukla Tiyatrosu) ThinkerBeLL Japon Dili ve Edebiyatı 2 25-02-2008 02:14
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 15:20Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14082694 saniyede (62.55% PHP - 37.45% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz