| | #66 (mesaj-linki) |
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar ![]() Son Düzenleyen asla_asla_deme; 09-08-2007 @ 11:31. | |
|
| | #67 (mesaj-linki) |
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar | |
|
| | #68 (mesaj-linki) |
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar UZAYLILAR ![]() | |
|
| | #69 (mesaj-linki) |
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar
askerde gece nöbetinde iken ıspartanın üstünde uçan daire benzeri orta tarafı renkli olan parlak bir cisim gördüm yanımdaki arkadaşıda uyardım hemen cisim birkaç saniye öylece sabit durdu sonra birden hareket etti afyona doğru 1-2 saniye içindede kayboldu bu benim gördüğüm tek ufo idi diyebilirim ama ufolarada inanırım
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) |
Cvp: Ufolar ve Uzaylılar ![]() Son Düzenleyen asla_asla_deme; 09-08-2007 @ 11:32. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| afyona uzaylılar, afyondan resimler, birden korkunc resim, birden ürkütücü korkunç resimler, msxlabs forum ufolar ve uzaylılar, ufoların korkunç resimleri, ufoların korkunç resmi, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||