Arama

Kadınların Hoşlanacağı Erkek Tipleri

Güncelleme: 4 Mart 2013 Gösterim: 22.631 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2009       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kadınların Hoşlanacağı Erkek Tipleri
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar


1-ROMANTİKLER
Kesinlikle klasik romantizme inanırlar. Buluşmalara çiçeksiz gitmez ev ziyaretlerine giderken çikolatalarını almayı ihmal etmezler. Sürekli ellerinde telefon kız arkadaşlarını ararlar gözlerinin içine bakıp onlara sevgi sözcükleri söylemekten kendilerini alamazlar.
Neden bu kadar çekici?
Kadınlar romantizmi severler. Sevilmek ve ilgilenilmek fikri onlara hep cazip gelmiştir. İçindeki romantik tarafı bu tip erkeklere daha rahat gösterdiğinden bu tip erkekler kadınların birinci tercihidir.

2-KENDİNE GÜVENENLER
Kendinden emin ve koruma içgüdüleri yüksek erkeklerdir. Kendine o kadar güvenir ki iş arkadaşlarınızdan erkek arkadaşlarınızdan sizi kıskanmaz ve ne yaparsanız yapın arkanızda dururlar.

Neden bu kadar çekici?
Kadınlar kendine güvenen erkeklere bayılırlar. Eğer o kendini mükemmel görüyorsa siz de görürsünüz. İmrenilerek bakılan bir kendine güven abidesi olması haliyle kadınlara çekici gelir.

3-SANATÇILAR
Anı yaşayan erkek tipidir. Spontane sürprizler ve el yapımı hediyeler onların ilgi alanına girer. Hayatında değilseniz olmak isteyenlerdensinizdir!
Neden bu kadar çekici?
Her kadın kendini biricik ve özel hissetmek ister. Sanatçı olmasından dolayı yaratıcı zekası karizması asi karakteri düşünceli ve saygılı yapısı onu karşı konulmaz kılar.

4-YABANCI UYRUKLULAR
Egzotiktirler. Dünyayı gezmiş ve sonunda sizinle karşılaşmıştır. Bilgiye açtır. Sürekli size bir şeyler anlatma ve sizin anlattıklarınızı beynine kazıma halindedir. Kendi ülkenizden olmadığı için de hep bir cazibesi vardır.
Neden bu kadar çekici?
Karizma karizma karizma! Yabancı bir ülkeden geliyor olması ve gizemli duruşu daima kadınlarda mıknatıs etkisi yaratır.

5-ÖZGÜR RUHLULAR YA DA KÖTÜ ÇOCUKLAR
Rüzgarın kendilerini sürüklediği yöne giderler. Bir yere ve bir kişiye bağlı kalmak istemezler. Macera adamıdırlar ve genellikle motosiklet sahibidirler. Onlarla yolculuk yapan her kadın (10 dakikalığına bile olsa) kendilerini onların rüzgarına kaptırıverir.
Neden bu kadar çekici?
Her kadın bir parça asi olmak ister. Daha da ilginci asi olanı bulunca asi olduklarına inanırlar! Asla tamamen elde edemeyeceğini bilen acı çekmeyi seven kadınlar bu tip erkeklerden hoşlanırlar.

6- ZEKİ OLANLAR
Her konuda bilgi sahibi olan hazır cevap espri kabiliyetine sahip karşısındakini dinlerken verdiği tavsiyeler yüzünden bir çeşit ’guru’ olan erkek tipidir. Kadınlar yanlarında asla sıkılmazlar.
Neden bu kadar çekici?
Bir süre sonra ilişkinizin monotonlaşma şansı yoktur. Sürekli kendini yeniler sizi düşünür ve düşünmekten asla vazgeçmez. Entelektüel konuşmaları sayesinde kendinizi dünyanın en zeki erkeğiyle birlikteymişsiniz gibi hissedersiniz. Bu erkekler kariyer düşkünü kadınların bir numaralı tercihidir.

