Üye Ol - Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Erkekçe
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-06-2006   #6 (mesaj-linki)
Aldatmak mı sadakatsizlik mi?

Alıntı:
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı
Bayanların yapı olarak, yani fıtri olarak böyle bir hakkı yok. Bu işi bir bayan yaptığı zaman toplumda " Aaaa..! Kadına bak, ne kadar utanmaz" gibi hatta daha da ağır damgalar alıyor. Ama bunu bir erkek yaptığı zaman "Yaw çapkınlık işte, arada bir olur böyle şeyler" denir. Bu aradaki farkı görmüşsündür. Ama senin de dediğin gibi doğru olan her iki tarafın da yapmaması. Ben de bundan yanayım.

Evi satmadan başka eve çıkmam hiç )

(Ayrıca size kimse tatil yapmanız için izin vermiyor değil. Gidin gezin, hava alın, dolaşın.. Ama bizimle beraber )

yanılıyosun artık günümüzde kadında erkekde eşini aldatıyo. Zaten öneemli olan bu değil..

Bu kadar yanlışın içinde senin hata yapmamann ...

Ne bilim aldatmakk Ahlaksız bir davranış... Kimse kimseyi kandırmasın aldatmak denince nedense herkes tek noktaya odaklanır... . Kadın ve erkek olarak ayırt etmiyorum

Ama

Bir erkek niye aldatır'a cevabım ise net ve açık: egosunu tatmin için.

Son Düzenleyen GusinapsE; 25-06-2006 @ 04:38. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 25-06-2006   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Erkekler neden aldatir?

İşte belki de kadınların net ve açık bi egoları olmadıkları için böyle bir şeye hakkı yoq...

"yanılıyosun artık günümüzde kadında erkekde eşini aldatıyo. Zaten öneemli olan bu değil..

Ne bilim aldatmakk Ahlaksız bir davranış... Kimse kimseyi kandırmasın aldatmak denince nedense herkes tek noktaya odaklanır... . Kadın ve erkek olarak ayırt etmiyorum" Bu dediğine sonun kadar katılıyorum. En iyisi kimse tatile çıkmasın İş toplantıları da buna dahil ))
Eski 25-06-2006   #8 (mesaj-linki)

ya kimse aldatmasın birbirini güzel güzel geçinin yaa nedir bu böyle allam yaww neyse susayımm yazarsam baya yazarımm SUSTUM
Eski 25-06-2006   #9 (mesaj-linki)

Alıntı:
ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı
İşte belki de kadınların net ve açık bi egoları olmadıkları için böyle bir şeye hakkı yoq...

"yanılıyosun artık günümüzde kadında erkekde eşini aldatıyo. Zaten öneemli olan bu değil..

Ne bilim aldatmakk Ahlaksız bir davranış... Kimse kimseyi kandırmasın aldatmak denince nedense herkes tek noktaya odaklanır... . Kadın ve erkek olarak ayırt etmiyorum" Bu dediğine sonun kadar katılıyorum. En iyisi kimse tatile çıkmasın İş toplantıları da buna dahil ))

EEe nerde muhalefett tüh bee çabuk tatlıya bağladık bu konuyu

aldatmak erkeklerin doğasında var egolarımız var bayanların yok gibi sözlerede katılmıyorum neden? çünkü bir erkek gerçekten sahiplendiği ve sahiplenildiğinde bu konuyu aklının ucuna bile getirmemeli.

Zaten kadınlar baştan önyargılılar einstein in dediği gibi tabuları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur(buna benzer birşeydi aklımda kalan)

neden erkek aldatır diye bir soruyu soran bir kadınsa zaten şartlanmıştır aldatılma fikrine... Soruyu bir erkek soruyorsa zaten ilişkisinde doğru gitmeyen bir şey vardır ki sorguluyordur.

Bence erkek gerçekten sahiplenirse(evlenirse demiyorum)ve sahiplenilirse aldatmaz
Diye düşünüyorum
Ama Bilemem Düşündüklerimi herkes düşünüyomu

Hayatın içinde her tesadüfde bir sürpriz ,her sürprizde bir tesadüf saklıdır.Önemli olan aldanmadan, yada aldatılmadan o tesadüfe bir sürpriz ,yada o sürpriz deki tesadüfün kıymetini bilmektir.Bu aldanmak fiili yalnız gerçekleşmeyeceğine göre ozaman gerçek olmayan fiillerde aldanmaya yer olmamalıdır.

Eski 25-06-2006   #10 (mesaj-linki)

Uzun süreli ilişkilerden çabuk sıkılan erkek başka kadınlara yanaşarak heyecan duyar. Bazen bir ilişki ne kadar iyi olursa olsun, heyecan bittiği için erkek yeni bir oyuncak bulmuşçasına başka kadınlara yönelir.
Erkekler özellikle orta yaş bunalımına girdikleri zaman eşlerini aldatmaya başlarlar, bu sayede kendilerine olan güvenlerini tazelerler.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
2 erkek tatilde aldatır mı?, aldatilan bayanlar, aldatılan bayanlar, bir kadın neden aldatılır, erkek eşinı nıye aldatir, erkek eşini niye aldatır, erkekler niye aldatir, erkekler niye ihanet ederler, erkekler nıye aldatır, kadınlar neden aldatılır,
Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kadınlar Neden Aldatır? İhanet Eder? Morrigan Kadınca 21 22-09-2008 18:34
Deniz Arcak - Eller Aldatır MaRCeLLCaT Türkçe Şarkı Sözleri 0 29-03-2008 20:59
Neden - Neden Nedir - Neden Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 06-02-2008 23:46
İhanet - İhanet Nedir - İhanet Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 0 25-01-2008 22:08
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:21Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14716506 saniyede (71.86% PHP - 28.14% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz