Ufolar ve Uzaylılar - Ufo ve Uzaylı Resimleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > Resim Galerisi > Korkunç/Ürkütücü Resimler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 17-10-2008   #101 (mesaj-linki)
BLL
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar

*TeoDora* adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
aynen hak veriyorum; Bir resme uzay gemisi yapıştırmak çok mu zor sanki; gerçeğiyle ayırt bile edilemez hale getiriyolar, şahsen somut olmayan hiç bişeye inanmam; Allahtan başka hiç bişeye inanmam;varlığını görmeden inandığım tek ilah;varlığını görmeden saygı duyduğum taptığım... o yarattıklarını kur'an-ı kerim'de zaten yazmıştır; insanların hayal gücüyle yaptıkları şeyler bunlar;bunlarda muallakta bıraktıracak şeyler;cinler ve insanların varlığına inanırım;onun dışında öyle bişey olsaydı;kuranı kerimde bunun bi açıklaması bi şekilde yapılırdı;çünkü kuran-ı kerim de gerek tıp;gerek bilim her konuda bilgilere dayalı ayetler açıkca bildirilmiştir; bu konuda bi ayet varsa onu yazın;ben rastlayamadım kolay gelsin hepinize
Buyur karde$im..

Kur'an da Uzaylılar Talak Suresi Ayet !2

(Allahülleziyn haleka seba Semavatin ve minel ardı MİSLEHÜNNE....)

(Allah Semavatta Arz Üzerinde Yaratmış olduğunun Bir Mislini daha Yarattı)

Mana Meal Olarak Alınacak Olursa Allah Diyor ki
Ben Öyle Bir Allahım Ki Yedi Semavatı yarattım
Arz Üzerinde Yarattığımın Bir Mislini de O sema da Yarattım

Bizim Bildiğimiz Sema Henüz Dünyanın Seması
Yani Bugün Fennin Bocaladığı Dünyanın Seması

Allah Ben Size Dünyanın Semasını aaayin ettim Der Dünyanın Seması
Tabiiii Bilmediğimiz Namütenahi Yarattım Diyor

şimdi Soruyorlar Hazreti Aliye Bu ne demek

-Açık diyor bu
bunun Ne demeği var mı ? Muhkem Ayet Bunun Tevili Filan İşaretleri Yok Apaşikare

-Yine anlamadım diyor
-Bu gün diyor o alemde benim gibi bir Aliyebni Ebu Talib Senin Gibi de Bir İbni Abbas Yaşıyor

Yaaaa Şimdi Bu günkü Fen Orada Hayat Var mı Yok mu
daha buralarda dolaşıyorlar

hem sonra (acaba zannıma göre dikkat acaba diyorum Hazreti İsa Aleyhisselam orada mı)

Bu din derki oralara çıkılır seyahat edilir fakat onlar iş değil

Oralara çıkılır Fakat Hüner Gönül Aleminde Seyahat yapmaktır Kalb Aleminde
Bunu Arayan Bir Kaşif Çıkmıyor

Hazreti İnsanın Kalbindeki Sokaklarda Varidatta Ne Var Onu Arayacak Bir Kimse Çıkmıyor

evet azizim Kuranı Mübin öyle bir Kitaptır ki manasını tefsirini şahıslar kalemler kağıtlar değil zamanlar yapar zamanlar…

mesela şu nazmı kerimin huzurunda huşu ile duralım

Şura ayet 29
Ve min ayatihi halkussemavati vel’ardı ve ma besse fiyhima min dabbetin ve hüve ala cem’ıhim iza yeşaü kadıyrün

Ayette resmen sema aleminde içinde oturulan bir yer olduğu bildiriliyor
Sonra sema sakinleri ile arz sakinleri cem (toplanıp) ve ihtilatı karşılaşıp görüşmeleri beyan ediliyor

Bu günkü yükselen bilimde bunun pek yaklaştığını söyleyip üzerinde durmuyor mu ?

Ayetin manası :

O Semaların ve Arzın yaradılışı ve onlarda canlı hareketli her dabbenin üredilişi de onun ayatındandır kudreti süphanisini beyan eden alametlerindendir
Hem O dilediği zaman onları toplamağa kaadirdir

ALINTIDIR !!!
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 05-11-2008   #102 (mesaj-linki)
BlueMoon - avatarı
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar - Ufo ve Uzaylı Resimleri

Ufolar ve Uzaylılar - Ufo ve Uzaylı Resimleri

Ayy çok korkunçlar..
Eski 11-11-2008   #103 (mesaj-linki)
HerHangiBiri - avatarı

Uzaylı Türleri

Son Düzenleyen fadedliver; 15-11-2008 @ 21:06. Sebep: Resim alanına yazı yazmayınız
Eski 06-02-2009   #104 (mesaj-linki)
*TeoDora* - avatarı

Eski 11-03-2009   #105 (mesaj-linki)
anzu - avatarı

Eski 11-03-2009   #106 (mesaj-linki)
nötrino - avatarı
BİR GÜN GELECEKLER.......

Dünya dışı yaşamın varlığına inanan birisi olarak bu konuda hep açıklamalarda bulundum ama nedense bu konuyla hep dalga geçiliyordur.isteyen inanır istemeyen de inanmaz kimse zorla inanmak ya da inanmamak zorunda değildir ama ne olursa olsun özellikle inanmayan arkadaşlara diyorumdur bunu. inanmıyorsanız inanmıyoruz deyin dalga geçmeyin ona bakılırsa gözümüzle görmediğimiz fakat varlığı inkar edilemeyen bir çok olgu vardır. neden dünya dışı zeki yaşamda bunlardan biri olmasın hıı.??Dediğim gibi ben inanıyorumdur varlıklarına ve bu konuyu inanmayan arkadaşlarında ciddiye almalarını dalga geçmeden önce araştırmalarını tavsiye ediyorumdur.......(51. bölge Roswell olayı gibi vsvs)

DENİZLİ
Bu fotoğraf 07.08.2007 saat 20.49'da Denizli’de çekilmiştir. Ancak fotoğraf 10sn enstantane ile çekildi... Eğer UFO'nun yaydığı enerjiden dolayı ışıkları sürekli yansıyorsa 10 sn. enstantane ile görüntünün yakalanması mümkündür.

Kaçkarlar / 2007

Kaçkar tırmanışı ekibimizle uçakla dönerken 21 Ağustos 2007, uçaktan çekilmiş görüntülere daha sonra bakarken arkadaşım şaneseri uçan cisimleri gördü 2 fotoğraf birkaç saniye ara ile arka arkaya çekilmiştir. Fotoğrafçı arkadaşım lenste veyahut camda leke olmasından şüphelendi fakat inceledikten sonra böyle olmadığını gördü. bu görüntüleri İngilterede çekilen fotoğrafı gördükten sonra yollamaya karar verdim çünkü aynı cisim bence..Kumburgaz görüntüleri de tam bu zamanlarda çekilmiş herhalde..
(Mert Kara)

Kaynak: Siriusufo
Eski 20-03-2009   #107 (mesaj-linki)
lavi - avatarı

Eski 20-03-2009   #108 (mesaj-linki)
lavi - avatarı

Eski 29-03-2009   #109 (mesaj-linki)
Kutadgu - avatarı

Kumburgaz'da çekilen ufo görüntüsü dünyadaki ufo uzmanları arasında tam bir deprem yarattı

Ufoculara göre video tarihte şimdiye dek çekilen en net görüntü... Video bu ayın sonunda İngiltere'de yapılacak olan ufo kongresi'nde de gösterilecek.
42 yaşındaki bir gece bekçisi olan Yalçın Yaman tarafından çekilen görüntüler UFO meraklıları arasında büyük hayranlık uyandırdı.
Şimdiye dek elde olan hiçbir videonun bu kadar net ve yakın plan çekilemediğini kaydeden UFOcular videoyu bu ayın sonunda Southampton'da düzenlenecek UFO kongresinde tüm dünyaya gösterecek.
Eski 11-04-2009   #110 (mesaj-linki)

Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
resimleri, ufo, ufolar, uzaylı, uzaylılar
ufo uzaylilar, ufolar ve uzaylilar, uzaylilar hakkinda bilgiler,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Ufolar ve Uzaylılar - Ufo ve Uzaylı Resimleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bir Uzaylı Olsaydınız? GÖK-TÜRK Forum Oyunları/Online Oyunlar 19 04-08-2009 17:25
Uzaylılar Okulda Gladiatus Flash Oyunlar 0 28-10-2007 17:04
Sevginin Temsili Çiçek Resimleri - Çiçek Resimleri -2- [Arşiv] BARIŞ Doğadan Manzaralar 1495 31-03-2007 15:04
Uzaylılar Geliyor Blue Blood Flash Oyunlar 1 17-12-2006 22:36