7- DÜŞÜNCELİ ERKEKLER
Yemeğe gittiğinizde siz sandalyeye oturana kadar başınızda bekleyen otomobile binerken kapınızı açan duygusal ve aşırı centilmen erkeklerdir. Eve gitmek istediğinizde ya da filmden sıkıldığınızda bunu siz daha söylemeden anlayabilecek karakterdedir.
Neden bu kadar çekici?
Bu tarz erkeklerin kadınları ellerinde tutamadığını düşünenler yanılıyor. Özgür ruhlu veya zeki olan erkeklerde aradıklarını bulamayan kadınların son durağı düşünceli erkeklerdir. Uzun süreli ilişki düşünen kadınların hayalindeki erkek de bunlardan biridir.


Alıntıdır.

Son düzenleyen Kral_Aslan; 22 Nisan 2009 11:05
Gülgeceler - avatarı
Gülgeceler
Ziyaretçi
26 Şubat 2013       Mesaj #2
Gülgeceler - avatarı
Ziyaretçi
Sadece Filmlerde Görebileceğiniz 10 Erkek Tipi
Filmlerde gördüğümüz her şeye inanmamamız gerektiğini bilsek de bazı karakterlerden çok etkileniyoruz. Özellikle ekstra romantik, şefkatli, tutkulu ve sevdiği kadın için her şeyi göze alabilen erkek kahramanlardan. Ama lütfen unutmayalım beyaz perde bizi kandırıyor! Bu büyük aldatmacanın en imkansız örneklerini sizin için seçtik.
Sponsorlu Bağlantılar

1360145900 58 RESM

1- Atlantik Okyanusunun ortasında 2 kişi için kesinlikle yeteri kadar yer olmasına rağmen hayallerinizi gerçekleştirmeniz için ve tabii aşkı uğruna minik sandal parçasını sadece size bırakarak, boğulan ve donan bir erkek çeşidi tabii ki yok.

2- Nişanlı olduğunuzu haber almasına rağmen size 365 gün romantik aşk mektupları yazacak ve sonrasında sizi tutkulu bir aşk kaçamağına götürecek bir erkekle karşılaşmayı umuyorsanız hiç şansınız yok.

3- Sizi hiç görmediği, hiç tanımadığı, hakkınızda hiç bir şey bilmediği halde size deli gibi aşık olacak bir adam? İmkansız. Eğer başınıza gelirse meczup olma ihtimaline karşı polisi arayın.

4- Her isteğinize, "tabii sen nasıl arzu edersen" diye cevap verebilecek bir erkek? Mümkün değil! Zaten sıkıcı da olabilir.

5- Sevgiliniz olabilmek uğruna ailesinden vazgeçen, sürekli romantik şiirler yazan ve hatta sizin için zehir içebilen bir sevgili? Evet tabii ancak Shakespeare'in hayalinde.

6- Aşkınız için öteki dünyadan gelen, ölmesine rağmen bir medyum yardımıyla sms atar gibi sizinle konuşan bir sevgili? Çok isterseniz olabilir ancak durumdan kimseye bahsetmeyin, deli sanılma olasılığınız yüksek.

7- Hem Walking Dead'de başrol oynasın, hem süper saçlara sahip olsun, hem de gece yarısı elinde son derece romantik bir kartonla pencerenin önünde dikilsin. Son madde belki gerçekleşir ama o da %5 ihtimal.

8- Mükemmel bir melek, mükemmel melek arkadaşlarını ve mükemmel cennet hayatını bırakıp sizinle birlikte olmak için ölümlü oluyor. Yok artık!

9- Kendisinden önceki hayatınızı hiç sallamayacak, upuzun çizmeler ve hatta yarıdan keilmiş bir atlet giymenize ses çıkarmayacak bir sevgili? Fazla umuda kapılmayın.

10- Son derece zengin bir beyefendi, olgun, ünlü şiirlerden alıntılar yapabiliyor, sizin için hayatını feda ediyor, gün ışığında pırlanta gibi parlıyor (bu biraz gereksiz) ve o da ne size ölümsüz hayatın sırlarını verebilir. Oldu peki.




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gülgeceler - avatarı
Gülgeceler
Ziyaretçi
28 Şubat 2013       Mesaj #3
Gülgeceler - avatarı
Ziyaretçi
İşaretleri takip edin...
Erkekler, onlarla ilgilenen ve düşünen partnerlerine derin bir bağlılık gösteriyor ve onları sahiplenmekten de kaçınmıyor. Fakat bazı kadınlar o kadar 'sevgili odaklı' ki, adeta çılgın bir aşık gibi erkeğinin attığı her adımı, aldığı her nefesi takip ediyor.

Onu cep telefonuyla sürekli arıyor, sms atıyor, yoğun işlerine rağmen e-posta gönderiyor! İzin verseniz neredeyse uykudan takip etmek için aracına GPS takip cihazı bile yerleştirebilir!

İşte sevgilisine çılgınca odaklanmış bir kadın neler yapıyormuş, bir bakalım istedik...

Sürekli arayıp, sms yollamak!

Aklınıza her geldiğinde onu mu arıyorsunuz? Artık bu bir refleks halini mi aldı? Cevap vermesini beklemeden üst üste 4 adet sms gönderdiğiniz oluyor mu? Her kadın değil belki ama çoğu kadın, erkeği ile sürekli iletişim halinde kalmaya bayılır. Bunda tuhaf bir durum da yok. Fakat erkek arkadaşınızın size telefon, sms, e-posta, WhatsApp, Facebook, Twitter gibi ortamlarda cevap vermesini beklemeden sürekli yeni iletiler gönderiyor ve onu arıyorsanız, kısacası durumu biraz abartıyorsanız, onsuz yapamayacağınızı ve ona 7/24 ihtiyaç duyduğunuzu düşünebilir! Bu durum, çoğu erkekte ters tepebiliyor. Dengeli olmakta yarar var...

Seviyor, sevmiyor...

Annenize, en yakın arkadaşınıza, iş yerindeki mesai arkadaşınıza, kardeşinize ve hatta kat görevlisine veya yoldan geçen herhangi birine 'sence beni seviyor mudur?' gibi sorular yöneltiyor musunuz? Tanışma hikayenizi, ne kadar romantik olduğunu başkalarına günde ortalama 10 kez anlatıyor musunuz? Lütfen her şeyi bir kenara bırakın! Sizi seviyorsa seviyordur! Bunu zaten hissedersiniz, tereddütlerinizi başkalarıyla sürekli paylaşmanız, dışarıdan hiç tahmin etmediğiniz bir şekilde görünmenize neden olabilir. Başkalarına sormanıza gerek yok!

Ortalama 2 saatiniz onun profilini incelerken geçmesin


Yeni tanıştığınız bir erkeğin Facebook profilini inceleyebilir, Twitter'da neler paylaşmış kontrol edebilirsiniz. Böyle bir iletişim çağında bunlar çok normal şeyler! Fakat birlikteliğinizin başlangıcından itibaren 1 yılı aşkın bir süre geçmiş olmasına rağmen onu bu ortamlardan saatlerce takip ediyorsanız, bu durumda bir terslik olabilir. Attığı her Tweet, Instagram'da yüklediği her fotoğraf, Foursquare'deki her check-in, Facebook'taki her beğenisini biliyorsanız, acilen dönüp de bir aynaya bakmalı ve kendinize 'Ben ne yapıyorum acaba?' diye sormalısınız...

Meşgulüm gelemem


Size her ulaşmak istediğinde, her çağırdığında panik halinde yanına gidiyor, telefonuna cevap veriyor olmanız da pek sağlıklı olmayabilir. Her şeye 'Evet' demeden önce bir kez daha düşünün! Öncelikleriniz her zaman 'o' olmamalı! Muhakkak ki belli zamanlarda ondan daha mühim kişiler, önemli işleriniz vardır. Hayatınızda ne var ne yoksa bir kenara bırakıp, sadece onun istekleri ve söylediklerine odaklanmanız, her çağırdığında soluğu aniden yanında almanız da uzun vadede bir 'çılgın' gibi görünmenize neden olabilir.

Karakterinizi değiştirmeye çalışmayın!

Bir ilişkide 'kendiniz' olmanız o kadar önemli ki! Karşınızdaki adamın ne istediği önemli, onunla aynı noktada buluşmaya çalışmanızın ilişkiniz için oldukça pozitif etkileri olacaktır, fakat sırf onun istediği gibi biri olmaya çalışıp karakterinizden ödün vermemelisiniz! Kendinizden ne kadar çok uzaklaşırsanız, eninde sonunda ondan da bir o kadar uzaklaşmış olacaksınız...

Kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
_İrem_ - avatarı
_İrem_
Ziyaretçi
4 Mart 2013       Mesaj #4
_İrem_ - avatarı
Ziyaretçi
Bir kadının hoşlanacağı özellikleri taşıyormusunuz baylar. Kadınların hoşlandığı erkek tipi nasıldır sorusunun cevabını okuyunca kadınların hoşlandığı erkekler kategorisine giriyormusunuz girmiyormusunuz göreceksiniz.

Kadınların Hoşlanacağı Erkek Tipleri
1-ROMANTİKLER
Kesinlikle klasik romantizme inanırlar. Buluşmalara çiçeksiz gitmez ev ziyaretlerine giderken çikolatalarını almayı ihmal etmezler. Sürekli ellerinde telefon kız arkadaşlarını ararlar gözlerinin içine bakıp onlara sevgi sözcükleri söylemekten kendilerini alamazlar.

Neden bu kadar çekici: Kadınlar romantizmi severler. Sevilmek ve ilgilenilmek fikri onlara hep cazip gelmiştir. İçindeki romantik tarafı bu tip erkeklere daha rahat gösterdiğinden bu tip erkekler kadınların birinci tercihidir.

2-KENDİNE GÜVENENLER
Kendinden emin ve koruma içgüdüleri yüksek erkeklerdir. Kendine o kadar güvenir ki iş arkadaşlarınızdan erkek arkadaşlarınızdan sizi kıskanmaz ve ne yaparsanız yapın arkanızda dururlar.

Neden bu kadar çekici: Kadınlar kendine güvenen erkeklere bayılırlar. Eğer o kendini mükemmel görüyorsa siz de görürsünüz. İmrenilerek bakılan bir kendine güven abidesi olması haliyle kadınlara çekici gelir.

3-SANATÇILAR
Anı yaşayan erkek tipidir. Spontane sürprizler ve el yapımı hediyeler onların ilgi alanına girer. Hayatında değilseniz olmak isteyenlerdensinizdir!

Neden bu kadar çekici: Her kadın kendini biricik ve özel hissetmek ister. Sanatçı olmasından dolayı yaratıcı zekası karizması asi karakteri düşünceli ve saygılı yapısı onu karşı konulmaz kılar.

4-YABANCI UYRUKLULAR
Egzotiktirler. Dünyayı gezmiş ve sonunda sizinle karşılaşmıştır. Bilgiye açtır. Sürekli size bir şeyler anlatma ve sizin anlattıklarınızı beynine kazıma halindedir. Kendi ülkenizden olmadığı için de hep bir cazibesi vardır.

Neden bu kadar çekici: Karizma karizma karizma! Yabancı bir ülkeden geliyor olması ve gizemli duruşu daima kadınlarda mıknatıs etkisi yaratır.

5-ÖZGÜR RUHLULAR YA DA KÖTÜ ÇOCUKLAR
Rüzgarın kendilerini sürüklediği yöne giderler. Bir yere ve bir kişiye bağlı kalmak istemezler. Macera adamıdırlar ve genellikle motosiklet sahibidirler. Onlarla yolculuk yapan her kadın (10 dakikalığına bile olsa) kendilerini onların rüzgarına kaptırıverir.

