Arama

Koç Burcu Kadını

Güncelleme: 8 Şubat 2013 Gösterim: 17.145 Cevap: 8
The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Bir Koç Kızına aşık olduysanız, sizin için yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. Tabii şayet Koç kızı da size aşıksa… Bu sözleri sakın yanlış anlamayın. Bir Koç kızı aşık oldu diye gözünün sizden başka hiçbir şeyi görmeyeceğini, yakanıza yapışıp hayatı size zehir edeceğini zannetmeyin.
Hoş gerçi “hayatı zehir etme” konusunda Koç kızları kadar Zodyak’ta başka bir burcun kızına rastlayamazsınız, fakat bir Koç Kızı tapınma biçiminde tüm varlığıyla sadece ve sadece kendisini sevdiği erkeğe adamayacaktır.
Sponsorlu Bağlantılar
Çünkü, Koç Kızları hayata ve dünyaya öylesine kuvvetle bağlıdır ki, bu dağın bir parçası da siz olduğunuz için kendinizi şanslı sayabilirsiniz.
Erkek Güçlü Olmalı
Tabii bir Koç Kızını tanıdıkça bunun şans mı, yoksa şanssızlık mı olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ama olsun. Şayet güçlü bir erkekseniz, Koç kızı tam size göre demektir. Fakat zayıfsanız, işte o zaman işiniz çok zor.
Zaten zayıf biriyseniz (Koç Kızını saptedebilmek öyle her babayiğidin harcı değildir) hiç şansınız yok demektir. Bırakın Koç Kızının size aşık olmasını, sizin aşık olmanıza bile izin vermeyecektir.
Ama güçlüyseniz o hemen anlayacaktır. Gücünüzün işareti olarak onun çekiciliğine ne derecede dayanabildiğinize bakacaktır. Siz şayet bu arada biraz ağırdan almayı başarabilirseniz, kazandınız demektir.
Koç Kadını Liderdir
Tabii bu arada ilk hamleyi onun yapmasını beklemenizde yarar var. Yoksa ilk bakışta sizden hoşlanmış olsa bile sizin ataklığınızı görüp hemen geri çekilmesi mümkün. Bu durumda daha baştan kaybettiniz demektir
Serinkanlı, ölçülü, hatta umursamaz bir tavır içinde onun size yaklaşmasını bekleyecek olursanız, ilk anda sizden çok fazla hoşlanmamış olsa bile ilgisini çekeceksiniz. Daha da ötesi böyle bir tutum Koç Kızını kışkırtır ve tüm cazibesini ortaya koymasına ve çevrenizde pervane olup sizi elde etmek için uğraşmasına neden olur. Tabii bu arada size aşık da olur. Unutmayın ki, o bir liderdir. Hiçbir şey yapmasa, demek faaliyetlerinde bulunacaktır. Okul aile birliğinden tutun da çeşitli hayır kurumlarından mistik grupların içinde yer almaya kadar farklı faaliyetlerde bulunabilir.
Spor yapabilir, çeşitli turnuvalarda boy gösterebilir. Gezi organizasyonları düzenleyebilir. Ve siz, onu bütün bu faaliyetlerden mahrum etmeye kalkışacak olursanız, belki başlangıçta sizin isteklerinize boyun eğermiş gibi yapabilir, fakat onu hareketsiz bırakmak demek öldürmeye eş değerdir. O da bunu bilir ve ölmeye hiç niyeti yoktur. Kendisi öldürmek yerine içindeki aşkı öldürmeyi tercih edecektir. Üstelik, Koç Kızları’nın aşk potansiyelleri yüksek olduğu için bir başka aşkı bulması da zor olmayacaktır. Zodyak’ta birden fazla aşık olabilme potansiyeline en fazla sahip olanlar Koçlar arasından çıkar.
Aşk potansiyeli böylesine yüksek olmasına rağmen etrafında kimse yok diye de ağlamaz. Zodyak’ın en güçlü kızıyla karşı karşıya bulunduğunuzu unutmayın. O tek başına yaşamayı öylesine büyük bir başarıyla becerir ki, bir erkeğin yapabileceği her şeyi etrafında erkek yoksa, tek başına halledebilir. Hem de hiç yüksünmeden ve de zorlanmadan.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (:
karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
22 Ağustos 2008       Mesaj #2
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu Kadını
Koç burcu kadını hareketli, konuşkan ve girişimci yapısıyla dikkat çeker. Oldukça da esprilidir. Alımlı,atletik yapılı ve narindir. Eleştirmeyi ve hoşlanmadığı şeyleri mutlaka dile getirir. Toplum içerisinde cazibe ve farklılığıyla dikkat çeker.
Sponsorlu Bağlantılar

Koç kadını iş hayatında oldukça hırslı ve idealisttir. Aklına koyduğunu mutlaka gerçekleştirmek ister ve çizdiği yolda hiç şaşmadan ilerler.Zamanı kullanmayı iyi bilir ve çalışkandır. Koç kadını özellikle içten ve sempatik tavırlarıyla arkadaş çevresinde aranan eğlenceli bir dosttur. İçten içe biraz tedirgin ve huzursuzdur. Kendisini fazlasıyla tenkit eder ve hep bir yarış içerisindeymiş gibi kendiyle çok uğraşır. Dostlarına ve sevdiklerine çok önem verir ve fazlasıyla fedakardır.

Duygusal yapısı oldukça hassas olduğu için olumsuz tenkitler onu fazlasıyla kırabilir. Evine ve ailesine çok düşkündür ve bu konuda da her konuda olduğu gibi mükemmeliyetçidir.

Sürekli hareketli olmayı seven Koç burcu kadını boş zamanlarında da sosyal aktivitelerde bulunmak, spor yapmak ve dostlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır.

karayel - avatarı
karayel
Ziyaretçi
16 Eylül 2008       Mesaj #3
karayel - avatarı
Ziyaretçi
Koç kadınları 21 Mart-20 Nisan

Onun felsefesi “kendi başının derdine kendin bak” tır. Onun işlerini yaptırmak için peşinde bir erkeğe ihtiyacı yoktur. Liderliği kimseye bırakmak istememesi her konuda ilk hareketi yapmaya yönlendirir onları, konu aşk dahi olsa ilk adımı koç kızı atar. Onu toplumsal kurallar bağlamaz, düşündüğü ve inandığı gibi yaşar, hesap vermez. Eli açıktır, zamanını, ilgisini, parasını cömertçe paylaşır ama sevdiği insanları paylaşma konusunda cimridir. Koç burcu bir eşiniz varsa sekreterinizin erkek olması evliliğiniz için artı bir davranış olacaktır. Bu kızlar evlenmeden önce tamamen özgürdürler ve genelde iş hayatındadırlar. Ve başarılı iş kadınlarıdırlar, konuşmaları akılcı ve hızlıdır. Kesinlikle sıkıcı değillerdir, enerjilerini her an yansıtabilirler. Göründükleri kadar da sert değillerdir, duvarı aşabilirseniz çok sıcak biri sizi bekliyor. Kötü durumlar, hastalıklar gözünü korkutmaz ama yakın ilgi beklerler.
sistem - avatarı
sistem
Ziyaretçi
3 Ocak 2009       Mesaj #4
sistem - avatarı
Ziyaretçi
Koç burcunda doğan bir kadın da tıpkı o burcun erkeği gibi, enerjik, cesur, kıskanç, tatlı, cazibelidir. Ayrıca kendilerine has çok özel bir çekicilikleri vardır. Gelelim bu müthiş kadının özelliklerine... Bir kere Koç kadını ihtiraslıdır. Özel hayatında da, işinde de... Dolayısıyla bu kadın yaptığı iş ne olursa olsun, yükselmeyi kafasına koymuştur.
Hiçbir Koç kadını için çalışma hayatı, sadece biraz para kazandıracak ve onu oyalayacak bir yol sayılmaz. Bu kadın yükselmeyi, başarılı olmayı, hatta alanında ün kazanmayı ister. Genellikle de bunu başarır. Mevki sahibi kadınlara baktığınızda genel olarak onların birer Koç kadını olduğunu fark etmeniz işten bile değildir. Ancak bu söylediklerimize bakarak, Koç kadınının sıkıcı ve işten başka şey düşünmeyen biri olduğunuzu düşünmemelisiniz. Koç kadını zeki, neşeli ve eğlencelidir. şahane espriler yaparak ortamı yumuşatmayı iyi bilir. Arkadaşlarına da düşkündür. Onların sorunlarıyla ilgilenir, ayrıca onlara karşı fazlasıyla cömert davranır.

Ayrıca çok merhametlidir. Zor durumda olanlar için üzülür ve onlara yardım etmek için elinden geleni yapar. Giyime düşkün ve modayı takip etmeye bayılan bu kadının olumsuz sayılabilecek bir özelliği, biraz flörtçü olmasıdır. Sürekli olarak hayranlar ister etrafında. Ama eğer çevresinde onu gerçekten etkilemiş ve arzulanmaya değer bir erkek varsa, Koç kadını ona sadık kalacaktır.
İşte size bir olumsuz özelliği daha: Koç kadını kolaylıkla gereksiz şüphelere kapılır. Bunu başkalarına göstermese de, kendinden, çekiciliğinden şüphe ettiği olur. Sürekli kendini inceler ve aynada gördüğü yüz hiçbir zaman onu tam olarak tatmin edemez. Örneğin, titizlikle makyaj yapıp en güzel kıyafetlerini giyerek sokağa çıktığında içinden belki de kimsenin kendini o kadar da çekici bulmayacağını düşünerek üzülmektedir. Bu kendinden şüphe etme özelliğinin altına da büyük ihtimalle her zaman en iyi olma, en iyi görünme arzusu yatar. Bu yüzden giyime kuşama aşırı para harcayabilir.
Koç burcu insanları her konuda hırslıdır, doğal olarak aşkta da. genellikle hayatları boyunca bir kez evlenirler ve ortaya çıkabilecek her türlü zorlukla savaşarak evliliklerini korurlar. En azından amaçları evliliklerini ve yuvalarını sonsuza dek ayakta tutmaktır. Etrafınıza bir bakın, evlenmeyi çok istediği halde yalnız yaşayan bir Koç kadınına zor rastlarsınız. Kararlı Koç kadınlık aşklarını ve evliliklerini de titizlikle planlarlar ve programın bozulmasına, radyan çıkmasına pek izin vermezler. (Bu söylediklerimiz erken evlilikler için pek de geçerli değildir, çünkü Koç burcu kadınının da hayatta neyi istediğini anlayıp keşfedebilmek için zamana ihtiyacı vardır.) Sevgi anlayışı da farklıdır bu kadının, aşk evliliği yapanlar vardır, ama bir erkeğin mevkiinden, parasından ya da şöhretinden de etkilenen Koç kadınları bulabilirsiniz. Değişmeyen tek şudur: Koç kadını ilişkide ya da evlilikte kendi seçimlerinden kolay kolay vazgeçmez, seçtiği adama da sonuna dek sadık kalır. Bir de Koç kadınları hayran oldukları, kendilerinden birçok bakımdan üstün buldukları erkeklere âşık olurlar. Aşkta bir Koç kadınını en çok yaralayacak şey, sevdiği erkeğin başka bir kadına yan gözle bakması ya da daha da kötüsü onu aldatmasıdır. Her kadın için öyledir belki, ama ihanet özellikle bir Koç kadınının gözünü döndürebilecek kadar büyük bir suçtur.
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Haziran 2009       Mesaj #5
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Koç Kadınını seviyorsanız:

Öncelikle bir amacınız ve hedefiniz olmalıdır.
Mücadeleci ve cesur olmalısınız.
Meydan okuyan bir tavrınız olmalıdır. Yani kolay ele geçen bir erkek olmayın.
Onun size anneniz gibi davranmasını bekleyin. O tam bir dişidir.
Onu destekleyin, ama yanlış yaptığında bunu ona direk olarak söyleyin.

Koç kadını dürüstlük ve şeffaflıktan hoşlanır. Ne söyleyecekseniz açıkça belirtin.
Harbi bir kadınla olduğunuzu sakın unutmayın. Yeri geldiğinde sizi bozacaktır.
Aktif, kendiyle barışık, sınırsız düşünmesini bilen erkekler onun için özeldir.
Ajitasyon yapmayın. Karşısında eğilip bükülmeyin.
Keşifçi olun, yenilikleri takip edin. Maceracı düşünün.
Hedeflerinde onu destekleyin.
Herhangi bir şeye kızdığında, üstüne gitmeyin. Sakinleşmesini bekleyin.
Annenizin kuzusu olmayın. Kimliğinizi ön planda tutun.
Onu baskı altına almayı düşünmeyin. Özgürlüğüne saygı duyun.
Kendi kararlarını kendisinin vermesine saygı gösterin.

Size meydan okuduğunda, karşısında dimdik durun, korkup sinmeyin. Bunu, ne kadar güçlü olduğunuzu sınamak için yapıyordur.
İkili oynamayın. Tutarsız olmayın. Asla yalan söylemeyin.

Akıllı bir kadınla olduğunuzu asla unutmayın.
İlişkinizi besleyin, rutinliğe izin vermeyin.
Baskın bir partnerdir. Diğer hemcinsleri gibi tencere, tava derdinde değil, kariyer peşindedir. Ona göre kendinizi hazırlayın.
Sosyal faaliyetlerine, arkadaşlarına önem verin:

Kendinizi geliştirin. Yıllar boyu aynı adam kalmayın.
Tuttuğunuzu koparan biri olun. Bu size hayranlık duymasını sağlayacaktır.
Kaba davranmayın. Onun özgür bir dişi olduğunu, kolay lokma olmayacağını bilin.
Cinselliği aşkın bir parçası olarak görün. Ama sadece bunun yeteceğini sanmayın.
Tek düze bir hayatın içinde, sadece aşk için yanıp tutuşacağını sanmayın.

herifz - avatarı
herifz
Ziyaretçi
2 Ekim 2011       Mesaj #6
herifz - avatarı
Ziyaretçi
koç kadını kesinlikle liderdir
GüNeSss - avatarı
GüNeSss
Ziyaretçi
18 Mart 2012       Mesaj #7
GüNeSss - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ BURCU KADINI

Koç kadınları kendini üstün gören, enerjik, kıskanç, çekici, cana yakın insanlardır. Cazibelerini akıllıca kullanırlarsa elde edemeyeceği kimse yok gibidir. Yine de hayale kapılıp hata yaparlarsa pişmanlık duyarlar. Koç kadınlarının başka bir özelliği de çok hırslı olmasıdır. Bu hırs sayesinde yaşamda yükselirler. Mars'ın etkisiyle maddeye ve toplum içindeki yerlere çok önem verirler. Zaman zaman enerjilerini, eşlerini iterek yükselmelerini sağlamak için kullanırlar. Ama sonunda başarılı olduklarında erkeğin kaçıp gittiğini görebilirler. Sonra kendilerini çalışmaya ve bir yere gelmeye koşullandırıp başarılı olurlar. Cazibeli olan koç kadınının çevresinde bir çok erkek bulunur. Bu yüzden hayatlarını birleştirecek erkeği seçerken zorlanırlar. Yeterince iyisini bulamadıklarını düşünürlerse yalnızlığı seçerler. Yaşamlarında arkadaşlık ve dostluk çok önemlidir. Arkadaşlarına karşı cömert davranırlar ve onlara çeşitli hediyeler alırlar. Giyimlerine çok önem verirler ve moda onların tutkusudur. Bazen bu tutku bir hastalık derecesine kadar yükselebilir. Çok gururlu olmalarına karşın çabuk kırılabilirler. Öfkelendikleri zaman da ağlamaya ve hırslarını karşıdakilerden almaya çalışırlar. Eğer kırılır ve dostlarını terk ederlerse bir daha geri dönmezler. Koç burcunda doğan kadınlar için sevgi çok önemlidir. Evlilik onlar için kutsaldır. Tek evlilik ve bu evliliği yaşam boyu sürdürme düşüncesindedirler. Sevgide inanılmayacak ölçüde kıskançtırlar.
_AERYU_ - avatarı
_AERYU_
Ziyaretçi
12 Ağustos 2012       Mesaj #8
_AERYU_ - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu Kadını

KOÇ KADINI

Koç Burcundan doğan kadınlarda tıpkı erkekler gibi kendilerini üstün gören, enerjik, cesur, kıskanç, cana yakın, cazibeli tiplerdir. Ayrıca çekicilikleri de dillere destandır. Bazen kuvvetli hayal gücü hakikatleri görmesine engel olabilir. Koç Burcu kadını hırslıdır. Erkekte bulunmayan bu hırs, kadının çok yükselmesine yardım eder. Bu kadınlar maddeye, mevkiye ve isme çok önem verirler. Kadın ya eşi vasıtasıyla hayatta başarıya erişmek ister yada kendi çalışır. Bu tip kadın eşini teşvik eder, yol gösterir, destekler ama zaman zaman da istediği sonucu alamaz. Çünkü eşi bu tip zorlamalardan hoşlanmayan biri olabilir.

ÇALIŞMA HAYATI

Onlar için çalışma hayatı, biraz para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmaz. Çalışma onların hayatta yükselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır.

HAVAİLİK

Koç Burcundan doğan kadın çok cazibeli, akıllı, neşeli ve hoştur. Onun içinde etrafına pek çok erkek toplanabilir. Bu tip, bir hayli havai dir ve etrafına toplanan erkeklerle kısa süreli maceralara girişebilir. Etrafında ne kadar hayranı olursa o kadar memnundur. Yükselme hırsına rağmen son derece de hassastır. O daima kendisini mutlu edecek bir eşi hayal eder. Ancak bu eş biraz da masal prensini andırır. Koç Burcundan doğan kadın, idealini bulamadığı için evlennmekden vazgeçebilir.

ARKADAŞLIK

Arkadaşlıkdan pek hoşlanır ve dostluklara da önem verirler. Hediye ve çiçek yollamakdan zevk alırlar. Yardım klüplerine, spor klüplerin üye olurlar. Koç Burcu kadını giyimine de pek meraklıdır. Modayı takip etmekden zevk duyar. O kendisine çok itina etmesine rağmen yine de kusurları olduğunu düşünerek üzülür. Kendisinden şık yada güzel bir kadın görürse çekemez, kıskanır. Bu giyim ve kuşam merakı bazen bir hastalık halini de alabilir. Cömert olan bu tiplerin para tutmaları da zor olur.

GURUR

Bu kadınlar çok gururludur. Onun için düşünmeden sarf ettiğiniz bir sözle onları kırabilirsiniz. Bu durumda gururu incinen kadın ya ağlar yada öfkelenerek bağırmaya başlar. Öfkelenmesini tercih etmelisiniz zira öfkesi saman alevi gibidir. Özür dileyerek herşeyi halledebilirsiniz. Ama ağlarsa korkun. Çünkü onu can evinden vurduğunuz anlaşılır. Koç Burcundan doğan kadın bir süre sonra gözlerindeki yaşı siler. Size bir kelime bile söylemeden çıkıp gider. Bir daha onun yüzünü göremezsiniz.

ACINDIRMAK

Her burcun ve her insanın zayıf bir tarafı vardır tabii. Bu burç kadınların zayıf tarafı da acımalarıdır. Bazı durumlarda çok merhametlidir. Bu sebeple sık sık iyi niyeti kötüye kullanılmaktadır.

SEVGİ VE KISKANÇLIK

Sevgiye çok önem verirler. Evlilik de onlar için kutsal sayılır. Büyük hırsı olan tipler hariç diğerleri sadece bir tek evlilik yapmayı ve ömürlerinin sonuna kadar aynı yuvada kalmayı isterler. Sevgide de inanılmayacak kadar kıskançtırlar. Şüpheci ve kıskanç olan kadın sık sık eşinin ağzını arar, onun başkalarını beğenip beğenmediğini öğrenmeye çalışır.

İDEAL EŞ

Koç burcunda doğan bir kadını seviyor ve onunla hayatınızı birleştirmek istiyorsanız bazı noktalara dikkatinizi çekeceğiz. Onun kıskanç ve şüpheci olduğunu bilin. Sizi sık sık sorguya çekmesine, hareketlerinizden anlam çıkarmaya çalışmasına dayanabilecek misiniz?

ÇOCUK SEVGİSİ

Koç Burcundan doğmuş kadınlar çocukları çok severler. Hem çocuklarla anlaşmasınıda iyi bilirler. Çocuk yetirştirmede kendilerine özel yöntemleri vardır.


Kaynak:
_GüzelikMeleği_ - avatarı
_GüzelikMeleği_
Ziyaretçi
8 Şubat 2013       Mesaj #9
_GüzelikMeleği_ - avatarı
Ziyaretçi
Bir Koç Kızına aşık olduysanız, sizin için yapılacak pek bir şey kalmamış demektir. Tabii şayet Koç kızı da size aşıksa? Bu sözleri sakın yanlış anlamayın. Bir Koç kızı aşık oldu diye gözünün sizden başka hiçbir şeyi görmeyeceğini, yakanıza yapışıp hayatı size zehir edeceğini zannetmeyin.
Hoş gerçi ?hayatı zehir etme? konusunda Koç kızları kadar Zodyak?ta başka bir burcun kızına rastlayamazsınız, fakat bir Koç Kızı tapınma biçiminde tüm varlığıyla sadece ve sadece kendisini sevdiği erkeğe adamayacaktır.
Çünkü, Koç Kızları hayata ve dünyaya öylesine kuvvetle bağlıdır ki, bu dağın bir parçası da siz olduğunuz için kendinizi şanslı sayabilirsiniz.
Erkek Güçlü Olmalı
Tabii bir Koç Kızını tanıdıkça bunun şans mı, yoksa şanssızlık mı olduğuna karar vermekte zorlanabilirsiniz. Ama olsun. Şayet güçlü bir erkekseniz, Koç kızı tam size göre demektir. Fakat zayıfsanız, işte o zaman işiniz çok zor.
Zaten zayıf biriyseniz (Koç Kızını saptedebilmek öyle her babayiğidin harcı değildir) hiç şansınız yok demektir. Bırakın Koç Kızının size aşık olmasını, sizin aşık olmanıza bile izin vermeyecektir.
Ama güçlüyseniz o hemen anlayacaktır. Gücünüzün işareti olarak onun çekiciliğine ne derecede dayanabildiğinize bakacaktır. Siz şayet bu arada biraz ağırdan almayı başarabilirseniz, kazandınız demektir.

Koç Kadını Liderdir Tabii bu arada ilk hamleyi onun yapmasını beklemenizde yarar var. Yoksa ilk bakışta sizden hoşlanmış olsa bile sizin ataklığınızı görüp hemen geri çekilmesi mümkün. Bu durumda daha baştan kaybettiniz demektir
Serinkanlı, ölçülü, hatta umursamaz bir tavır içinde onun size yaklaşmasını bekleyecek olursanız, ilk anda sizden çok fazla hoşlanmamış olsa bile ilgisini çekeceksiniz. Daha da ötesi böyle bir tutum Koç Kızını kışkırtır ve tüm cazibesini ortaya koymasına ve çevrenizde pervane olup sizi elde etmek için uğraşmasına neden olur. Tabii bu arada size aşık da olur. Unutmayın ki, o bir liderdir. Hiçbir şey yapmasa, demek faaliyetlerinde bulunacaktır. Okul aile birliğinden tutun da çeşitli hayır kurumlarından mistik grupların içinde yer almaya kadar farklı faaliyetlerde bulunabilir.

Spor yapabilir, çeşitli turnuvalarda boy gösterebilir. Gezi organizasyonları düzenleyebilir. Ve siz, onu bütün bu faaliyetlerden mahrum etmeye kalkışacak olursanız, belki başlangıçta sizin isteklerinize boyun eğermiş gibi yapabilir, fakat onu hareketsiz bırakmak demek öldürmeye eş değerdir. O da bunu bilir ve ölmeye hiç niyeti yoktur. Kendisi öldürmek yerine içindeki aşkı öldürmeyi tercih edecektir. Üstelik, Koç Kızları?nın aşk potansiyelleri yüksek olduğu için bir başka aşkı bulması da zor olmayacaktır. Zodyak?ta birden fazla aşık olabilme potansiyeline en fazla sahip olanlar Koçlar arasından çıkar.
Aşk potansiyeli böylesine yüksek olmasına rağmen etrafında kimse yok diye de ağlamaz. Zodyak?ın en güçlü kızıyla karşı karşıya bulunduğunuzu unutmayın. O tek başına yaşamayı öylesine büyük bir başarıyla becerir ki, bir erkeğin yapabileceği her şeyi etrafında erkek yoksa, tek başına halledebilir. Hem de hiç yüksünmeden ve de zorlanmadan.

Benzer Konular

30 Haziran 2009 / Lavie Burçlar
30 Haziran 2009 / Misafir Burçlar
9 Mart 2013 / Misafir Burçlar
24 Aralık 2009 / The Unique Burçlar
30 Haziran 2009 / The Unique Burçlar