Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 61

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 220.056 Cevap: 1.418
A.Arda - avatarı
A.Arda
VIP VIP Üye
7 Şubat 2008       Mesaj #601
A.Arda - avatarı
VIP VIP Üye
Ahh günlük ahh nedir benim bu çilem..Msn Confused
Dün gece sözde 1-2 saat takılmak için çıktım dışarı çıkış o çıkış daha şimdi gelebildim eve..Msn Confused
Sponsorlu Bağlantılar
Tam diyorum ki hayatımı biraz düzene sokucam herkes gibi oturup evimde tv izliycem, cips yiycem ne biliyim çay, kola falan içicem ama malesef olmuyo..Msn Grin
Bak mesela şimdi uyumaya niyetim var ama biliyorum ki gene uyuyamıycam yani daha doğrusu uyutmıycaklar beni..Msn Grin
Daha öncede demiştim ya hani günlük gerçektende yakışıklı olmak oldukça zor..Msn TongueMsn Grin

MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #602
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
Selam gunluk bugun erken kalktım (12,30)Faint Çöl zaten ımzamı edıtlemıs kendı yapmısHysteric Ama bu demek oluyorkı ımzamı cok guzel yapmısım kı edıtlenıyor Tender
I Me
Sponsorlu Bağlantılar
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #603
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük,

İmzasını editlerken Melan'ın kendisinede bildirmiştim bu yüzden içim rahat vede rahatMsn Tongue...
Ben kendisinden sadece ay yıldızı istemiştim ama *.swi formatını veremediği için kolay yoldan komplesini aldım arayüz olarak Msn Grin...

Günlüğüm bu imza işini sevmeseydim editlemezdim ama bazen (ç)alıntı imzaları (ç)almaktan zevk alıyorumMsn Grin...
volture - avatarı
volture
VIP "Ipıslak Balık"
7 Şubat 2008       Mesaj #604
volture - avatarı
VIP "Ipıslak Balık"
günlük sen sevgili flan diilsin! milleti kandırıp durma! ya da kimi için sevgili kimi için nefret edilecek bişisin!ben şuan mutlu bişi anlatamıcam! neden_? kıss arkadaşımdan ayrıldım işte! ben şimdi sana bu kafayla gelirde '' sevgili günlük'' der miyim!

Msn ConfusedMsn ConfusedMsn Confused
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #605
nünü - avatarı
Ziyaretçi
günlükçümMsn Tongue
demiştim sana dimi bugün önemli diye..
heheheh gittik geldik bakalım..
bekliyoruz yeni gelişmeleri artık..
şimdi ince ayrıntısına kadar anlatmıorum olayları.. hepsi bi olsun toptan anlatcamMsn TongueMsn Tongue
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
8 Şubat 2008       Mesaj #606
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
olayları bilmiyorum ama yazasım geldi...nünüm.. iyi kalpli ciçek.. ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun... demiştim ben sana daha öncede.. yüzündeki o güzel gülücükler hep sürsür.. Kiss solmasın inş..
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #607
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
evo adlı kullanıcıdan alıntı

olayları bilmiyorum ama yazasım geldi...nünüm.. iyi kalpli ciçek.. ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun... demiştim ben sana daha öncede.. yüzündeki o güzel gülücükler hep sürsür.. Kiss solmasın inş..

canım evocum.. yanyana gelip göreşemedik, belki de görüşemeyiz hiç bilmiyorum ama kalbinin sıcaklığını, iyiliğini o kadar çok hissediyorum ki sanki yanımdasın..
benim hayatım biraz karmaşık. bi gün benden mutlusu olmuo, bi gün de büyük bi yıkımın içinde oluyorum.. tabi alenen yazamıyorum burda ama yakın bi zaman içinde hepsini dökücem buraya...
sana, hissettirdiğin dostluk için çok teşekkür ederim.. çok sevindim yazdıklarını okuyunca.. inan hala sırıtıyorumMsn Grin
senin de hayatındaki herşey hep çok güzel olsun inşallah.. allahım sana senin gibi dostlar nasip etsin. hiç yalnız kalma ve hep mutlu ol...
sanal manal ama dostumsun sen benim.. yazdıklarım kalbine dokunmuş,cevap yazmadan edememişsin..
bana da öle olduMsn Happy

dostum...
I Miss You - avatarı
I Miss You
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #608
I Miss You - avatarı
Ziyaretçi
Ee Günlük nasılsın dünden beri ben geldim yine.Valla Günlük dün çok maceralı geçti akşama kadar oradan oraya yolculuk ettim ama en sonunda en emin yere bilgisayarımın başına geçebildim(Saat 11:30 Msn Disappointed civarı). Sen de bana dile bugünüm de öyle geçmesin Günlük.Sana maceralarımı uzun uzun anlatmak isterdim ama inan Günlük hatırlamak bile istemiyorumMsn Confused.Ama bi dahaki sefere söz anlatacağım Günlük.
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
8 Şubat 2008       Mesaj #609
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bugün erkenden kalktım kahvaltımı ettim ve senin başındayım bugün çok önemli bir sınavım var bana şans dile
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Şubat 2008       Mesaj #610
nünü - avatarı
Ziyaretçi
çok değişik bişi oldu. ağlasammı gülsemmi şaşırmış durumdayım..
ona ihtiyacım var galiba..