Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 6

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 356.971 Cevap: 1.763
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 02.03.2007 , Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, parasal konularda başkalarından destek ve yardım göreceksiniz. Bu yardım her ne kadar fazla olmasa da bazı giderlerinizi karşılaması mümkün olacaktır. Bu destek büyük olasılıkla eşiniz ya da aileniz kaynaklı olacaktır. Bugün başkalarıyla bütünleşmek ve biz duygusunu yaşama isteğiniz yüksektir. Fakat Ay gezegeninin aslan pozisyonunun zorlu bir yaşam alanınızdan geçişi nedeniyle istediğiniz şartlarda bunu gerçekleştirmeniz zor olabilir. Parasal bir konuda banka kredisi ya da istediğiniz bir borcu alabilmeniz gecikebilir. Bu tür işleriniz için sabah saatleri daha olumlu etkiler altında olacaktır.

Bugün, içgüdüsel isteklerinizin yoğunluğu nedeniyle sevdiğiniz kişiye karşı, kimi anlarda sert, kimi anlarda ise vurdumduymaz tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizi direkt olarak ilgilendiren bir konudaki son gelişmeler canınızı sıkabilir. Bunu birlikte olduğunuz kişiyle konuşarak ortak bir nokta oluşturmanız gerekecektir. Mistik konulara duyduğunuz yoğun merak nedeniyle bu alandaki yayınları takip edebilir geniş bir şekilde araştırma yapabilirsiniz. Ölüm ve ölüm ötesi gibi konular ilginizi çekebilir. Öğleden sonra saatlerinde kıskançlık, kuşku veya güç kontrolü sağlamak isteğiniz yoğun olabilir. Sakin kalmaya çalışınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 03.03.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, karşınızdaki insanlarla aranızda fikir çatışmaları yaşayabilirsiniz. Onları suçlamaktan kaçınınız. Sizin görüşlerinizi kabul etmeleri için zorlamayınız. Disiplinli davranışlar gösterirseniz yeni dostluklar kurabilirsiniz. Bugün tartışmaktan çok hoşlanabilirsiniz. Başka birinin fikrini çelmek veya kafasınının içindekileri değiştirmek o kadar kolay olmayabilir. Bunun tersi olduğunda anlaşmazlıklar yaşamanız doğaldır. Sabırsız davranmayın, dinlemeyi deneyin ve sert konuşmalardan uzak durun.

Bugün yakınınızda olan kişilerin duygularına karşı çok duyarlı olacaksınız. Bir ufak söz bile sizi etkilemeye yetecek. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bugün zirvede. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Partnerinize karşı daha anlayışlı olmanız gerekiyor. Sıkıntılarını dinleyin ve elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışın. Sevdiğiniz işlerle ilgili yapacağınız girişimler adına olumlu bir gün. İçinizdeki yoğun enerjiyi istediğiniz bir alanda kullanarak keyifli birgün geçirebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #53
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, bilinçli kararlarınızı uygulama aşamasında zorluklar çekebilirsiniz. Başkalarıyla olan bütünleşme duygunuzda arzu etmediğiniz sonuçlar yaşamanız olasıdır. İleriye dönük hedefleriniz açısından düşündüğüzde, kendinizi güven içinde hissetmeniz zor olabilir. Kaynaklarınızı kullanırken son derece dikkatli olmaya, bütçenizi aşan masraflara girmemeye özen göstermelisiniz. Sahip olduğunuz değerlerinize özel önem gösteriniz, ani ve beklenmedik gelişmeler karşısında sakinliğinizi koruyunuz.

Bugün, geçmişinizle alakalı birtakım konular gündeme gelebilir. Daha önce yaşadığınız bir ilişkiyle alakalı duygularınızda beklenmedik geri dönüş isteği oluşabilir. Oysaki özgürlüğünüze verdiğiniz önem nedeniyle ani olarak bitirdiğiniz bu beraberliğe ne yazıkki dönüşünüz olmayacaktır. Yapmanız gereken bundan sonra kuracağınız ilişkilerde daha sabırlı ve tutarlı olmaya çalışmaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, kimi anlarda iyimser kimi anlarda ise negatif bir görüş açısıyla hareket edebilirsiniz. Fakat bu iki farklı ruh halinizi abartılı bir şekilde göstermekten kaçınmalısınız. Yaşamla ilgili beklentiniz fazlasıyla umutlu olduğu halde, altında nedense korku bulunabilir. Hani herşeyin iyi olmasını istersiniz ama bazı durumlar tam beklediğiniz gibi değildir ve siz bu durum karşısında sırf kendinizi mutlu hissetmek adına, herşey harikaymış gibi düşünürsünüz ya, işte onun gibi bir durumdur bu. O nedenle gerçekçi gözle baktığınızda gördüğünüz ne ise, ona göre düşünmenizde fayda var.

Bugün, şüphe ve kuruntular sizi sarabilir. Kendinizi beğenmek ve de beğenilmek isteği içinde olabilirsiniz. Kibirlilik yada kendinizi üstün görme eğiliminizi belirli bir sınırda tutabilirsiniz bu doğaldır ki iyi birşeydir ama bunu abartıya kaçırırsanız sonunda hayalkırıklığı sizi bulacaktır. Koşullarınızı ve durumunuzu iyi değerlendiriniz. Bankalarla yada mahkemelerle ilgili sorunlar karşısında dikkatli olunuz. Geciken ödemelerinizi özellikle halletmeye çalışınız.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #55
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
animation12hz4lp0
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 06.03.2007 , Salı


Bugün, başkaları kaynaklı finansal destek görebilirsiniz. Bu durum sizi oldukça rahatlatacaktır. Duygusal dürtülerinizin yüksek olacağı gün içinde, spontan ve yürekli davranışlar gösterebilir, sevdiklerinize hoşlarına gidecek şekilde davranabilirsiniz. Size emanet edilen herşeyin veya ihtiyaç duyan herkesin savunucusu ve koruyucusu olmanız bugünkü etkiler altında mümkün olacaktır. Bu durum çevrenizdeki insanların sizin hakkınızda olumlu düşünmesini sağlayacaktır.

Görünümünüzdeki canlılık ve güvenli duruşunuz sayesinde gün içindeki tüm aktivitelerinizde girişken ve cesur davranacaksınız. Kimi anlarda karşınızdaki kişilere bir şey izah ederken sert ifadeler kullansanız da, bu içinizdeki coşkun enerjiler nedeniyledir. Cüretkar oluşunuz sizi tanımayan kişilerce yalnış anlaşılabilir. Fakat bugün bu tavırlarınız hiç kimseyle sorun oluşturmayacaktır. Gayet olumlu ve pozitif etkiler altında güne merhaba diyebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminiz ve kardeşlerinizle olan ilişkinizde olumlu gelişmeler sizden yana olacaktır. Düşünceli ve saygılı davranışlarınızla, dostluğunuzu herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Sizin gibi insan ilişkilerine önem veren, burç mensupları için şanslı birgün diyebiliriz. İsteklerinizi, karizmatik duruşunuz veya cazibenizle kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Estetik, sanatsal ve kültürel meraklarınız bugün yoğun. Öğrenme, öğretme ve bilgi toplama konuları başarılı olduğunuz alanlar olacaktır.

Bugün, gayet zevkli ve estetik duyarlılığı gelişmiş ruh halinizle iletişim konularında başarılı birgün yaşayacaksınız. Konuşmalarınız diğer insanlar tarafından gayet net anlaşılacak ve söylediğiniz her kelime bir sihir etkisi yaratacaktır. Sahip olduğunuz büyük enerji size yaşam canlılığı katacak, sağlığınız olumlu ve duygusal yönden de istikrarlı olacaksınız. Kısa yolculuklar fazlasıyla gündeme gelecek ve siz bundan son derece hoşnut olacaksınız. Çevrenizdeki insanlar tarafından çekici ve eğlenceli bulunacaksınız.

