Arama

Astroloji - Fallar - Kova - Sayfa 4

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 357.568 Cevap: 1.763
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
11 Şubat 2007       Mesaj #31
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
11-02-2007 Pazar

Sponsorlu Bağlantılar


Bugün, maddi güvenliğiniz konusu gündeminizi oluşturacak. Vergi ve sigortayla ilgili işleriniz için planlar yapabilirsiniz. Parasal durumunuzdaki dalgalanmaların canınızı sıkıyor olması dolayısıyla, önümüzdeki hafta için yakınınızdaki kişilerden yardım ve destek istemeyi düşünmelisiniz. Sizin dışınızdaki insanlar nedeniyle para kayıpları yaşayabilirsiniz. Paranını önemini kavramayan ve size sorun olan kişilere kızabilir, sözlü iletişiminizde sertlikler gösterebilirsiniz. Tutkularınız ve arzularınızın yoğunlaşabilir ve yaşamınızın düzenini bozacak herşeye tepki gösterirsiniz.

Bugün, sezgilerinizin artacağı bugün, olayların arkasındaki gerçekleri öğrenmek istersiniz. Evli olanlar, eşlerinden bütçeleri hususunda destek almak isteyeceklerdir. Her ne olursa olsun, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerektiği konusunda da görüşebilirsiniz. Başkalarına olan desteğinizi belirli bir disiplin altında yürütmeye karar verebilirsiniz. Maddi açıdan ihtiyacı olanlar, ailelerinden daha fazla yardım isteyebilirler. Özellikle anne kaynaklı gelirler söz konusu olabilir.
GozDemNur - avatarı
GozDemNur
Ziyaretçi
12 Şubat 2007       Mesaj #32
GozDemNur - avatarı
Ziyaretçi
12 ŞUBAT 2007 PAZARTESİ
Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.
Sponsorlu Bağlantılar


AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
13 Şubat 2007       Mesaj #33
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
13-02-2007 Salı



Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme olacak. Işinizin en verimli dönemindesiniz. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
14 Şubat 2007       Mesaj #34
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
14-02-2007 Çarşamba


Yoğun bir iş temposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak. Sevdiğiniz bu yoğun dönemde sizi destekleyecek. Bu arada istemeden de dostlarınızı ihmal edebilirsiniz. Bu da biraz canınızı sıkabilir.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
16 Şubat 2007       Mesaj #35
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
16 Şubat 2007 - Cuma


Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
17 Şubat 2007       Mesaj #36
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
17 Şubat 2007 - Bugün



Bugün, gözlerden uzak kendi kendinizle başbaşa kalmak isteğiniz yoğun olacaktır. Bu sizin için yenilenme ve belki de yeni bir girişim için enerji depolama anlamı taşıyabilir. Önümüzdeki hafta start vereceğiniz konular için bir tür araştırma dönemi enerjisi de olabilir. Kendinizi çok fazla zorlamayarak tüm birikiminizi yapmak istediğiniz iş için kullanma anlamı da taşıyabilir. Ne olursa olsun bu yalnızlık isteği karamsarlık anlamında değildir. Sanki fırtına öncesi sessizliği anlamı taşıyabilir.

Bugün, ilham gücünüzün yüksekliği içinizdeki duyguları kağıda dökmenizi sağlayabilir. Kendinizle olan yüzleşmeleriniz artabilir ama bunlar kendinizi yeniden oluşturmanız için gerekli olan şeylerdir. Her zaman kendinizden çok sevdiklerinizi düşünen bir yapıya sahip olduğunuz için, bugünlerde bencilliğin gerekli olduğunu düşünebilirsiniz. Bağımlılıktan uzak sadece kendinize ait bir kaç gün yaşamanın sizi keyiflendireceğinden kuşkunuz olmasın. Bazen kısa molalar yada uzaklaşmalar ruhunuza iyi gelebilir. Sizin için bu kaçış, yeniden doğuş anlamı taşıyacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2007       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
18 Şubat 2007 - Bugün

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesinde iş hayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir. Bu arada bazı insanlarla sorun yaşayabilir, onlarla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Onlarla savaşacak gücünüz var. Kendinize dikkat etmezseniz kısa zamanda yorgun düşersiniz. Ayaklarınıza dikkat.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
19 Şubat 2007       Mesaj #38
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
19 Şubat 2007 - Bugün

.
Bugün, meslek veya özel yaşamınızda bazı insanlar üstünüzde hakimiyet kurmaya kalkabilirler. Ve bu durum sizi gerginliğe sokabilir. En ufak bir eleştiriye dahi gelemez ve tepki gösterebilirsiniz. Bilinçaltınızdaki bazı olumsuz birikimler nedeniyle tahammül gücünüzün azaldığı bugün elinizden geldiğinizce sakin kalmayı denemenizde fayda var. Bu oluşan etkinin sizi ele geçirerek istenmeyen durumlara yol açmasına engel olunuz. Ayrıca çevrenizdeki insanlar da sizdeki agresif tavırların farkında olacaklardır. Olayların üstüne gitmeyin. Özellikle sabah saatlerinde dikkatli olmanızda fayda var.

Bugün, ne olursa olsun insanlarla iyi temas içinde olmaya özen gösteriniz. Öğleden sonradan itibaren bu gerginlikler yerini daha olumlu enerjilere bırakacaktır. Ve sabah oluşan tüm olumsuzluk sihirli bir el değmiş gibi sona erecektir. Önemli işlerinizi de bu saatlere denk getirirseniz bir problem çıkmadan günü aktif bir şekilde bitirmiş olursunuz. Gelelim sabah saatlerinde önemli işleri olanlara: Özellikle yetkili kişilerle olan sözel iletişimde empati yapmanız iyi olacaktır, onların yerine kendinizi koyarak düşündüğünüzde daha esnek davranabilirsiniz. Elinizden geldiğince işlerinizi önerdiğim saatlere de bırakmanızda fayda var.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Şubat 2007       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kova - 20.02.2007 , Salı


Bugün, sözel iletişiminizdeki ateşli tavırlarınız sizi başarıya götürecektir. Yeteneklerinizi hedefleriniz için yönlendirme gücüne sahipsiniz. İçinizdeki enerjiyi etrafınızdaki insanlara yaptıklarınızla gösterebilirsiniz. Kendinize güveninizi ayakta tutacak içsel dürtüleriniz bulunmakta. Tek yapmanız gereken şey, zihninizi tek bir noktaya odaklamak. Bugüne dek kazandığınız tecrübeler ve kendinizi geliştirmek adına attığınız her adım bugün size kazanımlar getirecektir. Artık yerinizi belirlemeli ve hedefleriniz için atağa kalkmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin size danışmaları halinde onlara öğreteceğiniz çok şey olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız.

Bugün, zihninizin farklı alanları arasında bağlantı kurabilir, keşif arzunuzla istediğiniz alanda söz sahibi olacak kadar bilgi öğrenebilirsiniz. Yabancı dil öğrenme, konuşma ustalığı, kardeşlerinizle olan ilişkiniz ve kısa yolculuklar açısından olumlu enerjilere sahipsiniz. bu konularda istediğiniz girişimleri gerçekleştiriniz. İçsel dürtülerinizi orjinal düşüncelerinizle birleştirirseniz bulunduğunuz alanda yenilikler yapabilir ve bu yeniliklerden faydalar elde edebilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ne kadar atak olduğunuzla eşdeğer olacağından pasif kalmaktan çok aktif olarak yaşamın içinde yer alınız.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
21 Şubat 2007       Mesaj #40
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Kova

kova


21 Şubat 2007 - Bugün

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak. Ani duygulara kapılmadan karar vermelisiniz. Onu çevrenizden uzaklaştırmalısınız. Bir tatil düşünüyorsunuz. Bu sizin için iyi olacak. Zira son günlerde ailenizin geçirdiği kötü olaylar sizi bir hayli yıpratmış. Bir an önce kendinizi deniz kıyısına atın.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar