| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları Normaldir heralde.. (: | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| polisiye bilmecesiiBir restaurant ta cinayet işleniyor ve cinayete ilişkin tek görgü tanığının ifadesi alınıyor.Görgü tanığı" Yoldan geçerken sesler duydum ve restaurantın camına yaklaşıp camdaki buğuyu sildiğimde restaurant sahibinin birisini bıçakla öldürdüğünü gördüm" şeklinde ifade veriyorr. Polis bu ifade üzerine incelemeler sonucunda görgü tanığı olan adamı cinayetten tutukluyor. Polis neye dayanarak bu adamı cinayetten sorumlu tutmuşturr.( Arkadaşlar kolay bir soru hepinize başarılar iyi eğlenceler.) ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları Ba ba bak seen dışardan camın buğunu siliyor he | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları Buğu'ya bak sen hem dışardan hem içerden çift fonksiyonlu amcamda siler tabi ve bu zekilik karşında susuyoruz | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları Hehe çok doğru buğu yu dışardan silemeyiz ki ! Yeni sorular isteriz.. | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları
soruda tam olarak istediğin nedir anlamadım ama adamın o şekilde bir rüya gördüğünü nereden bileceklerki?adam rüyanın ardından ölmüş zaten ama kimse bunu bilemez
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
adamın rüyasını nereden biliyorlarmış?öyle bişey imkansız,yani adamın rüyada ne gördüğünü bilemezler
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
dışarıdan buğu silindiğinide ilk kez amcadan duyuyorum.kendini ele vermiş...
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Öykü Tadında Mantık Soruları Bir cinayet işlenmiş ve tek görgü tanığı var. Duruşmada görgü tanığına hakim sormuş: " Anlat bakalım nasıl oldu ? " Görgü tanığı da aynen şöyle anlatmış: " Sahilde yürüyordum iskeleye yanaşmış olan gemide adam kafasına silahı dayayıp 2 el ateş etti." Yani görgü tanığı adamın intihar ettiğini iddaa etmiş. Hakim de adamı " Bu vurdu, tutuklayın. " demiş. Hakim bunu sizce neye dayanarak söylemiş olabilir? . YANGIN VAR Bir gemi kazası sonrası 4 kişi okyanusun ortasındaki küçük bir adada mahsur kalır. Ada tamamen kurumuş otlarla kaplıdır. Bir gün sabah kalktıklarında, adanın diğer tarafında yangın çıktığını ve üzerlerine doğru ilerlediğini görürler. Belli bir süre sonra yangın tüm adayı yakıp kül etmiştir ama 4 adam hala hayattadırlar. Bu nasıl olmuştur? (Yangın esnasında kesinlikle suya girmemişlerdir. Kaya vb. cisimlerin üzerine çıkmamışlardır. Bu, Avustralya'da kullanılmış gerçek bir yöntemdir.) Son Düzenleyen peaceful; 08-10-2008 @ 19:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
bu 2. soruda istenen nedir?neyin peşindeyiz onu anlayamadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| mantık, soruları, tadında, Öykü |
Öykü Tadında Mantık Soruları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 4yüz – Aşk Tadında | KisukE UraharA | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 15-06-2008 14:36 |
| Öykü & Berk Gürman (Öykü & Berk Gürman Kimdir? - Öykü & Berk Gürman Hakkında) | Blue Blood | Müzik tr | 7 | 11-03-2008 10:53 |
| Emre Altuğ - Şenlik Tadında | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 26-02-2008 16:18 |
| Düz Mantık (Düz Mantık Kimdir? - Düz Mantık Hakkında) | SatanpisT | Türkçe Rock | 0 | 06-02-2008 18:47 |
| Hüznüm Efkâr Tadında | NihLe | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 02-01-2007 01:53 |