Kova - 08.03.2007 , Perşembe


Bugün, mesleki konularda yenilikçi düşüncelerinizi hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinize duyduğunuz güvenle alakalı şüphelere düşebilir ve başarısız olmaktan korkabilirsiniz. Girişkenliğinizi engelleyen dürtülere sahip olabilirsiniz. Düşüncelerinizi açıklarken gereksiz yere sert ifadeler kullanabilir ve olur olmadık konularda alınganlıklar gösterebilirsiniz. Sizden yaşça küçük kişilere karşı iyi niyetle davranmaktan ziyade, onlar üzerinde hakimiyet kurmaya kalkarak huzursuzluk yaratabilirsiniz. Ve bütün bunlara engel olmak istediğiniz halde kendinizi tutmanız zor olabilir. Toplum içinde yükselmenizi sağlayacak girişimleri yapacak herşey hazır olduğu halde ertelemekten yana olabilirsiniz.

Duygusal konularda heyecan ve orjinalliği olan kişilere yönelebilir, sizi bağımlı hale getirecek kişilerden uzak durabilirsiniz. İlişkisi olanlar özgür olmakla, bağımlı olmak arasında ikilem içinde kalabilir ve birlikte oldukları kişiyi de şaşırtabilirler. Aslında kişisel temaslarınızda karşılıklı alıp vermeyi önemsediğiniz halde bugün sadece kendinizi düşünmekten yana davranabilirsiniz. Bunun altında yatan en önemli neden, duygusal olarak kırılmamak ve üzülmemek isteğiniz olacaktır. Toplumsal imajınızı bozacak yada konumunuzu zarara uğratacak herşeyden uzak kalmak isteyeceksiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 09.03.2007 , Cuma


Bugün duygularınızı dış ortamlarda ifade ederken daha ağır ve ciddi davranabilirsiniz. Çekingenlik veya ürkekliğe meyilli olacağınız bugün özellikle sevdiğiniz insanla aranızda sözel olarak kırıcı ve hiç istemediğiniz halde, kıskançlık nedeniyle yapılan konuşmalar geçebilir. Daha önceden karar verdiğiniz bir yere gitmekten son anda vazgeçebilir ve onu kızdırabilirsiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için olumlu düşünceler içinde olmalısınız. Bugün enerjiniz hiç olmadığı kadar yoğun. Kimi anlarda hareketli ve coşkun kimi anlarda ise kabuğunuza çekilmek isteyeceksiniz. Zorlu enerjiler içinde olduğunuzu biliniz. Gerekirse yakın bulduğunuz insanlardan destek isteyebilirsiniz. Size yardım etmeye gönüllü çok dostunuz olduğunu göreceksiniz.

Bugün kardeşleriniz yada çok yakın tanıdığınız bir büyüğünüzle aranızda geçen bir konuşma size yeni bir sorumluluk getirebilir. Oluşan bu yeni durum için şimdiden önlemler alma gereksinimi duyarsınız. Duygusal ilişkinizin sizin üzerinizdeki etkisi sizi bugün aşırı bir şekilde ciddileştirebilir. Ve dış ortamlarda sevgisiz yada mutsuzmuşsunuz gibi bir izlenim bırakabilirsiniz. Sizden büyük biriyle ilişkiniz hakında konuşmalar yapabilir ve ona içinizdeki hislerden bahsedebilirsiniz.

Kova - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, gizli, esrarlı, mistik konular ilginizi çekecektir. Olayların altında yatan sebepleri bir başka açıdan görme isteğiniz yoğun olacaktır. Bilinmeyenlere duyduğunuz merakla araştırma konularına önem verebilirsiniz. Uyumluluğunuz ve hoş görünümünüzle insanları kendinize kolayca çekebilir ve onlar üzerinde güzel etkiler bırakabilirsiniz. Koşullarınızı değiştirmek için çaba sarfetmek ve olumlu sonuçlar elde etmek için istek gücünüz gayet yerindedir. Fırsatlardan yararlanarak değişiminizi gerçekleştirmelisiniz. Ruhsal yeteneklerinizi güce dönüştürerek yeni bir bakış açısı yakalamanız da olasıdır. Çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi kabul ettirme gücünüz yüksek olacaktır.

Yakın dostlarınızla biraraya gelerek aktivitede bulunmak için uygun enerjilere sahipsiniz. Ne zamandır görmediğiniz kişileri arayabilir ve geçmiş konular üzerinde konuşabilirsiniz. Macera tutkunuz yoğun olabilir. Yeni yerler keşfetmek ve yeni arkadaşlar edinmek için gayet uygun birgündür. Daha önceden aranızda sorun olan kişilerle anlaşma olanağı bulacağınız bugün tüm tersliklerin üstesinden kolayca gelebilirsiniz.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #59
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 11.03.2007 , PAZAR

Bugün, yaşamınızla alakalı yepyeni bir adım atmanızı sağlayacak enerjiyle dolacaksınız. Kurduğunuz ilişkiler sayesinde parasal konularda destek bulacak ve hedefinizle ilgili çok önemli gelişme sağlayacaksınız. Bugun dikkat etmeniz gereken konu, bu girişimden elde edilecek parayı dikkatli bir şekilde değerlendirmek olmalıdır. Abartılı bir iyimserlikle yatırıma dönüştürmediğiniz takdirde bu şansı yakalamanız bir daha zor olabilir.

Yönetici gezegeniniz Uranüs, bugün kısa yolculuklardan elde edeceğiniz gelirler için de size şans getirecek. Aileniz kanalıyla yada sizin için önemli olan bir büyüğünüzün desteğiyle almayı düşündüğünüz ev, araba v.b konular sonuca bağlanacaktır. Bazı kovalar da ellerindeki parayı bir yurtdışı seyahati için harcayabilirler. Her şekilde bugün finans konularında harika bir gün sizi bekliyor.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #60
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 12.03.2007 , PAZARTESİ

Bugün, duygularınızı gizli saklı yaşama isteğiniz yoğun olacaktır. Yüreğinizin içindeki sevgi duygunuzu hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Gücünüzü ve kontrolünüzü devre dışı bırakacak hiçbir olguyu yaşamınızda istemiyorsunuz. Ne olursa olsun sahip olduğunuz herşeyi siz denetlemelisiniz. Özen gösterdiğiniz insanlar ve sahip olduğunuz değerleri korumak ve kollamaktan yanasınız ama bunu sadece kendiniz istemeniz halinde olmalı diye düşüneceksiniz. Kişisel ilişkinizde fırtınalı, tutkulu ve acı verici durumlar olduğu için, bunu kimsenin anlamasını beklemiyorsunuz. Bunları birine söylediğinizde kesinlikle yanlış olduğunu söylemelerinden çekiniyorsunuz. O nedenle içinizde yaşanmalı ve öyle kalmalı.

Bugün, özen gösterdiğiniz insanlar hakkında başkalarının söz söylemesine izin vermeyeceksiniz. Kendi seçimlerinizin doğruluğundan emin olduğunuz için, birilerinin kendi kendine ahkam kesmesine tahammülünüz yok. Kendinizi son derece beğeniyor ve fikirlerinizin de doğru olduğunu düşünüyorsunuz. İçi boş laflara karnınız tok. Kimsenin yaşamına karışmıyorsanız size de karışmamaları gerek diyerek kestirip atıyorsunuz. Bilgece pozlarınızla verilen öğütleri dinlemiyorsunuz bile. Hele hele eleştiriye hiç mi hiç tahammülünüz yok. Bugünkü enerjilerin etkisi altında size birinin bir şey anlatması mümkün olmayacaktır. Ama en azından kırıcı olmaktan uzak, sakin bir şekilde kalabilirseniz sorun çıkmayacaktır.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar