Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Genel Mesajlar > Kahve Molası
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 26-01-2007   #1 (mesaj-linki)
Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez)

Gün olur zaman geçer her erkek kutsal görevini yapar gelir. Yabancısı olduğu bir toplulukla butunleşir bir aile olur. Görev her zaman kutsal olsada bazen traji komik olaylar yaşanır. Askerliğin o an yaşanırken endişe duyulsada sonradan hep güzel bir anı olarak anlatılır ve gülünür o hallere....

Ben size ilk günlerimde başımdan geçenle başlıyim;

*** Ankara da Mamak muhabere okulunda ilk egitim alanına gittiğim gündü..

Takımları cavuşlar boy hizasında sıralamaya çalışıyorlardı ben 2. takıma düştüm..
tabii olarak sıranın en başında olanlar ilk göze çarpanlar olur, bende hata yapıpta göze batmamak için hemen en arka sıraya geçmiştim (kurnazım ya). Takımlar çavuşların vasıtasıyla hazırlandı. Tabi ben en arkada olmanın gözden uzak kalmanın rahatlığını yaşıyordum Neyse karagahta 8 takım çıktı, ben 2.ci takım en arkasındaydım.. Başladılar sağa sola yurutmeye takımı derken ileri geri bir baktım takmın en arkası en önde yani ben Boşuna dememişle
r ne apdal ne de kurnaz olucan.. al sana takımını döndürünce en arka olan en öne düştü

Daha bir sürü anılarım var ama hepsi bir anda olmaz
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-01-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Askerlik Anıları (anlat anlat bitmez) Cvp: Askerlik Anıları (anlat anlat bitmez)

4 yıl sonra inşallah anlatıcam
Eski 26-01-2007   #3 (mesaj-linki)
NoTHiNGaM FoReST
Cvp: Askerlik Anıları (anlat anlat bitmez) Cvp: Askerlik Anıları (anlat anlat bitmez)

hehe kedi ne ensonda ne de enönde olacaksın.
Askere gidenin anısı çok olur derler ama bende hiç öyle tatlı anı yok hep acı anı var.
Bi gün askerdeydim; daha bir hafta bile olmamıştı başlayalı, eğitim bittikten sonra serbest bıraktılar bende acıkmıştım kantinde pek yiyecek yoktu aburcubur dışında bende gazino ya doğru yola koyuldum ama yollar birbirinin aynı gibi geldi yolumu kaybettim, neyseki Allahtan biraz önümden bir asker gidiyoru, az bakarmısın diye seslendim gazinoyu sormak için, bana doğru döndü bir de ne göreyim yakası yemyeşil yani as teğmen, o an başımdan aşşağıya kaynar sular dökülmüştü hemen selam çakıp hazırola geçtim, tekmir verdim 20 -30 metre ilerdeki gazinonun yerini sordum..20-30 metre daha gitsem hiç ecel terleri dökmicektim

Eski 27-01-2007   #4 (mesaj-linki)

Askerdeyken Cok Anı Oldu ama Aıle ıcınde olan aıle ıcınde kalır

Birgun özel görev için sivil kıyafet gıymek zorunda kalmıstık koylulerden şalvar falan aldım ayakkabı olmadıgı ıcın sıvıl ayakkabılarımı gıymek zorunda kalmıstım hawa soguk oldugu ıcınde sıvıl montumu gıymıstım sözde kendımızı kamufle edecektık ama elden bukadarı gelıyordu su an gozunuzde canlandırın ayagımda sarı cat ayakkabı ustunde şalvar mont olarak ıse adıdas bır mont sözde kamufle ettım kendımı koye ındım tanıyan bırı olucakmı dıye her onune gelen onbasım hayırdır dedıler
Eski 28-01-2007   #5 (mesaj-linki)
evo

hangisini yazayım ..ilk baştan başlıyayım en iyisi anı çok..

malum askere girmeden önce..askerliğini yapış abilerimiz..gitmeden önce bisleri motive eder ve yapmamız gerekenleri söler..nese..bana da gitmeden önce dedlerki..oğlum..bak görev olur bi iş olur hemen zıpla gönüllü ol kendini göster sevdir daha sonra yırtarsın..nesem gitik askere..tabur alınıyor..işte şu işe gönüllü varmı ben hemen en öndeyim..işte çöp atılacak ..ben yine en önde..bu böyle ..4 - 5 devam ediyor baktım yıpranıyorum..dedim ya ne gönüllüsü bidaha olmayacağım..yine bigün tabur çvş geldi..işte ot yolunacak..varmı gönüllü...ben de hiç ses yok..sesiz bekliyorum..çvş demezmi..gönüler ayrılsın diğerleri ot yolmaya..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ankara mamak askeriye, ankara mamak askeriyesi, ankara mamak askerlik, ankara mamak muhabere, asker anilari, asker anıları, asker anısı, askerlik, askerlik anilari, askerlik anı, askerlik anıları, askerlik anısı, askerlık anıları, mamak askeriye, mamak askeriyesi,
Konu Araçları

Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Şiir Nehri -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 12496 02-12-2006 23:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 18:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09721899 saniyede (58.59% PHP - 41.41% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR