| | #581 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük
![]() Eh be günlük sen nelere kadirsin istediğimizi sana yazıp anlatabikiyoruz ama senin derdin varmı? yokmu? hiç kimse sormuyor umarım... ![]() MelancholiscH'e imza yapasım geldi birden çünkü imzasındaki palyaço komiklik yerine dert babası olmuş... | |||||
|
| | #582 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük ne yazıcamı bilemiyorum. kendimi hiç iyi hissetmiyorum. ağlama krizleri gelio bazen.. uyuyorum hep.. uyanmak istemiyorum hiç.. | |
|
| | #583 (mesaj-linki) | |
Gunluk gunluk yenı ımza yaptım yuppii bu flash ısını sökecem galıba inş.
| |
|
| | #584 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük | |
|
| | #585 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük bi kaç gün önce uyanmak istemiyordum, şimdi uyumak için çabalıyorum ama olmuyor.. uyuduklarıma sayıyım bari dimi | |
|
| | #586 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlüktatilin 1.günü hareketli başladı!!! ![]() umarım böle devam etcek! ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #587 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük evde olmak da zor şekerim.. ![]() temizlik yap, yemek yap, bulaşık yıka ![]() uzayıp gidio bu liste böle ![]() neyse ki akşamları güzel oluo.. ![]() o var çünkü.. ![]() bamboleyoooo bamboleyaaaa ![]() ![]() | |
|
| | #588 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlüktatilin 2.günü; aslında güsel başladı... ama kadıköyden dönerken trende uyuyup kalmışız ![]() ee uyanamayınca...inceimiz durağı geçirdik tabe ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #589 (mesaj-linki) | |
| Cvp: BizBize / Sanal Günlük Bak dediğim gibi tam 4 gün sonra burdayım gene.. ![]() Allahın izniyle kazasız belasız gidip gelebildik Antep'ten.. Çok eğlenceli bir o kadar da yorucu geçti diyebilirim.. Yorucu olan yanı uçak yerine kara yoluyla gitmem oldu.. Arabayı da ben kullanınca yollarda perişan oldum diyebilirim.. ![]() Ama Antep'i de baya bir karıştırdık yani.. ![]() Gittiğimiz her yerde başımızı belaya sokmayı adet edindik ve tabiki bu Antep'te de böyle oldu o kadar ki bir daha ki gidişimiz de (ki allah korusun ) kesin vuracaklar bizi orda..![]() ![]() Napcaksın işte bu da bizim huyumuz.. ![]() Artık 2 hafta çekim falan yok iyice bi kafamı dinliycem ve tabiki son zamanlarda mecburen baya bi ihmal ettiğim "aşkom"a yoğunlaşcam diyebilirim.. ![]() Bu arada unutmadan sana söylediğimi "aşkom"a söylediğin için de çok saol.. ![]() | |
|
| | #590 (mesaj-linki) | |
Gunluk bugun yıne saat 1 de uyandım sonrada gezdım tozdum cok guzeldı ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bizbize, günlük, sanal | sanal gunluk, |
BizBize / Sanal Günlük Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal TV | HarmDestroy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 4 Gün Önce 11:51 |
| Günlük - Günlük Nedir - Günlük Hakkında | Demir YumruK | X-Sözlük | 1 | 21-04-2008 20:37 |
| Sanal Gerçeklik | Blue Blood | Mühendislik Bilimleri | 2 | 27-03-2008 00:45 |
| Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 18-12-2007 17:17 |
| Bir Günlük | TeKiN42 | Sizin Video'larınız | 0 | 19-04-2007 01:18 |