Arama

Askerlik Anıları (Anlat anlat bitmez) - Sayfa 4

Güncelleme: 15 Ocak 2011 Gösterim: 60.453 Cevap: 37
ebrast - avatarı
ebrast
Ziyaretçi
17 Kasım 2009       Mesaj #31
ebrast - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar askerlıgımı yenı bıtırdım benımde askerlık anılarım anlatıcam bos bır zamanda 2'inci topçu taburu 3batarya kırklar/kıbrıs 88/3
Sponsorlu Bağlantılar
Sezer01 - avatarı
Sezer01
Ziyaretçi
9 Aralık 2009       Mesaj #32
Sezer01 - avatarı
Ziyaretçi
Acemi Birliği Zonguldak - Devrek 2.J.Er.Eğt.Tb.K.Lığı

Sponsorlu Bağlantılar
Usta Birliğimi Niğde - Altunhisar İlçe Jandarma Komutanlığında , J.A.Er olarak yaptım askerliğimi

1988/3 Tertip.
cezz1 - avatarı
cezz1
Ziyaretçi
4 Ocak 2010       Mesaj #33
cezz1 - avatarı
Ziyaretçi
Allah'ın iziyle bi kaç sene sonra bende gidecem yaklaşık 8 sene sonra XD ama gelince bu sitenin üyelerine vb. herkeze burada paylaşıcam inş hatırlarsak bu siteyiMsn Happy
Baragyal - avatarı
Baragyal
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
8 Mart 2010       Mesaj #34
Baragyal - avatarı
VIP Siner, Siz’û ve Mâze
Vallahi ne tarafından başlasam bilmiyorum o kadar çok anı varki anlat anlat bitmez.ilk altı ay tank nişancısı,ortadaki altı ayda merkez komutanlığına bağlı olarak;inzibat,paşa koruma,eskort koruma,sivil koruma,özel görevler v.s. son altı ay askeri cezaevinde gardiyan.bilmem anlatabildim mi ? Anlayacağınız hikaye uzun.....YAPACAK OLANLARA ALLAH KOLAYLIK VERSİN.
Korkma ! Bilesinki, Atın İyisine Doru Yiğidin İyisine Deli Derler.. ŞEYH EDEP ALİ....
MeKaNRoCk - avatarı
MeKaNRoCk
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #35
MeKaNRoCk - avatarı
Ziyaretçi
Harikasınız
KONUL - avatarı
KONUL
Ziyaretçi
5 Ağustos 2010       Mesaj #36
KONUL - avatarı
Ziyaretçi
ASKERLIK ANILARINA BAYIliyorum. Askerlik bir hayat dersidir. 1 yilda insan cox sey oyrenir. dogrusu, men hec vaxt eskerliye getyeyecem.
PrinceOfPersia - avatarı
PrinceOfPersia
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #37
PrinceOfPersia - avatarı
Ziyaretçi
Askerde 13. günümdü.Binbaşı bizi sıraya dizmişti.Bu arada ben senden uzunum öne geçicem kavgası çıktı derken tüm askerler devrildi bi ben birde 3-4 kişi ayakta kaldık.Gülmemek için kendimi zor tutuyordum.Binbaşı onları cezalandırdı.Biz de cezaya dahildik.Eee ne demişler kurunun yanında yaş da yanarmış Msn TongueMsn RotflMsn RotflMsn RotflMsn RotflDede
PrinceOfPersia - avatarı
PrinceOfPersia
Ziyaretçi
15 Ocak 2011       Mesaj #38
PrinceOfPersia - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KONUL adlı kullanıcıdan alıntı

ASKERLIK ANILARINA BAYIliyorum. Askerlik bir hayat dersidir. 1 yilda insan cox sey oyrenir. dogrusu, men hec vaxt eskerliye getyeyecem.

sana katılıyorum.Çok doğru söylemişsinMsn Wink