Neden bu kadar çekici: Her kadın bir parça asi olmak ister. Daha da ilginci asi olanı bulunca asi olduklarına inanırlar! Asla tamamen elde edemeyeceğini bilen acı çekmeyi seven kadınlar bu tip erkeklerden hoşlanırlar.

6- ZEKİ OLANLAR
Her konuda bilgi sahibi olan hazır cevap espri kabiliyetine sahip karşısındakini dinlerken verdiği tavsiyeler yüzünden bir çeşit ’guru’ olan erkek tipidir. Kadınlar yanlarında asla sıkılmazlar.

Neden bu kadar çekici: Bir süre sonra ilişkinizin monotonlaşma şansı yoktur. Sürekli kendini yeniler sizi düşünür ve düşünmekten asla vazgeçmez. Entelektüel konuşmaları sayesinde kendinizi dünyanın en zeki erkeğiyle birlikteymişsiniz gibi hissedersiniz. Bu erkekler kariyer düşkünü kadınların bir numaralı tercihidir.

7- DÜŞÜNCELİ ERKEKLER

Yemeğe gittiğinizde siz sandalyeye oturana kadar başınızda bekleyen otomobile binerken kapınızı açan duygusal ve aşırı centilmen erkeklerdir. Eve gitmek istediğinizde ya da filmden sıkıldığınızda bunu siz daha söylemeden anlayabilecek karakterdedir.

Neden bu kadar çekici: Bu tarz erkeklerin kadınları ellerinde tutamadığını düşünenler yanılıyor. Özgür ruhlu veya zeki olan erkeklerde aradıklarını bulamayan kadınların son durağı düşünceli erkeklerdir. Uzun süreli ilişki düşünen kadınların hayalindeki erkek de bunlardan biridir.

BİRDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMANININ SONUÇLARINI VERELİM

Bilim adamları kadınların vurdumduymaz, kendini beğenmiş, kurnaz erkeklerden hoşlandığını ortaya koydu.

Uzmanlar en iyi erkeklerin bile artık kadınların bu gerçeğinden haber olduğunu belirterek, kadınlara, erkeklerin kendini değiştirdiklerini söyledi.

ABD New Mexico Üniversitesi tarafından 299 kişi üzerinde yapılan araştırmada, teste katılan erkeklere cinsel yaşamları hakkında sorular soruldu.

Erkeklerin sahip olduğunu ortak noktaları tespit etmek için verilen ankette erkeklerin günlük cinsel yaşamları, bugüne kadar kaç kişi ile birlikte oldukları gibi sorular yer aldı.

Araştırmanın sonuçları kadınlar arasında popüler olan erkeklerin, fazla eşliliği tercih eden ve daha çok kısa dönemli ilişkiler peşinde olan erkekler oldukları tespit edildi.

52 ülkede 35 bin kişi üzerinde yapılan başka araştırmada yine gizli yönleri olan erkeklerin kadınlar üzerinde daha fazla etki bıraktıkları ve istedikleri kadınlara ulaşmakta fazla sıkıntı yaşamadıklarını ortaya koydu.

Ayrıca uzmanlar araştırma sonunda bu erkeklerin başka erkeklerin eşlerini ellerinden almak konusunda da hiç düşünmeden davranabileceklerini kanısına vardı.

‘New Scientist’ dergisine yazan bilimadamı Peter Jonason, kadınları bir bakışta kalbinden vuran şüpheli kişiliğe sahip James Bond’un buna mükemmel bir örnek olduğunu ifade ederek, Bond’un kadınlar arasında bu kadar popüler olması ve tercih edilmesinde, dışadönük, vurdumduymaz, kendini beğenmiş, asi, yeni şeyleri denemeyi seven ruhunun büyük etkisi olduğunu bildirdi.



Kaynak: Kadınların hoşlandığı erkek tipleri
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

1 Ekim 2015 / Pollyanna Moda
1 Temmuz 2016 / ahmetseydi Sağlıklı Yaşam
5 Ağustos 2010 / HerHangiBiri Taslak Konular
20 Ekim 2008 / Misafir Taslak Konular