Arama

Biz Bize / Sanal Günlük - Sayfa 60

Güncelleme: 5 Haziran 2016 Gösterim: 219.849 Cevap: 1.418
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #591
nünü - avatarı
Ziyaretçi
yarın bizim için önemli bir gün günlükcümBebe
Sponsorlu Bağlantılar
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #592
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
yarın benim için sıradan bir gün zor olacak günlükçüm

Sponsorlu Bağlantılar
arwen - avatarı
arwen
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #593
arwen - avatarı
Ziyaretçi
benim içinse değişik olabilir tam bilmiyorumMsn Happy

günlük yaw çok uykum var benimmmm
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #594
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi

Sevgili günlük,
Bilgisayarımdan şüpheliyim arada bir donma yapıyor ama virüs bulaşmadığını söylüyor antivirüsüm. bundan çok rahatsız oldum bir format çekmenin vakti geldi demektir...
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
7 Şubat 2008       Mesaj #595
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı

Sevgili günlük,
Bilgisayarımdan şüpheliyim arada bir donma yapıyor ama virüs bulaşmadığını söylüyor antivirüsüm. bundan çok rahatsız oldum bir format çekmenin vakti geldi demektir...

iyice düşündün mü ? Bu kararlar her zaman alınmaz iyi düşün Msn Grin
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
I Miss You - avatarı
I Miss You
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #596
I Miss You - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili Günlük;
Bu benim MaviKaranlık'taki ilk mesajım. Bunu sen de biliyorsun ancak söylemekte yarar görüyorum bu site diğerlerinden farklı. Fazla izlenimim olmamasına rağmen şunu söyleyebilirim ki gerçekten seviyeli bir site. Öyle boş insanların olmadığı bir site. Seviyesini ölçmek istersen sana bir misal vereyim: Bu sitede ne kadar çok bayan üye var dikkatini çekti değil mi Günlük.İşte sitenin seviyesini bu gösterir. Bana örnek ver hangi sitede bayan üye sayısı ile erkek üye sayısı hemen hemen aynı. Veremezsin Günlük veremezsin .Neyse derinlere daldım Günlük.Bu kadar yeter !..
Mikropçuk_11 - avatarı
Mikropçuk_11
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #597
Mikropçuk_11 - avatarı
Ziyaretçi
sevgili günlük bugün erkenden kalktım yüzümü ykadım yazı yazdım ödev yaptım kahvaltı ettim şimdide dershaneye gitmek için hazırlk yapıyorum saat 8 veya 9 da görüşmek üzere bye
Fırtına - avatarı
Fırtına
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #598
Fırtına - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı

iyice düşündün mü ? Bu kararlar her zaman alınmaz iyi düşün Msn Grin

Evet kararımı verdim ve şuan formatı bitirmiş bulunmaktayım...

Sevgili günlük,
Sabah seninle format atacağım için birşeyler paylaşmıştım formatımı bitirdim hemen hemen gereken tüm programları yükledim ama çömezin biri komutanından emir beklerken beni görüp hemen komutanından vur emri istedi komutan ise hemen vur emrini tasdikledi. Ardından bana karşı ''1. Chatbox'' savaşını açmış bulundular parmak kadar bir çocuğa savaş açmanın sevinci ile şahlandılar ama ben yılmadım, yılmadı, yılmadım! onları saf dışı edene dek savaştım gerek sözlü gerek füzeli ve bombalı ama karizmayı çizmedim o kadar büyük orduyla kendi başıma savaşmanın mutluluğu içerisindeyim... yahoo

Savaşı başlatanlar:

Çömez asker,
iRONX
Komutan abey(Ağabey), ahmetseydi < Abi dedik bağrımıza bastık cry
Manikürlü aslan, Kral_Aslan
Yarasaların efendisi, BARIŞ

Böylece uzayıp gidiyor liste.... closed topic

-
BARIŞ - avatarı
BARIŞ
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #599
BARIŞ - avatarı
Ziyaretçi
hmm cöl ben o savaşa katılmadım cünkü haberim yoktu olsaydı böyle konuşumazdın dimi
haberim olduğundada cok gec olmuştu hem yenen belli olmamıştı carpıtma sonucu cünkü sen kacmıştın
No Angel
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2008       Mesaj #600
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili günlük;

Sanırım ilk defa buraya günlük yazıyorum. Aslında 2002 yılından beri tuttuğum bir günlüğüm var.. O yıllarda yazdıklarımı okuyup okuyup gülüyorum günlük..Neyse günlüğe günlük anlatılır mı hiç Msn Happy Valla çok sıkılıyorum yaa.. Bilgisayarda da bir sorun var sanırım sinirimi bozuyor.. Yazacak birşeyde bulamıyorum ki. Bugün yine sıkıcı bir gün olacak benim için .. Neyse görüşmek üzere günlükçüm ..